Şimdi Ara

Pachter'da Conviction PS3'e Gelecek Diyor (!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    splintercell5

     

        Ubisoft, her ne kadar Conviction'ın PS3'e çıkmayacağını söylesende kimse seni dinlemiyor. Analizleri ve tahminleriyle meşhur olan Michael Pachter Splinter Cell'in PS3'e geleceğini söyledi.
     
        Pachter, "Minimum 6 ay, belki de bir sene 360'a özel olacak ama en sonunda bu oyunu PS3'de de göreceksiniz." şeklinde konuştu.
     
        Her ne kadar Pachter böyle söylese de Ubisoft bugün yaptığı Twitter açıklamasında oyunun Xbox 360'a özel olduğunu yinelemişti. Fakat Pachter, Ubisoft'un farklı bir platforma oyun çıkarma konusunda çok iyi anlaşmalar yaptığını belirtiyor.
     

        Conviction'ın patronu Maxime Beland ise daha önceki röportajlarında Microsoft'un kendilerine çok iyi destek verdikleri için oyunu 360'a özel yapma kararı aldıklarını belirtmişti. Şimdi konuşma sırası tekrar Ubisoft'da...


     







  • Ben bir xbox 360 kullanıcısı olarak bütün oyunların bütün konsallara çıkmasından yanayım ne ben God Of war'ı ağzım sulanakrak izliyim ne o kullanıcı gears of warı'ı agzı sulanarak izlesin . Bu konuya gelince Ps 3 e çıksın isterim ama hiç zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.