Şimdi Ara

Satılık Sıfır Logitech G27 Racing Wheel (yarış direksiyonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurt dışında yaşayan bir dostum Logitech G27 Racing Wheel satın alıp bana gönderiyor. ürün 1 hafta içindede elimde olacak ve orjinal koruyucu kutusu dahil hiç bir şekilde açılmış değil ilgilenen arkadaşlar msj atabilir.

fiyat: 700 TL

not: istanbul içi elden teslim mümkün

Satılık Sıfır  Logitech G27 Racing Wheel (yarış direksiyonu)

PC
    Windows XP,Windows Vista,Windows 7
    20 MB boş yer harddiskte.
    CD-ROM sürücü
    USB port

veya
    PLAYSTATION3
    Playstation 2
    Direksiyon ile uyumlu oyun

ŞIK TASARIM

Logitech G27 –Paslanmaz çelik direksiyon, gerçek deri, gerçek sürüş

Logitech G27 ile en sert virajları sürüş becerilerinizi kullanarak kolayca alabilirsiniz.Manuel ve şık vitesi ile arabanın devri sizin kontolünüzde.Bununla beraber direksiyon üzerindeki LED panel ile bir formula 1 sürücüsünün ortamına çok yakınsınız.

ANAHTAR ÖZELLİKLER

ÇOK GÜÇLÜ VE SAĞLAM ÇİFT GERİ BESLEME MOTORU
    Direksiyondaki geri besleme sayesinde yoldaki darbeleri sanki arabanızdaymış gibi hissedersiniz.

6 İLERİ 1 GERİ MANUEL VİTES
    Sürüş gereksinimizin ihtiyacı olan devri artık istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

DİREKSİYON VİTESLERİ
    Bir F1 pilotu gibi ileri veri geri vitesleri direksiyonunuzun arkasındaki vites noktasından ayarlamanız mümkün.

ARABA DEVİR LEDİ
    Vitesi ne zaman değiştirmeniz gerektiğini artık direksiyonunuzun üzerindeki sinyal LED leriyle görebilirsiniz.Özellikle F1 oyuncuları için çok önemli bir özellik.

GERÇEKÇİ YARIŞ DİREKSİYONU
    Paslanmaz çelikten üretilmiş,yüksek kalite deriyle kaplanmış estetik direksiyon.

Gaz,Fren ve DEBRİYAJ
    Paslanmaz çelikten üretilmiş son derece kaliteli pedallar.
    KUTUDA BULUNANLAR :

Logitech G27 direksiyon
    Pedal seti
    Manuel vites seti
    Güç kablosu
    Yazılım CD
    Kullanıcı dökümanı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empathy87 -- 19 Nisan 2010; 20:53:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selam,

taksit yapma gibi bir imkanınız olabilir mi? MOMO ile takas düşünür müsünüz?

teşekkürler...
  • Üzgünüm dostum taksit ya da takas düşünmüyorum...

• 1 ay sonra almayı düsünüyorum eger o zmna kadar elinde kalırsa alırım senden
  • 1-2 hafta önceden bana haber verirsen sana ürünü zamanında temin edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empathy87 -- 21 Nisan 2010; 10:36:02 >

• Bu ürün satılmıştır fakat yeni ürün de gelmiştir almak isteyenler bağlantı kurabilir.

• 700 tl çok pahalı. 300 daha koyun fiat bis alın gerçek araba sürün : o ) hemde daha gerçekçi >:o)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: palantir333

700 tl çok pahalı. 300 daha koyun fiat bis alın gerçek araba sürün : o ) hemde daha gerçekçi >:o)

tıpık turk aklı ıste hocam bu arada sıfırı 660 tl
  • Hocam yanlış anlama ama yurt dışından bende getirttim kendime de arkadaşlarıma da, amerikadan alsan fiyatı 196$, Almanyadan alsan ki ben öyle yaptım 150.50 Euro, sen hem yurt dışından getiriyorum diyorsun, hemde buradaki dükkanların sattığından çok para istiyorsun, üstüne üstlük satış için fatura vermiyorsun, garantisi yok, bir sorun çıktığında muhatabı olabileceğin yerli bir ithalatcı yok ( yada resmi firma), şahsen ben kefilim bir durum olursa garanti benim deseniz bile, siz nasıl kefil olacaksınız 1 yıl sonra bir şey olsa bu alete, yani fiyatınızı biraz insafsızca buldum, tamam yurt dışından getirtin burada satışını da yapın, etig olmayan bir şey değil bu, tabiki kar edeceksiniz, ama dükkanların verdiği avantajları vermeden fatura vermeden vergi ödemeden istediğiniz bu para fazla insafsızca, bende yurt dışından getirdim ama fiyatı o kadar uygun bir halde geliyor ki garantisinin bir önemi de kalmıyor buradaki fiyatlara kıyas ile, o fiyata alınır garantisi olmasa da olur diyebiliyor insan, ama buna nasıl öyle desin ki insanlar, Garantiye bakıyosun yok, Firmaya bakıyosun yok, Vergiye bakıyosun yok, Faturaya bakıyosun yok, fiyata bakıyosun bunu veren firmalardan daha çok, şimdi size mantıklı geliyor mu bu verdiğiniz fiyat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.