Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri

333 -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (29 Kasım 2005; 22:53:25)

usernick

dosyaları zipleyin yollasın.

demişsin de dosya yollayanlar hatun hep, bilirsiniz hatunlara bilgisayarla ilgi bişey yaptırırken hayattan soğuyor insan.. rar yap diyorum o ne diye tepki geliyor [8D]
hatunlara bilgisayar hakkında bişey anlatmak : EZİYET [8D]

türkmen -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (30 Kasım 2005; 2:01:39)

quote:

Orjinalden alıntı: kamilx

ÇEVRİMDIŞIYKEN YAZI YAZMAK

1. adım: şimdi öncelikle http://www.msgplus.net/download.php sitesine gidip messenger plus 3 ü indiriyoruz..

2..adım:Msn plus ı kurduktan sonra msn imizi kapatıp açalım..bunu yapmazsak
>aşağıdaki resimdeki gibi plus ın kurulumu tamamlanmaz..kapatıp açtıktan
>sonra plus ın yüklendiğini göreceğiz..

3.adım:Evet plus ın yüklü olduğunu gördük..tıklayalım o zaman ve tercihler
>diyelim.

4.adım:tercihler dediğimizde açılan anapencereden "eklentiler" diyelim
bakalım..Gördüğümüz gibi eklentiler kısmı boş..ama eklenti sitesine gidebileceğimiz adresin linki aşağıdadır..
Linke tıklayıp..eklenti sitesine gidelim ve StuffPlug-NG 2.2.229b download edelim...

http://www.stuffplug.com/?act=downloads

5. yukledikten sonra msn yi kapatıp tekrar açalım

6. adımda eklentiler boş tu...şimdi ise eklenti sütununda
stuff-ng eklentisinin yüklenmiş olduğunu görecek..hemen stuff-ng
eklentisinin üstüne tek sol tık yapıp altındaki yapılandır ikonuna
basalım.

Mavi ekran açıldı oradan Conversations a tıklayalım..
orada ALLOW TALKİNG TO BLOCKED CONTACTS işaretleyip ok deyip msn yi açıp kapatalım...
NOT : ( ek bilgi : Show message when contact closes conversation u
işaretlersen kişi sizin pencerenizi kapatınca size haber gelir kişi konuşmadan ayrıldı diye,
yani sizin penceresini kapattınıda bu arada öğrenmiş olursunuz.....

7. adımda. bi kişiyi engelleyin ve anlık ileti gönderin ona fakat o sizi çevrimdışı görecek.

tşk ama benim tam olarak aradıgım şey bu degil engelleyecem ben karsıdakine yazacam ama o bana yazamayacak ;) bunu nasıl yaparım ?

squalla -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (30 Kasım 2005; 19:25:36)

Güzel programlar sagol.[:'(]

Brooklyn -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (30 Kasım 2005; 21:29:37)

Arkadaslar msnden otomatik mesaj yollama işlemini nasıl yapıyoruz.yani bilgisayarın basında olmadığımız zaman,ileti gonderenlereotomatik olarak yokum vb iletiler nasıl gomderiliyor?

ErrayN -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (1 Aralık 2005; 10:53:47)

sağol fatal eve gidiyimde denicem gifi[&:]

Brooklyn -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (1 Aralık 2005; 13:14:43)

quote:

Orjinalden alıntı: RYS

Arkadaslar msnden otomatik mesaj yollama işlemini nasıl yapıyoruz.yani bilgisayarın basında olmadığımız zaman,ileti gonderenlereotomatik olarak yokum vb iletiler nasıl gomderiliyor?

[:o]

mewluth -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (2 Aralık 2005; 0:33:21)

quote:

Orjinalden alıntı: RYS

msn plus gerekiyor onun için.

Daha çok durum diyorsun ve ekstra durum ekliyorsun. Bir de otomatik cevap mesajı ekliyorsun oluyor.

Aganta Burina Burinata -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 3:32:48)

quote:

Msn Messenger 7.5 için Birbirinden Güzel Skinler

Msn Velvet 7.5 Skin Görmek için Tıklayın Yüklemek için Tıklayın

Msn Ocean 7.5 Skin Yüklemek için Tıklayın

Msn Zen 7.5 Skin Yüklemek için Tıklayın

Msn BooGhost 7.5 Skin Yüklemek için Tıklayın

Msn CrazyFrog 7.5 Skin Görmek için Tıklayın
Yüklemek için Tıklayın

Not : Yüklemek için Tıkladığınızda Karşınıza Çıkan Sayfada Alt Bölümde "I Agree, Download Now" Yazısına Tıklayacaksınız

DİKKAT! Bu skinleri yüklerken "reshacker.exe" adında bir dosya daha atıyor bilgisayarınıza. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ben sildim. Bilen varsa açıklasın yada herkes silsin[sm=s16.gif]

Aganta Burina Burinata -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (2 Aralık 2005; 4:23:49)

Yazdıklarını harfi harfine uyguladım öle bişey olmadı hatta hiç bişey olmadı[sm=s20.gif]
quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

1. Pc nizde bulunan herhangi bir Gif resminizin (Hareketli Gif te olabilir) üzerine sağ tuş yapıp, Ad değiştir den Gif in ismini küçük harflerle lvback olarak değiştirin.
2. Daha sonra değiştirdiğiniz Gif resminizi kopyalayın.
3. Kopyaladığınız Gif i Bilgisayarım/C:/Program Files/Messenger in içine yapıştırın.( Yapıştırdığınızda resmi değiştereyimmi der, Tamam değiştir deyin ve yapıştırın)
4.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın.
5.C: den çıkın.
6.MSN yi oturum değil de çıkış diyerek kapatın.
7.MSN nizi tekrar açın.
8.Göreceksinizki Gif resminiz email adreslerinin bulunduğu kısımda.

Sonuç:[image]http://img384.imageshack.us/img384/6426/untitled12yz.png[/image]

güle güle kullanın....
Kolay gelsin....

Aganta Burina Burinata -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 4:45:57)

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bu gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabileceğimiz bir yöntem varmı? Bayağı uğraştım ama bir türlü başaramadım. Hatta gif'in formatını mco. olarak değiştirme gibi bile salakça bi denemem oldu [sm=s20.gif]

çaky -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 8:29:50)

@fatalflex

söylediklerini yaptım ama öyle bişey olmadı bi yanlışlık olmasın

maren -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 10:42:11)

arkadaşlar benim msn açılmıyo 80048820 bu hata kodunu verdi sizce neden bilen varsa bi el atsın[sm=s20.gif]

maren -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 10:50:08)

arkadaşlar hatayı düzelltim forma biraz bakınca gördüm benim saat doğruydu ama aralık yazması gerekirken ocakta kalmış onun için giremiyodum teş[:(]ekkürler

WoraZ -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 14:45:54)

arkadaşlar emoticon ları indirdim msn e nasıl ekliycem. Teker teker hepsiyle uraşcam mı? [;)]

krebskardelen -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (2 Aralık 2005; 16:03:28)

quote:

Orjinalden alıntı: usernick

quote:

Orjinalden alıntı: 333

Merhaba arkadaşlar,

Msn Shell ve Plus yüklü makinamda arkadaşlarım msn ile mp3 yolladığında msn otomatik engelliyor bunun sebebi sizce nedir msn plus'a yada shell'e yapmam gereken bi ayar var mı yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

dosyaları zipleyin yollasın.

quote:

Orjinalden alıntı: krebskardelen
y aarkadaşlar ben msn 7,5 (7.5.0299)kullanıyorum ve onun msn discovery x2 sini yükledim ama çalışmıyoorr çıldırıcam tek tek okudum sayfaları bişi bulamadım yaa nolur bi yardım edin banaa..
bidee bişi daha sorucam karşımdaki bi kişinin başkalarıyla ne konuştuğunu görmem gerek gerçekten ciddi durumda bu konuda bana yardıımcı olacak var mı acaba?? saolun şimdiden

msn discovery o işi yapamaz.
O işi anca hack programları yapar onun da yeri burası değil.Başkasının konuşmasını ne yapacaksın[&:]

arkadaşım birincisi ben iki farklı şey sordum brincisi discoveryli ile ilgili olan sorunum ikinci dediimi discovery yaparmı diye sormadım ayrıca 2.dediim şey için niyetim hackerlıkla alakalı deil bu bi çok üyenin merak ettii bişi kız arkadaşının kimlerle konuştunu görmek içinyapmak istedii bişey sadece aramızda yardımcı olabilecek olan var mı bana diye sordum okdr.. 2.si için yok demek ennazından 1.si için yardımcıı olabilecek varsa teşekkürler şimdiden[&:]

demirdöven -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 16:52:34)

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

arkadaşlar emoticon ları indirdim msn e nasıl ekliycem. Teker teker hepsiyle uraşcam mı? [;)]

quote:

Msnde smileyları tek tek yüklemekten sıkıldıysanız hepsini bir kerede yüklemenizi sağlıyan program
http://www.mesea.com/descargar/utilvarios/EmoAdder(www.PortalMes.com).zip

WoraZ -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 16:58:42)

eyw kardeş de, link bozuk..

demirdöven -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (2 Aralık 2005; 17:24:02)

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

eyw kardeş de, link bozuk..

evet link kırıkmış.
TIKLA
yukarda verdiğim linke gir "emoadder.zip"e tıkla indir lycos direk indirmeye izin vermiyor google'dan buldum linki[&:]

yMch! -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (3 Aralık 2005; 0:14:34)

ben şu iki şeyi yükledim nasıl kullanacağım

AYRICA MSN MESSENGER İÇİN YENİ CUSTOMESS ile yeni smiley lar arka planlar otomatik yüklensin ;)

http://downloads.mess.be/downloads/customess/customess1.0-rc2(www.mess.be).zip

Msn Winks Göz Kırpmalar

http://www.mthai.com/scoop/msn_corner/wink/wink01.zip

http://www.mthai.com/scoop/msn_corner/wink/wink02.zip

TiSKE -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (3 Aralık 2005; 8:12:48)

Arkadaşlar

MSN back up ile işyerindeki MSN yedeğini aldım
Aynı özellikleri eve de taşıyayım dedim
Kabul etmedi. Hata verdi.
Bu ayarları alması için MSN açık mı olması gerekir?
İşyerinde daha çok kullanıyorum
Evde de aynı simgeler vb ayarlar olsun istedim
Her ikisi de MSN 7,5 TR.

Raporcu -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (3 Aralık 2005; 10:06:00)

BlueMountain Ripper ile msn göz kırpmaları , arka planları , smileyları , avatarları ücretsiz NASIL EKLERİZ? Çünkü ilk sayfada verilen bu program para istiyor:)

sâlih -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (3 Aralık 2005; 15:00:38)

quote:

Orjinalden alıntı: ozzy48

önelii değilll
bir de 184 tane göz kırpmasııı

http:/****.de/files/6982625/goez_k_rpmalar_.rar.html

teşekkürler saol

sâlih -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (3 Aralık 2005; 15:56:09)

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

1. Pc nizde bulunan herhangi bir Gif resminizin (Hareketli Gif te olabilir) üzerine sağ tuş yapıp, Ad değiştir den Gif in ismini küçük harflerle lvback olarak değiştirin.
2. Daha sonra değiştirdiğiniz Gif resminizi kopyalayın.
3. Kopyaladığınız Gif i Bilgisayarım/C:/Program Files/Messenger in içine yapıştırın.( Yapıştırdığınızda resmi değiştereyimmi der, Tamam değiştir deyin ve yapıştırın)
4.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın.
5.C: den çıkın.
6.MSN yi oturum değil de çıkış diyerek kapatın.
7.MSN nizi tekrar açın.
8.Göreceksinizki Gif resminiz email adreslerinin bulunduğu kısımda.

Sonuç:[image]http://img384.imageshack.us/img384/6426/untitled12yz.png[/image]

güle güle kullanın....
Kolay gelsin....

hocam ben yaptım dediğin gibi.. oldu aynen uyguladım.
sonradan farkettim. senin konudaki resme bakmadım..resim sadece bizim listemizin altında gözüküyo bunun ne gibi yararı olucakki karşı taraf göremiyo sonucunda

ronaldinhostyle -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (3 Aralık 2005; 17:00:09)

[:'(]cok mukemmel bilgiler.. teşekkurler ellerinize sağlık[:'(]

sâlih -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (5 Aralık 2005; 9:24:27)

hala cwp veren olmamış
[:)]

*bu**rock -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (5 Aralık 2005; 18:35:27)

beyler benim msn de karşıdan gelen mesajlar ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyor ethernet kartını değiştirmem gerekiyor herhalde sizce hangisini alayım ve fiyatı ne kadardır?

ShEYTaN -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (5 Aralık 2005; 21:39:55)

Benim Msn de açılıyor fakat mesajlarım gitmiyo ve milletin yolladığı mesajlar gelmiyor .

Sanırım birçok kişide de aynı problem varmış şu an ...

fosmanog -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (5 Aralık 2005; 23:03:25)

quote:

Orjinalden alıntı: fosmanog

arkadaşlar ilk önce merhaba ben daha yeni geldim şu BlueMountain Ripper indirdim ama seçtiğim şey bedeava indirilmiyor [:D]yardım ederseniz sevinirim [:-]

bana bir cevap versenzi sevinecem [&:][:(]

osmanak -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (6 Aralık 2005; 11:10:40)

287 tane Super Jumbo Smiley Ekledim Super Smiley ın 2 katı büyüklüğünde...

http:/****.de/files/1281866/super_jumbo_smiley.rar.html

diyodu indirdim ama klasördeki tüm smileyleri tekbir seferde nasıl yüklerim?

osmanak -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (6 Aralık 2005; 11:33:40)

Msn Messengerin Türkçe 7.5.0311 versiyonu 19.10.2005 tarihinde yayınlanmış bilmiyenlere duyurulur.. indirip mevcut messegerın üstüne kurun... link aşağıda

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=000d59e2-67ca-4fc9-b4ea-06d6fe76ba82&displaylang=tr

*bu**rock -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (6 Aralık 2005; 17:02:45)

quote:

Orjinalden alıntı: burak_keceli

beyler benim msn de karşıdan gelen mesajlar ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyor ethernet kartını değiştirmem gerekiyor herhalde sizce hangisini alayım ve fiyatı ne kadardır?

cevap yok mu????

sâlih -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (6 Aralık 2005; 18:45:17)

quote:

quote:

cevap yok mu????

galiba başka bi bölümde sormalısın[:)]

ulwi -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (6 Aralık 2005; 19:50:06)

Blue Mountain Ripper 1.2.4 yeni versiyonu , bedava winks , avatar , emoticons ve arkaplanlar

http:/****.de/files/8105082/BlueMountain_Ripper_v1.2.4_.exe.html

demirdöven -> Cevap: ..---___Msn Messenger 7,5 İle İlgili Herşey___--.. (6 Aralık 2005; 20:47:24)

quote:

quote:

cevap yok mu????

ne yazıkki hemen herkesin sorunu bu [sm=s20.gif]

bi süredir msnde böyle bir sorun yaşanıyor,ethernet kartınla ilgisi yok [&:]

tembel_er -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (7 Aralık 2005; 1:37:54)

msn üzerinden git, oturum 1 kez açıkken kapanmadan msn tekrar açılmaz :)

gergene -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (7 Aralık 2005; 13:31:37)

güzel topic.

errenius -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (7 Aralık 2005; 16:44:53)

quote:

quote:

cevap yok mu????

ne yazıkki hemen herkesin sorunu bu

bi süredir msnde böyle bir sorun yaşanıyor,ethernet kartınla ilgisi yok

aynı sorun bende de war

yeniden016 -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (7 Aralık 2005; 19:35:42)

arkadaslar cok önemli hayat memat meselesi.. NiklaJoiner progrmaını arıyorum. lütfen acele cvp..

meflug -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (8 Aralık 2005; 18:58:12)

arkadaşlar benim msn 7.5,0311 kullanıyorum aynı zamanda msn discovery x2 var
aynı anda 2 msn acmak ıcın verdıgınız programı da kurdum
ancak bi işe yaramıyor
acaba msn discovery den mikaynaklanıyor o var dıye mı olmuyor cunku yıne aynı sekılde plus da olmasına ragmen plus a eklentı ekleyemıyorum
renklı nıck yapamıyorum
sebep ne olabilir?[sm=s19.gif]

CYMBELİNE -> Cevap: ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___--.. (9 Aralık 2005; 1:03:12)

ya bugün msn discoveryi yükledim burdaki linkten girmio araçlardan msn discoverye girince orda hiçbi seçenee giremiorum ve msnde kapanıo napıım siliimmi programı yardım edin nolurrr..![sm=s16.gif]

Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.828125