Bütçeyi iyice aştık f/p olarak işimi görürmü bir sonraki yaza işlemci ekran kartı takviyesi yapabilirim. Bu sene işmi görürmü zaten 1280 -1024 çözünürlüklü r crt monitörde oyunları oynuycam herkesden yorum bekliyorum.
17'' ekranda yeterli 4850 eyer biraz daha ekleme yapabilirsen ekran kartını 5770 yapabilirsin
Valla fazlayca aştım normalde 1 .000 tl civarı birşey yapıyor vatanda kampana var 890 civarı 6 taksitle alıcam ekran kartını 5770 yapmasam iyi seneye saglam alıcam ztn en az 2 sene işimi görücek birşey bu 1 yıl oyunlarda sorun cıkarmasın yeter.
İşini görür gayet iyi olmuş, daha da kurcalama iyice kafan karışıcak hayırlısı olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
İşini görür gayet iyi olmuş, daha da kurcalama iyice kafan karışıcak hayırlısı olsun şimdiden
+1 Al gitsin kardeş, yorma bu kadar kendini...
kardes seneye işlemci ve ekran kartı takviyesi yaparım demişssin ozmn sana tavsiyem amdalthlonx2 den alman daha az zarar edersin...
ilerde işlemci ram ve guzel bı dx11 li bı gpu ıle sana yeter bence sımdılıkte o ıslemcı ve gpu sorun cıkarmaz gıbı duruyor.
Ya 1 gb modelini almak istiyorm 512 stokta yok hem kampanya varken 1 gb alıyım hem monitör değişebilirim belkide o durum var o yüzden. Birde bu anakart seçimimle GIGABYTE MA770T-ES3 AMD 770&SB710 AM3 DDR3 1666(O/C) Anakart 96,00 USD 169,35 TL CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 64,00 USD 112,90 TL
Ramler uyuşmazlık cıkartırmı anakartın ram destek listesinde bu kartı göremedim ben yada desteklemiyor ?