Şimdi Ara

İddia: Samsung, Symbian'lı yeni bir telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Samsung Omnia HD


    Dünyanın en güçlü Android telefonu olarak gösterilen Galaxy S modelini önümüzdeki aylarda satışa sunmaya hazırlanan Samsung, ürün gamına Symbian tabanlı yeni bir model daha ekleyebilir. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz dönemde Samsung'un Symbian platformuyla telefon hazırlamayı bırakacağı ve Android/Bada tabanlı modellere yöneleceği iddia edilmiş, haberi yalanlayan Samsung, çoklu-işletim sistemi stratejisi kapsamında Android, Bada, Windows Mobile ve LiMo ile birlikte Symbian'ın da gündeminde olduğunu açıklamıştı.


    Samsung'un hazırlık aşamasında olduğu belirtilen Symbian telefonu için henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, telefonun üst sınıfta konumlandırılması ve Omnia HD'nin yerini alması bekleniyor. Mevcut bilgilere göre Symbian'lı yeni modelin yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor.








  • Symbian'lı bir Samsung kullanıcısı olarak, Samsung'un Symbian'a daha çok ağırlık vermesi gerektiğini düşünüyorum. Olumlu bi gelişme ki eğer doğruysa :=)
  • smbyanlı telefon hiç beklemiyordum samsungtan
  • Eyvah Eyvah.
  • üst düzey bir telefon çıkartıp alt düzeyde ilgi gösterecek.bence samsung ve nokiada ikiside symbiana hiç destek vermiyorlar.hd oyunlar programlar çıkartabilselerdi bak bakalım iphone u yerden yere vurmazlarmıydı..ama yok ya adamlar istediklerini yapıyorlar.üretiyorlar alırsan alırsın almazsan almazsın dünyada 6 milyar insan var sen almazsan o alır mantığı var bence...
  • Samsung önce i8910 HD ye ciddi köklü bir el atması gerekiyor... Sanırım bu olmayacak onun yerine i8910 HD nin halefisi gelecek... Eski bir i8910 HD kullanıcısı olarak Samsung bizlere çok çektiridi. Özellikle hizmet açısından Samsung Türkiye rezaletti...


    Samsung un bu durumu az çok birçok ülkede aynı... Samsung Nokia nın tekelinde gelişen Symbian yerine Android e odaklanması çok doğru olacak ama BADA gibi işletim sistemi bile olmaya nbir platformu da deva etmeleri düşündürücü..

    Symbian^2 veyta Symbian^4 olma ihtimali yüksek... Eğer grafik hızlamndırıcı ve işlemcisi i8910 HD ile aynı olursa i8910 HD arayüz olarak biraz daha iyileştirilmiş olan yeni Symbian işletim sisteminden faydalanabilir...
  • bu telefon N 8 e cevap niteliğinde olacak. kamerası 12 mp video çekimi de 720 p ve 30 fps, işlemcisi 1ghz, ram 512 mb olabilir. ayrıca bulutut 3.0 ve pover sgx 545 grafik kartı gibi yüksek donanımlar bu telefonda olabilir. dediğim özelliklerle çıkarsa muhtemelen i8910 dan sonraki telefonum bu olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.