Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2'de İki Farklı Ada Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Oldukça önemli bir geçmişi bulunan ve yarış severlerin merakla beklediği Test Drive serisinin yeni oyunu Unlimited 2'den yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
     
         Oyunu ön inceleme sayfalarına taşıyan Gamestar'ın yeni sayısında bir çok önemli bilgiye de yer verilmiş. Bu bilgilerden en dikkat çekeni ise oyunda iki farklı ada bulunacağının doğrulanmış olması. Hatırlayacağınız gibi oyunun İspanya'nın turistik adası Ibiza'da geçeceği açıklanmıştı. gamestar dergisinin son sayısında oyun için ikinci bir ada daha ortaya çıktı. Oyunda Hawaii adalarının en büyük ve kalabalık adalarından biri olan Oahu'nun da yer alacağı belirtildi. Dergide göze çarpan yeni detaylar şu şekilde ;
     
    - İlk Unlimited oyununda da bulunan Oahu, yeni yollar ve rotalar ile ikinci oyun için yeniden tasarlanmış. Yepyeni evler, arabalar ve yarışlara girebileceğimiz bu adaya hava alanlarını kullanarak geçebileceğiz.
     
     
    - Oyunda daha önce hava değişiminin ve farklı hava şartlarının olacağı açıklanmıştı. Güneşli bir hava varken birden değişen hava şartları ile karşılaşabileceğiz.
     
    - Yağan yağmur sonucu, çamurlu yollar ortaya çıkacak ve çamurun araç üzerindeki etkisini görebileceğiz. 
     
    - Oyunda Lancia Delta Integale aracının olacağı doğrulanmış.

    - Oyunda araca göre farklı fizik kuralları olacak. Yani Audio TT ile Ford Mustang arasındaki sürüş dinamikleri hissedilebilir şekilde farklı fiziler ile karşımıza çıkacak. Oyuncuya daha gerçekçi bir sürüş dinamiği ve hissi verileceği söyleniyor.
     

    - Yeni menü sisteminde karakterinizin gelişimi gibi istatistik bilgilere daha kolay ulaşılacak.
     
         Oyunun dergide yer alan yeni görüntülerine ve diğer tüm ekran görüntülerine http://buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Henüz resmi çıkış tarihi olmayan oyun PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor.








  • bu oyun orjinal alınır
  • Oahu adası lost dizisininde çekildiği adadır :)
  • Birinci serisini sevemedim nedense, 2.serisini çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.