Şimdi Ara

TTNET WiFi 'ye NOKIA İLE GİREMEME SORUNUNU ÇÖZDÜM. MÜJDE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia N79 telefonumla 5-6 ay önce girdiğim halde TTNET Wifi'ye "Güvenli Bağlantı Kurulamıyor " hatası vermesinden dolayı son zamanlarda bir türlü giremiyordum. Ayarlar>Genel>Güvenlik>Sertifika Yönetimi>Yetki Sertifikaları içindeki tüm sertifikaları silince TTNET ile bağlandım. Ancak bu seferde telefondaki bazı programlarda hata vermeye başladı. Hard format atarak ilk ayarlara geri getirdim.

Demekki buradaki bir sertifika hata veriyor diye tek tek silerek denedim. En son aşağıda resimdede verdiğim " GlobalSign Root CA " isimli sertifikayı silince tekrar TTNET ile bağlanabildim. Dünden beri sorunsuz bağlanıyorum ve kullandığım diğer programlarıda denedim hiçbirinde problem olmadı. (İşbank uygulamaları dahil).
    Wireless olan tüm telefonlarda bu sertifikayı silerseniz girecektir. Kardeşimin Nokia 5800'ı var ve O'nada silmesini söyledim. Sildikten sonra TTNET bağlantı sayfasına girebildiğini söyledi.

Bir teşekkür edersiniz artık.

Silinecek Sertifika:

TTNET WiFi Sertifikası Bilgileri(Kaydedin)
    Cepten bu adrese girince kullanıcı adınız gireceğiniz sayfa çıkar.
    https://giris.ttnetwifi.com.tr/portal/ttnet/adslLogin

NOT: Başlığı başka bir yere daha açtım ama açılması gereken doğru yer burası galiba.

• sagol arkadasim.
  • Tebrikler ama denemeden bir şey demek istemiyorum :)
    O sertifika ne için acaba oda önemli ?
  • Kullandığım hiç bir programda sorun yok. Sil gitsin
  • arkadaslar kesinlikle calisiyor bu cozum.arkadas bulmus bende gelstrymddm.soyleki,
    Sertifikayi silmeye gerek yok.Üzerine gelip secin ve seceneklerden guvenlige tiklayin.Buradan internet yazan bolumu hayir'a ayarlama niz yeterli.Silmeyin ya ni bosuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 26 Mart 2011; 3:31:30 >
  • teşekkürler :) problemin çöümünü çok aradığım ve gerçekten sinir bozucu bir durumdu. henüz deneme fırsatım olmadı ama çalışacağına inanıyorum, tekrar teşekkürler ;)

Bu arada 5800'da yazdığınızdan farklı yerde, onu da yazalım kullanıcılar kolaylıkla bulabilsin:

Ayarlar > Telefon > Telefon Yönetimi > Güvenlik > Sertifika yönetimi > Yetki sertifikaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 28 Nisan 2010; 20:22:46 >
  • aha cidden oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümde emeği geçenlerin ellerine sağlık.. teşekkürler..
  • teşekkür ederim
    ben de sertifikayı silmiş bulundum.
    peki aynı sertifika geri yüklenemez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas99
    teşekkür ederim
    ben de sertifikayı silmiş bulundum.
    peki aynı sertifika geri yüklenemez mi

tele hard format at geri geliyor istersen seçenek+guven ayarları+internet hayır yap silmene gerek yok
  • herkesin emeğine sağlık teşekkürler....
  • bu sorun bendede vardı sertifikayı sildim düzeldi.
    mesajım bulunsun ilerde sertifika geri gelirse bulup silerim
  • Çok faydalı oldu sağolasın birader.
  • eywallah arkadaşlar süpersiniz ;)
  • tek kelimeyle mükemmelsin
  • Teşekkürler ;)
  • arkadaşlar bende yaptım bunuda ben olayı anlamadım :) şimdi ttnet wifi noktalarına bağlanabiliyormuyuz ? e zaten böyle birşey yokmuydu ?
  • hemen deniyorum, yakinlarda bir wifi noktasi vardi. aslinda onceden gormustum bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

arkadaşlar bende yaptım bunuda ben olayı anlamadım :) şimdi ttnet wifi noktalarına bağlanabiliyormuyuz ? e zaten böyle birşey yokmuydu ?

Wifi 'ye Nokia telefonmla bağlanamıyordum. Halende bağlanmıyor. Sertifikayı silince bağlanabiliyorsun. Telekoma defalarca mail attım, çalışyoruz çözeceğiz diyorlardı. Bir gün kendim çözdüm :)
  • haa anladıım :) ben ekstra bir özellik sandım :) sorunu çözdüysen sevindim ozaman :)
    quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

arkadaşlar bende yaptım bunuda ben olayı anlamadım :) şimdi ttnet wifi noktalarına bağlanabiliyormuyuz ? e zaten böyle birşey yokmuydu ?

Wifi 'ye Nokia telefonmla bağlanamıyordum. Halende bağlanmıyor. Sertifikayı silince bağlanabiliyorsun. Telekoma defalarca mail attım, çalışyoruz çözeceğiz diyorlardı. Bir gün kendim çözdüm :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.