Şimdi Ara

PS3 Firmware 3.30 Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •   
     
         Playstation 3 için Firmware 3.30 güncellemesinin yayınlanması ile birlikte konsol 3D dünyasına ilk adımı da atıyor.
     
         Yeni güncelleme sayesinde gelecekte çıkacak 3D stereoskopik destekli oyunları oynama şansını yakalayacağız. Sony, bu oyunları 3D BRAVIA TV'lerinin piyasaya çıkışı ile aynı zamana denk getirme niyetinde.

         Güncelleme ile Trophy'lerde de kullanım kolaylığı sağlanıyor. Daha iyi organize edilmiş Trophy seçeneklerinin yanı sıra listenizdeki kişileri online oldukları süreye ve alfabetik sıraya göre sıralayabiliyorsunuz.
     
         3D Blu Ray film desteğinin ise daha sonraki bir güncelleme ile geleceği söyleniyor. Bu arada bu güncellemeyi yapmadan PSN hesabınızı kullanamayacağınızı da hatırlatalım.
     
       







  • 3.21 versiyonunda donma sorunları çok yaşanıyordu. Bu sorunun giderildiği hakkında bir bilgi var mı acaba...
  • 3.21'deki donma sorunlarının giderildiği söyleniyor, fakat bazı oyuncular 3.30 güncellemesini yaptıktan sonra bağlantı sorunları yaşıyormuş.
  • Biraz önce güncellemeyi yaptım kollar çalışmıyor kablo ile bağlasamda calışmıyor eskiden de olmuştu yine bir firewareden sonra onunla kablo ile takıp göstermiştim bunda mümkün değil çalışmıyor ne diyim ben sana sony bu kaçıncı artık.
  • Güncelledim ilk başta kolları tanıyamama, internete bağlanmama gibi sorunlar yaşasam da kısa sürede hallettim. Zaten Trophy'lerle ilgim olmadığı için beni merak ettiren şey 3D oyunların ne zaman çıkacağı, Sony 3D gözlüğün ne zaman çıkacağı ve 3D için minimum TV özellikleinin ne olduğu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.