Şimdi Ara

Google, Nexus One'ın 3G sorunuyla daha fazla ilgilenmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ocak ayında satışa sunulan Nexus One'ın 3G bağlantısında problem yaşandığı birçok kullanıcı tarafından dile getirilmiş, gerek Google gerekse de T-Mobile sorunun giderilmesi için çalışmalar yapmıştı. Ancak geçen sürede konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.


    Google'ın destek sayfasında yer alan bir açıklama da Google'ın bu sorunla ilgili çalışmalarına son verdiğini gösteriyor. Google çalışanının mesajına göre Google, 3G sorunuyla ilgili kullanıcıların geri dönüşlerini takip etmeye devam edecek ancak bu sorunun giderilmesi için mühendislik anlamında herhangi bir çalışma yapmayacak. Mesajın son bölümünde de 3G problemi yaşamaya devam eden kullanıcılara bulundukları mekanı yada telefonun konumunu değiştirmeleri tavsiye edilmiş.


    Kullanıcıların dile getirdiği bu bağlantı problemine göre Nexus One, 3G sinyallerini aynı ortamda diğer telefonlara göre daha zayıf alıyor ve bu da kullanıcıların daha yavaş veri transferi yapmasına neden oluyor.









  • resmen s..çmışlar. nasıl böyle açıklama yaparlar anlamadım. google'dan beklenmeyecek adım resmen. ürettiğin telefona nasıl destek vermezsin yaaa? daha üç gün önce cıkardın.
  • böyle bir hizmet anlayışı olamaz..resmen tüketiciye hakaret ediyorlar..bildikleri işi yapsınlar google ile uğraşsınlar size ne telefon çıkarmak oslar yapmak
  • resmen bu google telefon işini beceremeyeciğini belli etti hem iphone un uygulama geliştiricilerini çalmak için beleş cihaz veriyorlar hemde uygulamaları kullanacak cihaza teknik destek sunmuyorlar iphone diyorum başkada bişey demiyorum adamlar kırık camlı telefonları 450 lira karşılığında(1700 liralık cihazın) sıfırını yolluyorlar teknik destek müthiş zaten google satamayacak hiç bir zaman
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Temmuz 2010; 17:50:36 >
  • Kaynak? Google'in bu aciklamayi yaptigi kaynagi gorebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.