Şimdi Ara

Bilet... 120ydi 50 oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az Önce Fenerbahçe resmi sitesine girdim gözlerime inanamadım . Kappatım gözlerimi tekrar açtım hala haber orda duruyordu demekki gerçekten böyle bir şey vardı ve rüya değildi bu haber .Meraklısı için haber şöyle ;

Turkcell Süper Lig'de Pazar günü saat 15:00'da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri çok özel fiyatlarla kulübümüz tarafından satışa sunuluyor. Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 120 TL olan ve taraftarımızca da yüksek bulunan bilet fiyatlarının taraftarlarımızın satın alabileceği makul bir seviyeye çekilebilmesi adına aradaki fiyat farkını kendisi karşılıyor.
    Bu sayede şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız ile 12.
    Adam bu maçta da ayrılmamış olacaklar. 12. Adam hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada takımının yanında yerini alacak.

Kulübümüz tarafından satışa sunulacak biletleri kulüp üyelerimiz, taraftar kart sahibi taraftarlarımız ve Fenercell abonesi taraftarlarımız Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Biletix gişesinden (Migros yanı) yarın saat 14:30'dan itibaren satın alabilecekler. Bir taraftarımız en fazla 3 bilet satın alabilecek.

Takımımız şampiyonluk yürüyüşünü yöneticisiyle taraftarıyla el ele kenetlenerek sürdürüyor ve sürdürecek

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Eee canım ne var bunda ne güzel işte yönetim güzellik yapmış diyenleriniz vardır benimde şahsi fikrim o yöndedir lakin beyler bayanlar bu bir suçtur.Nedenmi suçtur?

Bir kulubun hesabından başka bir kulubun hesabına para transferinin bir rajonu vardır?120X5000 :600 bin tl ( yazıyla yarımtrilyondan 100 milyar fazla ) bir rakam Kasımpaşa'nın hesabına gönderilmiştir ? Şimdi kim inandırabilir seytani düşünceye sahip insanları Kasımpaşa yönetiminin özellikle bilet fiyatlarını yüksek tutup bilet parası adı altında teşvik primi almadığına?

Guruplara bile toplu bilet satışı yasakken Fenerbahçe kulubunun ne gibi bir ayrıcalığı vardır?

Gönderilen paranın sadece 600 bin Tl olduğuna kanıt varmıdır?

Kesinlikle karalama amacıyla yazılmamış bir yanlıştan dönülmesi için uyarı amaçlı mesaj verme niyetidir bu mesajı yazma sebebim.

Yarın o biletler satıldıktan sonra Bursaspor-Galatasaray-Beşiktaş Kulupleri yasal yollardan şike başvurusu yapsa her turlu kazanır ben uyarayım gerisini aziz baba bilir.

• Olur mu olur, :)

GALATASA|RA|Y
  • İnadına gidilir, bu maça
  • Böyle bir düşünceyi anca sizin gibi Fener düşmanları düşünebilir.Şike başvurusuymuşmuş.Adam belirlenmiş olan fiyattan biletleri alıyor, aldığı biletleri de ucuza taraftarına satıyor.Zararı da kendine.Futbolda böyle bir art niyetli bir iftirayı sadece bizim ülkemizde görebiliriz zaten.Yakışır bizim insanımıza.

Bursa şampiyon olamadığında atarsınız bu maça bahaneyi Fener şike yaptı diye.Hep bir bahane hazırlığı içerisindesiniz.Şampiyon olamayacağınızı kendiniz de biliyorsunuz çünkü.

Oturup gece gece bunları kafanızda üreteceğinize mantıklı işler yapın.

hem bu Kasımpaşa FB yi ilk maçta 3-0 yenmedi mi?

mesela FB-BURSA maçları içinde hep şike yapıldı deniliyordu (genelde FB nin kazandığı her maça şike var denir alıştık arık)
    hangi sezondu geçen sezonmuydu neydi

Bursa da Bursaspor'u 4-0 mı 4-1 mi ne yendik millet yine yazdı çizdi o zamanlar nasıl olur ilk yarı 0-0 2.yarı 4 gol... Bursa nın sürekli FB ye yattığını söyleyen insanlar var
    ama kimse dikkat etmiyor ki o Bursa aynı sezon FB yi kadıköyde 1-0 yenmişti hatta namaluptu FB ilk Bursa yenmiş... yani bana çok saçma geliyor böyle şeyler.

aynı şekilde Kasımpaşa 3-0 yendi FB yi ee Aziz baba demezmiydi hooop ne oluyor alın size para anında maç dönerdi...

yani boş işler peşindesiniz söyleyim.

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• Boş boş konuşmayın..Kasımpaşanın uyguladığı tarifler bellidir..Ulan her şeyden birşey çıkarabiliyorsunuz ya vallahi oscara layıksınız..Ne düşünüyorsanız düşünün..BU SENE ŞAMPİYON FENERBAHÇEM!
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 tl ikramiye ve çeyrek bilet
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tff'nin kuralları açık ve net bu konuda toplu bilet alımı ve fiyatında altında satılması kesinlikle yasak. ama size dokunulmaz tabii pardon unutmuşum.

siz merak etmeyin a canlar biz sizi 3-2 göstere göstere yendik mi demek ki gs'yi yenecek güçte, iradede var bu takımda gerekirse hakemide yeneriz. sorada beceremediğiniz şekilde kutlarsınız 2. liği sahanızın ortasına geçip. bize şımarıyorsunuz diyen insanlar ligin bitimine 4 hafta varken ve 1 puan gerideyken kendilerini şampiyon ilan ediyorlar hemde önlerindeki rakiplerinin sadece 3 maçı kalmışken. biz şampiyon oluruz olmayız inanın çok önemli değil. hayatta kupadan önemli şeyler var onur gibi siz burda alenen yapılmış bi kural hatasını biz şampiyon olamıcakmışız ondan böyle şeyler söylüyormuşuza bağlarsanız kusura bakmayın bu lafları hakediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

tff'nin kuralları açık ve net bu konuda toplu bilet alımı ve fiyatında altında satılması kesinlikle yasak. ama size dokunulmaz tabii pardon unutmuşum.

siz merak etmeyin a canlar biz sizi 3-2 göstere göstere yendik mi demek ki gs'yi yenecek güçte, iradede var bu takımda gerekirse hakemide yeneriz. sorada beceremediğiniz şekilde kutlarsınız 2. liği sahanızın ortasına geçip. bize şımarıyorsunuz diyen insanlar ligin bitimine 4 hafta varken ve 1 puan gerideyken kendilerini şampiyon ilan ediyorlar hemde önlerindeki rakiplerinin sadece 3 maçı kalmışken. biz şampiyon oluruz olmayız inanın çok önemli değil. hayatta kupadan önemli şeyler var onur gibi siz burda alenen yapılmış bi kural hatasını biz şampiyon olamıcakmışız ondan böyle şeyler söylüyormuşuza bağlarsanız kusura bakmayın bu lafları hakediyorsunuz.

tamam mı döktün mü içini?

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• quote:

tff'nin kuralları açık ve net bu konuda toplu bilet alımı ve fiyatında altında satılması kesinlikle yasak. ama size dokunulmaz tabii pardon unutmuşum.

Biletler fiyatının altında satılmıyor. Değerinde satılıyor. Yani Kasımpaşa biletleri değerinde satıyor. Toplu alımda karaborsacılık için yasak. Yani 3 e alıp 5 e satılmasın diye yasak. 5 e alınıp 3 e satılmasın diye değil.

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Biletler fiyatının altında satılmıyor. Değerinde satılıyor. Yani Kasımpaşa biletleri değerinde satıyor. Toplu alımda karaborsacılık için yasak. Yani 3 e alıp 5 e satılmasın diye yasak. 5 e alınıp 3 e satılmasın diye değil.

+ 29

Ayrıca toplu alım söz konusu değil.
    İsteyen taraftar gidip biletix ten tek tek satın alacak biletini

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

+ 29

Ayrıca toplu alım söz konusu değil.
    İsteyen taraftar gidip biletix ten tek tek satın alacak biletini

30 a merdiven dayadık vallahi. 34 gün kaldı

• "Tüm tribünlere biletle ve/veya kombine kartla girilir. Bilet satışları görevlilerce, TFF veya kulüp tarafından uygun görülen yerlerde yapılabilir. Biletlerin her ne surette olursa olsun toplu bir şekilde ya da rayiç veya üzerlerinde yazılı bedellerinin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları, temin edilmeleri ve dağıtılmaları yasaktır."

Özellikle bilet bedelleri 120 TL olarak belirlenip, 5 bin 34 adet biletin bedeli olan 600 bin TL karşılığında Fenerbahçeli olduğunu her platformda belirten Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz'le Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında maçın sonucu için bir anlaşma mı yapılmıştır?

Toplu alım nasıl söz konusu değil??? Fb 5 bin bileti toplu almamış mı???
    Daha önce Fb hangi maçta biletleri 2kat fiyatına alıp taraftarına yarı fiyatına sattı?

• rahatsız mı oluyorsun sanane ya yönetim taraftar gelsin istiyor
    sen bos tribünlerde mi oynansın istiyorsun macın bu mudur futbola saygın
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • _____________________________
    Katılım zamanı: 12 Nisan 2007
  • Taraftar-yönetim-takım tek yüreğiz tek ruhuz heveslenmesin hiç kimse bu sene şampiyonuz.

Orijinalden alıntı: Firenze

Böyle bir düşünceyi anca sizin gibi Fener düşmanları düşünebilir.Şike başvurusuymuşmuş.Adam belirlenmiş olan fiyattan biletleri alıyor, aldığı biletleri de ucuza taraftarına satıyor.Zararı da kendine.Futbolda böyle bir art niyetli bir iftirayı sadece bizim ülkemizde görebiliriz zaten.Yakışır bizim insanımıza.

Bursa şampiyon olamadığında atarsınız bu maça bahaneyi Fener şike yaptı diye.Hep bir bahane hazırlığı içerisindesiniz.Şampiyon olamayacağınızı kendiniz de biliyorsunuz çünkü.

Oturup gece gece bunları kafanızda üreteceğinize mantıklı işler yapın.

Sen neyin üretilmesinden bahsediyorsun.Al sana kapı gibi kural,talimat....Herşey ortada işte görmüyormusun.Ne anlayışsız adamlarsınız ya...Ben mi uydurdum kuralları...

İşte konuyla ilgili talimat;
    "Tüm tribünlere biletle ve/veya kombine kartla girilir. Bilet satışları görevlilerce, TFF veya kulüp tarafından uygun görülen yerlerde yapılabilir. Biletlerin her ne surette olursa olsun toplu bir şekilde ya da rayiç veya üzerlerinde yazılı bedellerinin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları, temin edilmeleri ve dağıtılmaları yasaktır."

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

rahatsız mı oluyorsun sanane ya yönetim taraftar gelsin istiyor
    sen bos tribünlerde mi oynansın istiyorsun macın bu mudur futbola saygın

Yönetim taraftar gelsin ister tabi,ama 120 olsaydı görürdüm ben sizi...Basın 120 lirayı gidin.Bu açıklama yapılana kadar hepiniz demiyormuydunuz 120 liraya bilet mi olur,gitmeyeceğiz diye...

• gerçekten böyle düşünmemiştim. gerçekten de yasakmış. resmi karaborsacılık gibi birşey oluyor bu. hatta öğlen lig tv'de kasımpaşalı bir yönetici sanırım karaborsacılar kazanacağına biz kazanıyoruz karışmayın siz. tarzı şeyler söylemişti. o günün akşamı da fener yönetimi böyle bişey yaptı.

bu yaptıkları hem etik değil hem de yasal değil. bu yüzden bakalım ne yapacak bu TFF...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.