Şimdi Ara

toshiba recovery tusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
219.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arklar toshıba laptoplara format atmak ıcın hangı tusu kullanıyorz?



  • Format için CD kullanacaksan F12 tuşu ile...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 23 Nisan 2010; 15:52:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    slm arklar toshıba laptoplara format atmak ıcın hangı tusu kullanıyorz?

    bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıldığında recovery menüsüne girmesi gerekiyor. ama bazen bu menüye girilemez. bunun nedenini bilmiyorum ama başıma geldi. bu durumda recovery cdsi hazırlamak gerek. eğer windows açılıyorsa tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 23 Nisan 2010; 17:57:22 >
  • f8 ile yapıyorum ama recovery cd si hazırlamalısın cd siz atmayı çok denedim olmuyor nedense.
  • aslında cdye ihtiyaç duymadan olması gerek. zaten bir kere denedim oldu. çünkü recovery dosyaları hard diskin bölümlerinden birinde mevcut. cdye yazılanlar da o dosyalar. ama ya zamanla ya da başka bir hata f8 basıldığında bu özelliğin kullanılmasına engel oluyor. mesela cd kullanarak format attıktan sonra F8 tuşuna basarak recovery menüsüne girdiğimi hatırlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    slm arklar toshıba laptoplara format atmak ıcın hangı tusu kullanıyorz?

    hangi model. A300 ve sonrası ise açılışta F8 e basarak recovery menüsü çıkar.Dos modunda. Burdan recovery HDD yi seçip devam edilir.
    Ama eğer HDD içinde saklı bu imajı sildi isen veya bilmeden daha önce dışarıdan yüklediğin başka bir işletim sistemini kurdu isen ( Saklı imajda silinir) o zaman harici recovery cd lazım.

    Modelin A200 ve alt seri ise zaten HDD içinde saklı partition yok. Orjinal recovery DVD ile geliyor o modeller..
  • Arkadaşlar Merhaba... Bende A500-19w kullanıcısıyım.. Bilgasayardan gerçekten memnunum, kaliteyi konuşturmuşlar.. Sizlere bir sorum olacak.. Ben bilgisayara recovery yapmak istiyorum.. Recovery yapınca sadece c sürücüsü mü siliniyor yoksa d sürücüsü de siliniyor mu? Birde TOSHIBA'nın bilgisayara kendi yüklemiş olduğu Tempro, Bullettin Board, ConfigFree, Pc Health Monitor vb programlar recovery yapınca siliniyor mu? Siliniyorsa bunları tekrar nereden bulabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • f8 den onarma menüsüne girdiğinde recovery başlar ve c hariç diğer partition da ki ler kalır. recovery dvd oluşturmuşsanız f12 ile cd dvd seçeneğinde boot edip menülerdeki yönergelere göre ilerlersiniz ve tüm bilgiler uçar cihaz fabrika ayarlarına döner....
  • TOSHIBA'nın bilgisayara kendi yüklemiş olduğu Tempro, Bullettin Board, ConfigFree, Pc Health Monitor vb programlar recovery yapınca silinir mi peki? Silinirse onları nereden bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akaldirim6155

    TOSHIBA'nın bilgisayara kendi yüklemiş olduğu Tempro, Bullettin Board, ConfigFree, Pc Health Monitor vb programlar recovery yapınca silinir mi peki?


    Hayır, recovery sonrası bilgisayar aldığınız günki gibi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 1 Mayıs 2010; 13:13:22 >
  • arkadaşlar selam,
    açılırken f8 yapıp onar dedikten sonra en altta toshiba hdd recovery seçeneği çıkıyor
    burdan dil seçp kullanıcı adını girin sonra işlem başlıyor.
  • Bende F8 ile menüye girip hdd recovery yapıyordum.Daha sonra bi sıkıntı oldu xp yüklettim.Şimdi yine aynı şeyi yapsam Vista'yı geri yükler mi ?
  • f8 genelde recovery olarak kullanılıyor toshiba notebooklarda
  • f12 den cd sürücüyü seçiyorum cd den başlıyor ama yükleme yapmıyor neden olabilir
  • eğer hdd de recovery bölümü varsa f8 ile bilgisayarınızı onarına basın çıkan menünün en altında toshiba recovery ye tıklayın kendi kendine format atıyor ilk günkü haline dönüyor.
  • Toshiba notebooklarda Windows 7 için F8 tuşu, Windows 8 için F12 tuşudur.
    Windows 7 de onarım menüsüne girer ve bilgisayarınızı onarın seçeneğinden ilerlersiniz. Daha sonra sabit diski sıfırla seçeneğine kadar gelirsiniz. Eğer hdd nin içinde recovery varsa diske gerek kalmaksızın buradan yükleme yapıp bilgisayarı kutusundan ilk çıktığı haline getirebilirsiniz.
    Windows 8 de ise, F12 ile boot menüsüne girip, hdd recovery seçeneğini seçerek aynı şekilde bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz.

    Bilgisayarınıza harici bir diskten format attığınızda, hdd de bulunan recovery modunu sileceğiniz için bir daha kullanamazsınız.
  • Beyler pek bilgisayarla bilgim yok bilgisayari yeniden baslatiyorum f8 tusuna basiyorum dediginiz gibi kirmizi ekran li bir menu iceriyor bunun çözümünü bilen varsa bana yardimci olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.