Şimdi Ara

RAV 4 2009 LPG Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım artık bu aracına LPG takmak istiyor. Resmi servisden LPG nin bazı motor arızalarına yol açacağı söylenmiş. Biz pek ihtimal vermedik ama bu araç için LPG deneyimleri olanların yorumlarını alabilir miyiz? Özellikle uyumlu olduğu markalar var mı? Bu motor arızası ihtiamali nedir acaba? Bir de her tüpün uymayacağı, Japonya'dan özel bir markanın getirilmesi gerektiği söylenmiş (yine de arıza çıkaracağı belirtilmiş). Kafamız karma karışık,yardım lütfen.

• Daha dün taktık, şuanda kullanılıyor. Bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Bir arkadaşım artık bu aracına LPG takmak istiyor. Resmi servisden LPG nin bazı motor arızalarına yol açacağı söylenmiş. Biz pek ihtimal vermedik ama bu araç için LPG deneyimleri olanların yorumlarını alabilir miyiz? Özellikle uyumlu olduğu markalar var mı? Bu motor arızası ihtiamali nedir acaba? Bir de her tüpün uymayacağı, Japonya'dan özel bir markanın getirilmesi gerektiği söylenmiş (yine de arıza çıkaracağı belirtilmiş). Kafamız karma karışık,yardım lütfen.

Firmamız bir çok kez Toyota RAV4 marka araca montaj yapmıştır. Brc montajı yaptığımız araçlarda hiçbir şekilde şikayetle geri dönüş olmamıştır. Dilerseniz referans olarak sizi toyota rav4 müşterilerimizle görüştürebiliriz...

BRC ile KAYBETMEK YOK !....

MONTAJ ÖRNEĞİ ;

RAV 4 2009 LPG Önerisi
     RAV 4 2009 LPG Önerisi

RAV 4 2009 LPG Önerisi

Detaylı Bilgi İçin ;

0312 278 5000

Can Nayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro-Ser Otomotiv -- 23 Nisan 2010; 14:42:51 >

• Bende 2006 model rav4 e lpg taktırmak istiyorum ama bu konu hakkında pek yorum bulamadım... Sanırım kimse ilgilenmiyor bu topic ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoff

Bende 2006 model rav4 e lpg taktırmak istiyorum ama bu konu hakkında pek yorum bulamadım... Sanırım kimse ilgilenmiyor bu topic ile...

Ne gibi sorularınız var, lütfen siz sorun biz yanıtlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoff

Bende 2006 model rav4 e lpg taktırmak istiyorum ama bu konu hakkında pek yorum bulamadım... Sanırım kimse ilgilenmiyor bu topic ile...

BRC ürünü her marka ve model araca rahatlıkla uygulanabilir,araç sahibi tüm sürücülerin tek sıkıntı aracımda arıza lambası yanarmı kuşkusudur,ancak sürekli belirttigim gibi BRC bu sorunu tamamen ortadan kaldırmıştır ayrıca aracın performansında kayıp yaşamazsınız, bütün bunların ardından lpg siz araç düşünemiyorum
  • sonuç ne oldu ?
    Lpg taktırdınız mı, konunun devamı gelmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 2 LPG Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    2011 Punto Evo-LPG Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rav4 için prins vsı2 farkı görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rckoray -- 3 Nisan 2012; 17:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A PRO-SER

quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Bir arkadaşım artık bu aracına LPG takmak istiyor. Resmi servisden LPG nin bazı motor arızalarına yol açacağı söylenmiş. Biz pek ihtimal vermedik ama bu araç için LPG deneyimleri olanların yorumlarını alabilir miyiz? Özellikle uyumlu olduğu markalar var mı? Bu motor arızası ihtiamali nedir acaba? Bir de her tüpün uymayacağı, Japonya'dan özel bir markanın getirilmesi gerektiği söylenmiş (yine de arıza çıkaracağı belirtilmiş). Kafamız karma karışık,yardım lütfen.

Firmamız bir çok kez Toyota RAV4 marka araca montaj yapmıştır. Brc montajı yaptığımız araçlarda hiçbir şekilde şikayetle geri dönüş olmamıştır. Dilerseniz referans olarak sizi toyota rav4 müşterilerimizle görüştürebiliriz...

BRC ile KAYBETMEK YOK !....

MONTAJ ÖRNEĞİ ;

RAV 4 2009 LPG Önerisi
     RAV 4 2009 LPG Önerisi

RAV 4 2009 LPG Önerisi

Detaylı Bilgi İçin ;

0312 278 5000

Can Nayır

Ben de konuyu hortlatıcam ama LPG takınca verim ne oldu, yakıt ne oldu bilgisi olan var mı?

• bende konuyu hortlatayım. Lpg takılan araçlarda bugüne kadar bir sorun oldu mu?
  • 2007 - 2009 RAV4'TE Son durum nedir, taktıranların yorumlarını bekliyoruz.
  • Ben taktıralı 10 bin km oldu. Şu ana kadar herhangi bir problem yok. brc taktırmıştım.
  • Tesekkurler.
  • Merhabalar. Yaklaşık 3 ay once 43,500 Tl ye 50.000 km Dr ilk sahibinden kazasiz 2007 model bir Rav4 satın aldım. Yakıtı cok gelince Prins marka LPG taktirdim.2650 artı masraflar muayene vs 3000 tl yi buldu.Tabiki performans kaybı yaşandı.Ancak bu araca benzinle binmek zor.son haliyle 55 lt deposuyla sehir ici 400 civarı uzun yolda ise 450-500 km civarı gidiyor.Su ana kadar performans dışında bir sorun yasamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans istediğimde alıyorum benzine gaz tepkileri mukemmellesiyor.Arsc fiyatına gore super.Sert direksiyon dışında 10 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rav 4 için lpg öneriyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.