Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.849
Cevap
27
Favori
1.167.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Test sonuclari:

Last Result:
    Download Speed: 104 kbps (13 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 110 kbps (13.8 KB/sec transfer rate)
    Latency: 239 ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

mevcut cepnet paketi 8 tl olarak devam eder düşünüyorum. bu pakette bildiğiniz gibi adil kullanım kotası 100 mb yenisinde 250 mb biz istemedikten sonra vodafone bizi bu pakete geçiremez. eğer öyle birşey yaparlarsa avea 30 tl hem konuşma hem sınırsız int paketine geçerim.

8 tl yi geçsin bizi de 14 yaparlarsa ?

Bende avea ya geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Bu Cepnet de Neden AKK Var?100 MB Kullanmışım Şu an Hızım Berbat Derecede Yavaş

iptal edebilirsin demek sana uygun bir paket değilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 mb kotayı aştım ama bunun farkına bile varmadım çünkü yine aynı. 3g modemde hep mavi ışık yanıyor hspa seviyesinde. Yaşasın cepnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

İki gündür bağlantı çok kötü, sık sık kopmalar yaşıyorum. Hızdada sanki bir düşüş var. Eski aylık cepnet leri 64 kb/s mi düşürdüler acaba ? sizlerin bağlantı hızları nasıl arkadaşlar? Yeni cepnetten paketlerinden sonra benimkinde hissedilir bir düşüş var.

Hız yavaş evet.. :S :(

Ben de,3 gündür niye hızlandı diyorum,
    Hız 15 ten aşağı düşmüyor bende,
    Geçen ay cepnetle 7.5 GB kullanmışım,
    👏👏👏teşekkürler vodafone👏👏👏
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Bu Cepnet de Neden AKK Var?100 MB Kullanmışım Şu an Hızım Berbat Derecede Yavaş

iptal edebilirsin demek sana uygun bir paket değilmiş.

ne bu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

İki gündür bağlantı çok kötü, sık sık kopmalar yaşıyorum. Hızdada sanki bir düşüş var. Eski aylık cepnet leri 64 kb/s mi düşürdüler acaba ? sizlerin bağlantı hızları nasıl arkadaşlar? Yeni cepnetten paketlerinden sonra benimkinde hissedilir bir düşüş var.

Hız yavaş evet.. :S :(

Ben de,3 gündür niye hızlandı diyorum,
    Hız 15 ten aşağı düşmüyor bende,
    Geçen ay cepnetle 7.5 GB kullanmışım,
    👏👏👏teşekkürler vodafone👏👏👏

64 kb mı?nasıl yani ben düştüğünde en fazla 00.07 kb aldım speedtestte.

• Gezginler adlı siteden güzel bir radyo programı buldum, paylaşmak istedim. Cepnetle radyo keyfini çıkarın Programda yüzlerce radyo kanalı var ve kullanımı çok kolay. Tavsiye ederim.

http://www.gezginler.net/indir/exaradyo.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Gezginler adlı siteden güzel bir radyo programı buldum, paylaşmak istedim. Cepnetle radyo keyfini çıkarın Programda yüzlerce radyo kanalı var ve kullanımı çok kolay. Tavsiye ederim.

Tesekkurker..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Gezginler adlı siteden güzel bir radyo programı buldum, paylaşmak istedim. Cepnetle radyo keyfini çıkarın Programda yüzlerce radyo kanalı var ve kullanımı çok kolay. Tavsiye ederim.

Harika. Teşekkürler.

Android için de böyle bir şey olsa güzel olurdu.

AndroTurk Radyo var ama problemli bir uygulama.

• Rica ederim arkadaşlar, önemli değil
  • Arkadaşlar hız bende düştü. Eski cepnet kullanıcısıyım test etiğimde 64 kb olarak çıkıyor. Sizde demi böyle?
  • Cepnet paketi 14 TL'ye 250 mb paket aşım ücretsiz olarak geri döndü. Kendine yakışanı yaptı. ilk 3 ay da %50 indirimli 7 tl. Abone alımını kapattıklarında çok eleştirdim. Şimd de tebrik ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevafuk_06 -- 17 Mayıs 2012; 15:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Cepnet paketi 14 TL'ye 250 mb paket aşım ücretsiz olarak geri döndü. Kendine yakışanı yaptı. ilk 3 ay da %50 indirimli 7 tl. Abone alımını kapattıklarında çok eleştirdim. Şimd de tebrik ediyorum. :)

bende bunu merak ediyorummm 96 kpbs biliyorummm
    ama az once biri sadece haftalık pakrtlerde 64 kpbs oldugunu soyledi

• quote:

quote:

Cepnet paketi 14 TL'ye 250 mb paket aşım ücretsiz olarak geri döndü. Kendine yakışanı yaptı. ilk 3 ay da %50 indirimli 7 tl. Abone alımını kapattıklarında çok eleştirdim. Şimd de tebrik ediyorum. :)

Sitedeki açıklamada 250mb kullanımdan sonra hız 96 kpbs'ye düşeröyle devam edersiniz tarzında birşey yazıyor. 1 haziranda başlayacak şimdilik üye kaydı alıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Sitedeki açıklamada 250mb kullanımdan sonra hız 96 kpbs'ye düşeröyle devam edersiniz tarzında birşey yazıyor. 1 haziranda başlayacak şimdilik üye kaydı alıyorlar.

Ben mevcut cepnet aboneleri için demiştim. :)

ben 96 kbps alamıyorum ondan dedim

sanki 50 kbs hızı alıyorum yavaş yani bundan 3 ay önce dha hızlıydı gibi

• İki yıldır cepnet'teyim. 100 mb sonra 96 kbps hıza düşeceği söylenen cepnet, efsanin geri dönmesiyle 64 kbps ye düşmüş durumda. snde 5-6 kb/s ile dowload hızıyla ancak sayfaları zor açıyor. Çoğu zamanda kopma var. Yarın aylık cepnetimin yenileme günü. Bu hızda kesinlikle yenileme yapılmaz. Eskiyi iptal edip yeni tarife 250 mb 7 tl den ilk ay deneme yaparız. Hız 96 kbps gibi iyi ise 3 ay daha devam eder. Üç ayın sonunda vodafone ile yollarımızı ayırız artık.
  • Hız konusunda katılıyorum arkadaşlara. Çok düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaa 100mblık abonelik artık 64kya mı düşüyor :( benim 2 aydır falan inaktifti kötü olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

aaa 100mblık abonelik artık 64kya mı düşüyor :( benim 2 aydır falan inaktifti kötü olmuş bu

simdi test ettim benim hiz 112 kbps cikti.
    64 kbps'a dustugunu iddia edenler, test sonuclariyla ve online islemlerdeki hiz bilgisini yazarak iddialarini desteklesinler bi zahmet.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.