Şimdi Ara

Nokia N97 mini video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
25.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia'nın ilgi ile karşılanan N97'si artık daha taşınabilir! N97 mini iş ve eğlenceyi cebinize sokuyor. Bu videomuzda QWERTYklavyesi ve Symbian S60 v5 işletim sistemiyle ilgi çekici bir telefon olan N97 mini'i ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz.

• süper tel inceleme için tşkler
  • ben de n97 normal var bence daha iyi.
  • ben sevmiyorum ya bu telefonu çok abartı geliyor
  • cok yavas bir telefona benziyor.Kullanıcı arabirimide kaliteli gorunmuyor.Telin fiyatını bilmiyorum ama bence kotu bir telefon.(Nexus One kullanıcısıyım)
  • vatanda yönetimmi değişmiş inceleme için teşekkürler
  • Telefon yavaş , daha hızlı olabilirdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia S Video İnceleme
    13 yıl önce açıldı
    İphone SE Demo cihaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videoda da çıktık

Nokia N97 mini video inceleme

• Artık X6 cıkmışken bu saaten sonra kimse gidip N97 almaz, artık devri bitti.
  • video da bile yavaşlığı belli oluyor
  • İnceleme için teşekkürler.
    Videonun sonunda Mesut Çevik'in dediği gibi o paraya daha iyi telefonlar alınabilir.
  • kardesimde var ve cok sik bir telefon hem kücük hemde mükkemel ablamda bulunun en 97den daha sik duruyor ama tabiki mini oldugu icin ekrani daha kücük tek eksigi i bence n97 mininin n97ye göre ekrani incekleme icin tskler
  • 250 TL olan korsanını kullanmıştım güzel bir telefon aslında ama nokialar işlem sisteleri yüzünden çok yavaşlıyorlar samsunglar gibi tek tıklama ile klasör açamıyorlar
  • HTC HD2'nin yanında sönük kalır üstelik fiyat olarakta yüksek bir cihaz Mesut Bey'inde söylediği gibi iyi bir indirim yapılırsa çok satacağı kesin.
  • iphone hala benim için bir numara. bir ara gözüm kaydı N97'ye ama bir süre kullandıktan sonra iphone'umun daha iyi olduğuna karar verdim.
  • 5800 pek farkı yok neden cok daha paar verelimki :)
  • normal n97 ile çok farkı varmı bu telefonun onun işlemcisi felan daha iyidir degilmi 128 ram yetmiyorki 1milyarlık bi nokiaya ben yakıştıramıyorum ya hadi 5800 felan neysede yani çok mantıksız geliyor bana gerçi x6 da bile 128 ram var
  • bence çok gereksiz bir telefon özelliklede fiyat performans bakımından
  • Bence Nokia daha değişik bişeyler yapmalı.Buna verilecek parayla daha kaliteli ve şık telefonlar alınabilir.En azından biraz daha para koyulup hd2 veya 3gs alınabilir.
  • Para verilmez ses kalitesinin dusuk olusu video oynatırken karelenmesi para verilmez bence
    6300 var 270 tl verdime pişman oldum çok sallama bir telefon fotoraf çekme çok zayıf hafif bile karanlık olsa foto iyi çıkmıyor telefonla gelen kulaklık tam bir fiyasko mono sistem pazarda satılan kullaklıklarla aynı özellikle amfide ve çok kaliteli bir ses kartı ile muzık dinleyen beni buyuk bir hayal kırıklına urattı ve bilgileri PC aktarma kablosuda yok bu nasıl muşteri memnuniyeti böyle ben anlamadım hayatımda ilk defa nokia telefon aldım ve çok pişman oldum kimseye tavsiye etmem 2000 senesinden beri telefon kullanıyorum aldıgım en kötü telofon diyebilirim bundan önceki sony W700i bundan çok çok kaliteli bir telefondu ve full aksesuardı bunu anneme vericem kemdime sony W serisi bir telefon alıcam zaten burdada görduk bu telefonda traş oldunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.