Şimdi Ara

BTST 9000D ; Cep telefonu, bilgisayar ve ya MP3 çalar her yerde kablosuz özgürlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz iletişim teknolojileri günümüzde altın çağını yaşıyorlar. Data ve ses iletişiminde artık kablolar olmadanda başımızın çaresine bakabiliyoruz. GSM, Wi-Fi, Bluetooth, Irda gibi kablosuz iletişim teknolojilerini barındıran bir çok cihaz hali hazırda evlerimizde, ofislerimizde ve ya taşınabilir ortamda kullanılmakta. Hiç kuşkusuz bu iletişim teknolojilerinden en çok kullanılanı büyük bir yayılma hızı gösteren Bluetooth kablosuz erişim teknolojisi.

    Özellikle cep telefonları sayesinde hayatımıza hızlı bir giriş yapan Bluetooth, bu gün MP3 çalarlardan GPS uydu konum takip cihazlarına ve PDA lara kadar geniş bir kullanım alanı bulmuş durumda. 1.2 versiyonu ile stereo ses iletim kabiliyetlerinede kavuşan bluetooth teknolojisi sayesinde artık taşınabilir müzik çalarımızla ve ya video oynatıcımızla vakit geçirirken kulaklık kablolarıyla uğraşmak zorunda değiliz. Piyasada bir çok Bluetooth destekli ve müzik çalarlarla kullanılmak üzere tasarlanmış kulaklık bulunmakta. Sizlere şimdi tanıtacağımız Japonya bazlı bir üretici olan Princeton tarafından üretilen BTST-9000D, diğer kulaklıklardan farklı olarak sizlere uzun süreli pil ömrü, üzerindeki küçük iyi gizlenmiş mikrofon sayesinde cep telefonları ilede kullanılabilme ve seti kullanılacağı cihaz Bluetooth destekli olmasa bile kablosuz erişim yeteneklerinden yararlanma avantajı sağlıyor.

    BTST-9000D Bluetooth kablosuz kulaklık setinin kutusundan tac sitili mikrafonlu stereo kulaklık ve standart stereo bağlantısına sahip bir verici çıkıyor. Eğer bu kulaklık setini kullanacağını zürün Bluetooth desteğine sahip değilse vericiyi cihazın kulaklık çıkışına bağlayarak kablosuz teknolojinin avantajlarından yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Eğer bilgisayarınızda Bluetooth desteği varsa kulaklığı, Skype ve ya benzeri programlar vasıtası ile voice IP görüşmeleri yaparkende kullanabilirsiniz.

    Set ile gelen kulaklık taşımanın kolay olması için katlanabilir bir yapıya sahip. 151 × 64 ×116mm boyutlara ve 70 gram ağırlığa sahip olan kulaklığın üzerinde çeşitli görevler üstlenmiş olan 3 adet fonksiyon tuşu bulunmakta. Bunlardan ikisi ses açıp kapama ve ürünü aktif yapma ve ya bekleme konumuna alma görevlerini üstlenirken, üçüncü tuş kullanım alanına göre değişik fonksiyonlar yerine getirmekte. Telefon ile kullanılırken, görüşme başlatma ve sonlandırma işine yarayan bu tuş, müzik çalarla kullanılırken de durdurma ve tekrar başlatma görevleri üstlenmekte. Kulaklık, 20 gram ağırlığı bulunan ve 44 × 14 × 34 mm boyutlara sahip verici ile 10 metreye kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilmekte.

    Yerleşik Li-ion şarj edilebilir pil taşıyan kulaklık ve verici 6 saat kullanım, 230 saat de bekleme süresine sahip. Bu güzel tasarımlı evrensel Bluetooth kablosuz kulaklık seti özellikle yeni çıkan MP3 çalarlı ve Bluetooth destekli cep telefonları ile mükemmel bir ikili olacaktır. BTST-9000D yurtdışından yaklaşık olarak 110$ ücret ödenerek temin edilebilir.


    Sayfanın Linki : http://www.princeton.co.jp/product/digitalaudio/btst9000d.html








  • başımıza buda geldi ve sonunda kablosuz mp3 şarjlı kulaklık geldi.ama fiyatı fazla gibi.
  • gerçekten çok hoş bir ürün...aslında hemcinsleriyle kıyaslandığında +özelliklerine göre fiyatı o kadarda fazla değil
  • millet tartışıyodu en ii kulaklık diye aha alın size en iyi kulaklık

    ayrıca normal kablolu kulaklığa 120 tl vereceğime buna 110$ veririm daha ii
    zaten zaman ilerledikçe fiyatta aşağılara çekilecektir
  • hellas+1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KeanuReeves

    başımıza buda geldi ve sonunda kablosuz mp3 şarjlı kulaklık geldi.ama fiyatı fazla gibi.


    bence de fiyatı fazla
  • bir yıl içinde fiyatı düşüp yaygınlaşır bunlarda.
  • fiyat fazla düşmesi bekliyelim diyoruz ama kardeşim adamlar yeni bir model çıkarıyo bu sever onu alalım düyoruz onun da fiyatı pahalı haliyle oda düşsün alırız diyoruz bu dön gü böyle sürüp gidiyo
  • Merhaba arkadaşlar, bu ürün haftaya stoklarımızda..Cellink markasının bütün ürünlerini bizde bulabilirsiniz çünkü biz bu markanın Türkiye Distribütöruyuz.

    www.prodigi-tr.com adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.


    Saygılarımla.
  • Merhaba bahsetmiş olduğunuz ürün Cellink BTHS-9000D modeli. Bu ürünü PRODİGİ Bilgisayar ithal etmektedir. yaklaşık 2-3 hafta içinde piyasaya girecektir.www.prodigi-tr.com adresinden ürünün detaylarını görebilirsiniz. Ayrıca diğer modeli BTHS- 9000A modeli de türkiye piyasasına girecektir.

  • Jabra nın böyle bir seti 200 dolar iken hem mp3 dinleme özgürlüğü ve uzun şarj da çok güzel nbir opsiyon.

    MPx in yanında çok güzel durur.
  • iyi hoşda arkadaşlar ban yardımcı olum lutfen bende var aldım bundan ama pc de mic kullanamıyorum bulutut aparatı tanımıyor bunu mic kullanmak istiyorum ama bi türlu baglanamadım pc ile cd si de yoktu kutusunda drıvermi lazım yardım ltfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.