Şimdi Ara

Satıldı silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    silinsin lütfen..güncellenip ileri bir tarihde acılacaktır
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperN -- 1 Mayıs 2010; 4:46:58 >

• 11 gün önce oyunu satın alırken acil oldugunu hemen parayı yatırsam ne zaman gelecegını sordugumda 2-3gun demıstınız ama 11 gun gectı ? gönderemıosan söle karşıyakadaki yerine gelıyım ya oyunumu ver yada paramı daha fazla beklemek ıstemıyorum. satın aldıgım ilanın altında 6-7 gunu gecen zamanlarda para iade edilir yazıyordu ama o durumdanda ses soluk cıkmadı. bazı ismini vermemiceğim arkadaşlar bana mesaj atıp onlarında oyun satın oldıgı ama onlarada oyunun hala gıtmedıgı dolandırıldıkmı verdiği telefon kapalı pmlere cevap vermıyor sıze verıyormu gibi mesajlar gelıyor. ben ısrarla dolandırılmadıgımızı sölüyorum şahısa hakaret olmasın diye yanlız bu iyi niyetli bakışım 2. hafta dolana kadar olucak 14. günden sonra bakış acım benımde değişecek. ve bu konuda bılgı alıp ne yapılması gerekıyorsa elımden geldıgı kadar yapmayı düşünüyorum. referanslarına bakarak 10. gündür rahat bi şekilde bekliyordum. ama insan bir süre sonra olaydan ister istemez kıl kapmaya başlıyor

Bu yazı ilanı baltalamak kötülemek vs. için yazılmamıstır. Eğer satıcı dogru söluyor ve oyunu gönderıyorsa Kargo değerlendırmesınde 100 üzerinden 10 ya alır ya almaz. onun dısında henuz bir şey görmedım 3 gün daha beklıyecegım. eğer 3 gün daha gelişme olmaz ise zaten ozaman kötülemek amaclı ilan acarak başlarım işlevlere. söz konusu 70-80 lira cıkardıgı yaygaraya bak olarak düşünmeyin Cünküben öğrenciyim harclıgımı cıkarabılmek ıcın daha 3 ay önce bir eczanede haftalık 80 liraya calısıyordum. kısacası para kolay kazanılmıyor. bu söledıklerım onda.n dolayıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeteÖzbakay -- 25 Nisan 2010; 9:04:27 >

• 17 gün önce hesabına yatırdığım gow 3 + heavy raine karşılık , 17 gündür oyalanıyorum.. arkadaş pazartesi kargoya verdiğini söyledi kargoyu aradım kargocular böyle birşey söz konusu değil dedi.. ve o gündür arkadaşın telefonları kapalı.. siteye giriyor site üzerinden mesaj yazıyor ama kendine gelen mesajlardan daha önce satış yapmadıklarınınkini cevaplıyor anladığım kadarıyla... biz mağdurlarınkini cevaplamıyor benim gibi belki 2-3 kişi sıfır jelatinli 2 oyun parası verdi ama 2.el 1 oyun gönderdi.. üstelik artık cevap da yazmıyor..

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

17 gün önce hesabına yatırdığım gow 3 + heavy raine karşılık , 17 gündür oyalanıyorum.. arkadaş pazartesi kargoya verdiğini söyledi kargoyu aradım kargocular böyle birşey söz konusu değil dedi.. ve o gündür arkadaşın telefonları kapalı.. siteye giriyor site üzerinden mesaj yazıyor ama kendine gelen mesajlardan daha önce satış yapmadıklarınınkini cevaplıyor anladığım kadarıyla... biz mağdurlarınkini cevaplamıyor benim gibi belki 2-3 kişi sıfır jelatinli 2 oyun parası verdi ama 2.el 1 oyun gönderdi.. üstelik artık cevap da yazmıyor..

ortada gümrük sorunu oldugu için oyunaolr acılıp gümrük kontrol damgası vurulmustu.ve sizde biliyorsunuzki kargoda hata olusdu..ben elimden geleni yapıyorum ancak söle bir sey var ben herkesin msajını cevaplıyorum bugune kadar kimseye cavplamamazlık etmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: CasperN

ortada gümrük sorunu oldugu için oyunaolr acılıp gümrük kontrol damgası vurulmustu.ve sizde biliyorsunuzki kargoda hata olusdu..ben elimden geleni yapıyorum ancak söle bir sey var ben herkesin msajını cevaplıyorum bugune kadar kimseye cavplamamazlık etmedim...

bu iş böyle olmayacak, bir kere dün foruma girmiş konular açmışsınız ama mesajlarımıza cevap yazmaya vaktiniz olmadığını söylüyorsunuz madem vaktiniz yok nasıl yeni konu açmaya , yeni mallar satmaya vaktiniz oluyor?

cumartesi telefonla arayıp ürünü temin ettiğinizi kargoya yetiştirebilirseniz,cumartesi verebileceğinizi veremezseniz pazartesi vereceğinizi söylediniz.. Hatta pazartesi kargoya verdik birazdan kargo takip nosunu atarım dediniz.. Ortada ne kargo var ne bişi.. sonuç olarak yalan söylediniz maalesef.. şuan diyorsunuz gümrükte sorun var? siz demediniz mi ürünü temin ettik diye..

Yani açıkca belli ki bizi oyalamaya çalışıyorsunuz.. Ve çözüm üretmek yerine sabırlı olmamızı tavsiye ediyorsunuz böyle birşeye hakkınız yok.. Madem iyi niyetlisiniz ,kötü niyetli değilsiniz 7 gün içinde ürün elinize ulaşmassa paranız iade VAADİNİZİ gerçekleştirin.. niye oyalamaya devam ediyorsunuz onu anlamadım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 28 Nisan 2010; 23:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

bu iş böyle olmayacak, bir kere dün foruma girmiş konular açmışsınız ama mesajlarımıza cevap yazmaya vaktiniz olmadığını söylüyorsunuz madem vaktiniz yok nasıl yeni konu açmaya , yeni mallar satmaya vaktiniz oluyor?

cumartesi telefonla arayıp ürünü temin ettiğinizi kargoya yetiştirebilirseniz,cumartesi verebileceğinizi veremezseniz pazartesi vereceğinizi söylediniz.. Hatta pazartesi kargoya verdik birazdan kargo takip nosunu atarım dediniz.. Ortada ne kargo var ne bişi.. sonuç olarak yalan söylediniz maalesef.. şuan diyorsunuz gümrükte sorun var? siz demediniz mi ürünü temin ettik diye..

Yani açıkca belli ki bizi oyalamaya çalışıyorsunuz.. Ve çözüm üretmek yerine sabırlı olmamızı tavsiye ediyorsunuz böyle birşeye hakkınız yok.. Madem iyi niyetlisiniz ,kötü niyetli değilsiniz 7 gün içinde ürün elinize ulaşmassa paranız iade VAADİNİZİ gerçekleştirin.. niye oyalamaya devam ediyorsunuz onu anlamadım ben..

sizi oyalamaya calısan yok tek yapmanız gereken paranzı ıgeri istemekti anındada yatırrız..sizin anlamadıgınız benim anlatamadıgım olay gündüzleri sadece kayın biraderim dükkanımızdaki ilanları yenile secenegi ile yenilemek..buda yeni konu acmak degil olanları yenilemektir.

bana göre asıl terbiyesizlik bu, olayın gercek yuzunu bilmeden bosyere yazmak cizmek..paranız geri iade edilr gün içi.

• quote:

sizi oyalamaya calısan yok tek yapmanız gereken paranzı ıgeri istemekti anındada yatırrız..sizin anlamadıgınız benim anlatamadıgım olay gündüzleri sadece kayın biraderim dükkanımızdaki ilanları yenile secenegi ile yenilemek..buda yeni konu acmak degil olanları yenilemektir.

bana göre asıl terbiyesizlik bu, olayın gercek yuzunu bilmeden bosyere yazmak cizmek..paranız geri iade edilr gün içi.

yarın umarım param elimde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Nisan 2010; 22:48:22 >
    SATILDI. SİLİNEBİLİR.
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarın elinizde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperN -- 29 Nisan 2010; 22:54:04 >
    Gercek İnsan ,yapabildigini Söyleyen ve Söylediğini yapabilen İnsandır..
  • Dostum mesaj kutunu ara sıra kontrol etsen diyorum..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.