Şimdi Ara

PSP Go Knockoff: Sony'den önce Çinliler PSP telefonunu yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Sony Ericsson için son dönemde sık sık gündeme getirilen PSP telefonu belirsizliğini koruyor. Sony'nin PSP markasını korumak ve olası bir telefon girişimi için tek başına kullanmak istediği yönünde bir takım iddialar olmakla birlikte henüz PSP telefonunun çıkıp çıkmayacağı kesinleşmiş değil. Tabii bu durum Çinli üreticiler için bir engel teşkil etmiyor zira popüler cihazları klonlamada sınır tanımayan Çinli üreticilerin son hamlesi PSP Go telefonu oldu. PSP Go, Sony'nin yaptığı en iyi portatif oyun konsolu olmasa da kızaklı tasarımı onu telefon dünyasında farklılaştırabilir.


    PSP Go Knockoff olarak adlandırılan klon, hem bir oyun konsolu hem de bir mobil iletişim cihazı. Teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi olmayan PSP Go Knockoff, 3.2-inç boyutunda dokunmatik ekrana sahip. Çift SIM kart desteğine sahip olan cihaz, entegre kamera ile geliyor. MP4, AVI ve RMVB gibi, farklı formatlardaki medya dosyalarını oynatabilen PSP Go Knockoff'un Siyah ve Beyaz olmak üzere çift renk seçeneği bulunuyor. Gameboy emülatörüne sahip olan ve 80'lerin popüler arcade oyunlarını oynatabilen cihaz, 4GB'a kadar microSD kart desteği de sunuyor.


    Gameboy Knockoff, 117$ seviyesindeki fiyatıyla satışa sunuluyor.




























  • ahaha psp ye bak ya bu çinlilerden korkulur..

    edit: nasıl olmuşta tv özelligi koymamışlar hayret..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 21 Nisan 2010; 16:02:26 >
  • Sony yazarken "O" harfi yerine parantez işaretleri kullanmışlar sanki :D

    S()NY :D
  • fena degıl ;)
  • dilim tutuldu ya bu çinlilerckendilerini aşmış insan onu kulanınca utanır şahsen bu kadar çakma alet kullanma :D
  • bunların birşeyi alınmaz,adi cihazlar
  • Sony bana kalırsa psp telefon diye bişey çıkarmıcak ama psp 2 gelicek :)çinlilere dicek bişey yok zaten :):)
  • Güzel bir düşünce
  • Çok iyi olmuş bu hızla devam edersen kaplumbağa gelir seni geçer 4 senedir şu cihazı doğru dürüst bir yenilemediler ulan arkadaş kullanıcılar senelerdir senden psp telefon bekliyor sen hala bekliyorsun telefon satışların zaten dibe vurdu çıkart şu cihazı hem senin yüzün gülsün hemde bizimki
  • Kendisi Çin'den, İsmi Sony'den, Oyunları Nintendo'dan, yuhhhh çekiyorum bunlara artık ve Zaytung'da okuduğum haberi paylaşıyorum...

    Alıntıdır. (http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=11075)

    Çin Sanayi Bakanlığı: ”Ucuz Değil, Zararına Satıyoruz”


    PSP Go Knockoff: Sony'den önce Çinliler PSP telefonunu yaptı


    Kalite konusunda uzun süredir büyük eleştirilere uğrayan Çin malları hakkında beklenen açıklama sonunda Çin Halk Cumhuriyeti Sanayi Bakanı Lyhn Zhaoxing'den geldi. Bakan Zhaoxing, Çin malı ürünlere sırf ucuz oldukları için büyük haksızlık yapıldığını iddia ederek, "İnanın ayağınız alışsın diye kaç senedir zararına satıyoruz. Bizim mallardan daha kalitelisi ve daha ucuzu varsa getirin hepsini ben satın alayım!" sözleriyle tüketicilere güven aşıladı.

    "Kaliteyi ucuza veriyoruz"

    Uluslararası basına yaptığı açıklamasına, ”Aslında benim bir şey dememe gerek yok, mallar zaten kendini gösteriyor. Ancak asılsız suçlamalara karşı daha fazla da sessiz kalamazdık." sözleriyle başlayan Zhaoxing, "Piyasada bizden ucuzu yok diye maksatları belli kimi çevreler ürünlerimizi 'kalitesiz', 'dayanıksız' gibi çirkin sıfatlarla yıpratma gayreti içindeler. Bir sustuk, iki sustuk ama artık susmayacağız!" diyerek diğer sanayileşmiş ülkelere adeta gözdağı verdi.
    Konuşması sırasında oldukça gergin olduğu gözlenen Çinli Bakan, sert açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Ucuz satıyoruz diye özenmediğimiz anlamına mı geliyor? İlla geçirmek mi lazım yani? İki tane fenerli çakmak çalışmadı, bir tane oyuncağın tekeri çıktı diye koskoca sanayimizi yerin dibine sokmaya kimsenin hakkı yok. Toyota’nın yaptığını biz yapsaydık demediğinizi bırakmazdınız. Adamların arabasında bir tek torpido gözü düzgün çalışıyor..."

    “Bir şey olursa garantisi benim!”

    Konuşma yaptığı mikrofonun sık sık arızalanması nedeniyle söylediklerinin geri kalan kısmı tam olarak anlaşılamayan Zhaoxing, açıklamalarını galiba şöyle noktaladı: “...Ürünlerimizi... sağını solunu iyice incele...beğenmez...gidin yine istedi...yerden alı..Hiçbir şey olmaz...garantisi benim...Geçen Norveç’e 200 konteynır Golce-Dabanna gömlek gön...bir tanesi geri dönme...İnanır mısınız üstümdeki de aynı..2 senedir giyiyorum...kicem biri adam gibi bir mikrofon getirsin bana!"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 29 Nisan 2010; 22:14:37 >




  • bencede çinlinin sözleri doğru kaliteli malları var allah için ilk zömanlar bundan 2 yıl önce dandk mallar çıkarıyodular ama şimdi süper cihazlar çıkarıyorlar o özelikler nokıada olunca bin tl istiyorlar çinlilere sonuna kadar destek veriyorum
  • adamın mikrofonu da çin malı belli konusmanın yarısında bozulmus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametalbayrak

    bencede çinlinin sözleri doğru kaliteli malları var allah için ilk zömanlar bundan 2 yıl önce dandk mallar çıkarıyodular ama şimdi süper cihazlar çıkarıyorlar o özelikler nokıada olunca bin tl istiyorlar çinlilere sonuna kadar destek veriyorum




    quote:

    Orijinalden alıntı: fiorentina

    adamın mikrofonu da çin malı belli konusmanın yarısında bozulmus



    En azından biriniz şaka yaptığını söylese bari, bir konuya iki facia fazla gelir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiorentina

    adamın mikrofonu da çin malı belli konusmanın yarısında bozulmus







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.