Şimdi Ara

Facebook'ta Atatürk cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batman'da, Atatürk büstüne yaptığı saldırının fotoğraflarını çekerek sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan 2 kişi tutuklandı. Batman Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele ekipleri, resmi kurumdaki Atatürk büstüne yönelik ''hakaret ve aşağılayıcı davranışlarını'' fotoğraflayıp ''Facebook'' adlı paylaşım sitesinde yayınlayan E.G. ve Ö.Ö'nün gözaltına alındı. Polis sorgusu tamamlanan 2 şahıs sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sanırım bu elemanlar dün akşam konusu açılanlar, herşeyin bir sınırı vardır. Bu ülkede herşeye dil uzatırsın ama ATATÜRK'ün önünde mum gibi olacaksın...

• Ben de şikâyet etmiştim.
  • Bende etmiştim.Allah razı olsun sesimizi duyan emniyet yetkililerinden.

Bunu haketmişlerdi.İnşallah farklı sayfalarda da böyle paylaşım yapanlar varsa onlarda cezalandırılır.

Beyler profilin linkleri var mıydı?
  • Şiİkayet edenler arasında bende varım. İyi oldu.
  • direk ankara emniyete şikayet ettim aklınızda bulunsun ankara emniyet bu tip olaylarla hemen ilgileniyor
    iyi olmuş
  • iyiki şikayet etmişiz. demekki eggys gibi susup oturmakla hallolmuyormuş...

cezalarını çeksinler de akıllansınlar
  • başardık... şikayetlerimiz sonuç verdi demek ki. bugün duyduğum en güzel haberdi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000411608931&ref=ts

bu denyonun face i

Mail içeriğinde belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimlerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; üzücü olayın faili kısa süre içerisinde yakalanmış ve adli mercilere sevk edilerek tutuklanmış ve ilimiz ceza evine konulmuştur.
    Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

BATMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.41

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000411608931&ref=ts

bu denyonun face i

Mail içeriğinde belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimlerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; üzücü olayın faili kısa süre içerisinde yakalanmış ve adli mercilere sevk edilerek tutuklanmış ve ilimiz ceza evine konulmuştur.
    Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

BATMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

aynı mail bana da geldi ve yukarıda kimlere gönderdikleri de yazıyor. bu kadar kişi gönderdiyse tahmininim %95'i dh'den.

• 92 doğumlu. 18'i doldurmuş galiba. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • O veletler gittiği yerden sağ çıkmaz aha şuraya yazıyorum.
  • Onları Bi Elime Geçirsem
  • Oh ulan bende şikayet etmiştim. Bugun mutlu uyurum
    İçerde ne ..... bunu şimdi ohhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

O veletler gittiği yerden sağ çıkmaz aha şuraya yazıyorum.

batman cezaevide türk milliyetçisi doluydu zaten

paşa paşa yatacaklar TEK GERÇEK BU

batmanın ne olduğunu biliyoruz
  • Altına yorum yapan şerefsizler yırttı heralde.
  • Bende şikayet etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 23 Nisan 2010; 21:49:24 >
  • bende şikayet etmiştim ama bi sonuç beklemiyordum açıkçası, şaşırdım..umarım ilerde de bu duyarlılık herzaman olur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.