Bildirim
5800 v5 kapanma sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl güncellediniz? -
NSU ile.. -
guncellemeden sonra cihaza format atma onerilir eğer yapmamıssanız cihaza format atın muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır. . . -
*#7370# ile de tuş kombinasyonu ile de attım. Gerçi hard format atınca yapmadı şimdilik ama telefon bende olmadığı için devamlı kontrol etme imkânım olmuyor. Genel bir sorun değil , sadece benim başıma geldi anladığım kadarıyla.. -
attığınız soft format. hard format atın ama önce hafıza kartını formatlayın. telefona hard format için tel kapalıyken: kırmızı tuş, yeşil tuş, kamera tuşu ve açma/kapama tuşuna basarak telefonu açın. -
telefonu 2 ay once v40 olarak aldım su ana kadar en fazla 5 kez kapanıp acılmıstır..dun v5 ıyukledım tam 24 saat oldu sımdıden 4 kere kapanp acıldı
(once karta format attım sonra v5 ı yukledım en son tele hard format attım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilacikbas -- 23 Nisan 2010; 11:53:33 > -
bende böyle bir sorun yok hiç açılıp kapanmadı -
arkadaslar yardım edın telefon v5 ten sonra yarım saatte bır kapanp acılıyor asssagı yukarı neyapmam lazm:S -
quote:
Orijinalden alıntı: Serhan86
attığınız soft format. hard format atın ama önce hafıza kartını formatlayın. telefona hard format için tel kapalıyken: kırmızı tuş, yeşil tuş, kamera tuşu ve açma/kapama tuşuna basarak telefonu açın.
Hard format da attım, ama sonucu bilemiyorum, telefon bende değil.. -
bendede öyle bir sorun yok. ancak telefonu hard format atarsan düzelicektir. başka çare yok. hard format attıktan sonra sorun devam ediyorsa donanımda problem olabilir. -
Arkadaşım bazı 5800 lar için kapanıp açılma sorunu vardır.V50 den önce telefonunda böyle bir sorun olmadığına emin misin?Zira bu sorunu yaşayanlardan bazıları V50 den sonra sorunun azaldığını ve hatta bittiğini yazmışlardı.BAzılarıda sorunun devam ettiğini söylüyorlar.Çözüm değil ama bilgi sahibi olmak için Şu başlığı okumanı öneririm.
http://forum.donanimhaber.com/m_39188255/tm.htm -
5800 ın işlemcisi yeni yazılım ile ikinci kez OC çekilerek hızlandırılmış oldu.
Cihazınızda yazılımsal bir sorun olma olasılığı daha yüksek olmasına karşın. İşlemci bu yeni hızı kabul etmiyor/kaldırmıyor olabilir.
Gerçi bu hızlandırmalar kapasite dahilinde yapılıyor. Ama bazı çürük yumurtaların çıkma olasılığı da yüksek.
Ayrıca hafıza kartına format attınız mı bu da bu tip sorunlara yol açabiliyor. -
Merhaba arkadaslar bende 5800 var ocak ayından berı v30 versıyonu degıstırmedım arada kapanma bende yasanıyordu dun wıfı den nete baglanıp guncelleme yaptım hıc bır kod degıstermeden baska bır ıslem yapmadan aslında bende sasırdım *#0000# yaptım guncelle dedım yenı yazılım bulundu dedı ınanın daha format bıle atmadım cunku ayarların degısmesını ıstemıyorum kurdugum programların sılınmesınıde ıstemıorum dedegım gıbı 1 hafta once guncelleme yapmak ıstedıgımde bana yenı guncelleme bulunamadı dıyordu hala saskınım dogrusu -
Kapanma sorunu şu an devam ediyor. Yazılımı tekrar kurmanın bir yolu var mı? -
arkadaşlar bazen telfon mesaj yazarken kendi kendine ani titremeler oluyor. bide mesaj yazma esnasında tuşlar takılı kalıyor defalarca ard arda aynı tuş basıyorr.. sürümün hatasımı yoksa temadan kaynaklanan bişemi. bende v50 den hiç hoşlanmadımm v40 daha iyiyydii :S:S -
haydaa bugün yine aynı şeyi yaptı , müziği kayattıktan sonra ekran yavaş yavaş karardı ve telefon kapandı , sonra yeniden başlattı -
ben de v50.0.005 versiyonunu telefonuma yükledikten sonra kendi kendine kapanma sorununu yaşadım. hatta v50 versiyonunu kurduktan sonra hard ve solf formatı yaptım sağlam olsun diye ama maalesef kendi kendine durup durupken kapandığını ve gün içinde en az 3-4 defa olduğuna şahit oldum. bir önceki versiyonda yani v40 da ise hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. sanırım bu versiyon maalesef sıkıntılı. yani kapanma sorunu can sıkıntısı. artık tekrar hard format atacağım inşallah sorun düzelmiş olur. -
Ah nokia ah Nokia teknik servislere çalışıyor!
NSU ve cihaz üzerindeki güncellemeler hep sorun çıkarıyor sonra teknik servis kapısına dayanmak zorunda kalınıyor.
Teknik servis yeni yazılımı düzgün bir şekilde kurup çözümlemesi gerek.
Garanti kapsamındaki cihazınızın düzgün yazılım kurulum sorunlarını yeni yazılım kurma bilginiz yoksa en kesin olarak teknik serviste çözünüz! -
slm arkadaşlar bende kapanma söz konusu değil ama telefonu v40tan v50ye güncelledikten sonra galeride hiç bi müziğimi göremiyorum sinir oldum telefonu parçlıyasım war müzikler duruyo ama galeride gözükmüyo yardım edebilcek olan var mı_*
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- firmware nedir
- snapdragon 8 elite
- telegram video izleme
- kullanılmayan telefon ne zaman kapanır
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X