Şimdi Ara

Tracer Dart askere kitleme yapar mı? :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Engineer denemelerim sırasında bir başka askerin çok afedersiniz kaba etine tracer dart attım.

Ancak hiç aklıma gelmedi şuna kitlenip bi rpg sallayayım diye ve makineliyle öldürdüm, gülmekten koptuktan sonra tabii.

Ancak bunu deneyen var mı? Askere kitleme yapılabiliyor mu? RPG roketi adamın poposuna gidermiydi havaya fırlatsam

• olmuyor galiba gecn gun serverda denediler denk gelmedi(ama atan baya okuzce atti:)) ama su cok his oluyor 1adama 4 5kisi darthi atinca noel agaci gbi oluyor isil isil dolabio etrafta baya komedi oluo:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Engineer denemelerim sırasında bir başka askerin çok afedersiniz kaba etine tracer dart attım.

Ancak hiç aklıma gelmedi şuna kitlenip bi rpg sallayayım diye ve makineliyle öldürdüm, gülmekten koptuktan sonra tabii.

Ancak bunu deneyen var mı? Askere kitleme yapılabiliyor mu? RPG roketi adamın poposuna gidermiydi havaya fırlatsam

bizzat denenmistir oluyor

• Ahahaha güzelmiş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

bizzat denenmistir oluyor

Hocam denemezsem içimde kalır şimdi
  • Adama tracer, Apachi + Hell fire = R.I.P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 20 Nisan 2010; 15:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Adama tracer, Apachi + Hell fire = R.I.P

yuh artik :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu Kill Alma Merakı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum fazladan bir konu daha açıp fazla kirlilik yaratmıyım. Şimdi diyeli tracer'ı attık tanka ama ben kitlenemiyorum. Roketi havaya atıyorum öylece uzayın derin boluşklarına karışıyor. Kitleme yapmak için bir tuşa falanmı basmamız gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum fazladan bir konu daha açıp fazla kirlilik yaratmıyım. Şimdi diyeli tracer'ı attık tanka ama ben kitlenemiyorum. Roketi havaya atıyorum öylece uzayın derin boluşklarına karışıyor. Kitleme yapmak için bir tuşa falanmı basmamız gerekiyor ?

• Kilitleniyor arkadaşlar ben 2 kere yaptım tabanca var nasıp ateş ettim adama yapıştı öldüm ama yakınında doğup rpg ile beynini dağıttım :D
  • UAV veya monte edilmiş silahları kullanan kimselere direk tracer dart atabilirsiniz.
  • Üstatlar bişey dicem. RPG veya Gustav ile nasıl kilitlenme yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Adama tracer, Apachi + Hell fire = R.I.P

katliammmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxical_boy

Üstatlar bişey dicem. RPG veya Gustav ile nasıl kilitlenme yapılıyor?

Tracer Dart ile işaretlenmiş olan herhangi bir araça nişan al ve bekle. 2-3 saniye sonra kırmızı karenin sağ alt köşesinde araça olan uzaklık metre cinsinden yazacaktır. Yazdıktan sonra araça kitlenmiş oluyorsun. Roketi falsolu atabilirsin. Fazla çekme kilit kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 20 Nisan 2010; 21:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxical_boy

Üstatlar bişey dicem. RPG veya Gustav ile nasıl kilitlenme yapılıyor?

Tracer'i atıyorsun sonra roket ile hedef alıp veriyorsun mermiyi kitlenen hedefe gidiyor...
    Şahsen ben öyle yapıyorum...İşaretliyom, roketi çıkarıyom, sıkıyom vuruyor.
  • cok kullanıslı olucagını düsünmüyorum.ama sırf eglencesine yapılcak bisey gibi
  • Peki Tracer Dart kaçıncı seviyede (levelde) açılıyor acaba?
  • Limited Edition aldığım için bilmiyorum
  • Ama helikopter ve tanklara karşı kulanışsız bence özellikle heliye ben daha atamadım ben heli kullanırkende 1 kere atabildiler ondada baya alcaktan ucup bombanın olduğu yere takımı indirdim o ara biri atmış tanklara ya arkadan ya yandan çaktırmadan atmaya çalışıyom tabi adam iyi kulanıyorsa yanına sokmuyor .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.