Şimdi Ara

iPad WiFi + 3G, 7 Mayıs'ta satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Uluslararası satışı Mayıs sonuna ertelenen iPad'in, WiFi + 3G donanımlı üst modelinin Amerika satışı da ertelendi. Daha önce açıklanan yol haritasına göre içinde bulunduğumuz Nisan ayı içerisinde kullanıma sunulması beklenen modelin resmi satışına 7 Mayıs'ta başlanacak.


    16GB, 32GB ve 64GB olmak üzere üç farklı kapasite seçeneği ile sunulacak iPad WiFi + 3G, sadece WiFi destekli modelle aynı özellikleri paylaşırken, farklı olarak adından da anlaşılabileceği üzere 3G desteği ile geliyor ve bu sayede daha geniş bağlantı olanakları sunabiliyor.


    1GHz'de çalışan Apple A4 işlemciisnden güç alan ve çoklu dokunmatik özellikli 9.7-inç ekrana sahip olan iPad'in diğer özellikleri arasında entegre akselometre pusula ve Bluetooth 2.1 gibi özelliklere yer verilirken ve sahip olduğu pil ile 10 saate kadar çalışma süresi sunacağı bildiriliyor.


    iPad WiFi + 3G kapasitesine göre 629$, 729$ ve 829$ seviyesindeki fiyatlarla sunulacak.








  • Adamlar ne yapsa satılıyor.. Önyargı bu olsa gerek..
  • onyargilisi olan sensin,anti-apple ci.surekli apple topiclerine post yazipda kotuleyip duruyorsun
  • Bide buna bakın derim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    onyargilisi olan sensin,anti-apple ci.surekli apple topiclerine post yazipda kotuleyip duruyorsun


    Apple tarftarı olan sizsiniz gibi geldi bana. İster kötüler ister iyiler buna siz karışamazsınız herkesin hakkı var bu konudaki görüşünü bildirmeye.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Temmuz 2010; 16:32:20 >
  • cihaz güzel ama fiyatı daha uygun olabilirdi.
  • başka bir haber editörü de çıkış tarihi olaral 30 nisan yazmış.. Tarihleri bir gözden geçirmekte fayda var tabiki.

    fiyatlar uçmuş... çok iyi bir netbook alınabiliyor aynı paraya. Hani bu malzemeden kar etmeyip program satışlarından edeceklerdi? ne anladık bu işten.
  • @serhanuygur

    Tarihle ilgili soruyu ben de diğer haberi yayınlayan editör Shady'e yönettim. Kendisinden aldığım cevabı direkt buraya kopyalıyorum;


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shady

    7 Mayıs tarihi, iPad 3G+Wi-Fi'ı 19 Nisan'dan sonra internet üzerinden satın alan kullanıcılara Apple'ın cihazları kargolama tarihi. Yani mağazalardaki satışlarda erteleme söz konusu değil. Aynen iPad'in Wi-Fi'lı modelinde yaptığı gibi Apple bu sayede mağazalar için yeterli stok depolamış oluyor.
  • “ G.antepde yaşıyorum.Ürünün ilk burada tanıtılacağından haberim yoktu.Elmacı pazarına öylesine uğramıştım.İpad'i görünce hemen inceledim.İşimden dolayı 15 yıldır bilgisayar başındayım.Hangi marka hangi özellikleriyle öne çıkar, artıları ve eksileri nedir, fiyat aralığı nedir hepsini takip eder teknolijiyi sevdiğim için int'den video incelemlrni seyrederim.Gelelim İpad'e.İlk elinize aldığınızda o hızı ve daha hiçbir markanın (htc,hp,sams.vs... pc ve tlfnun) yapamadığı dokunmadaki hassasiyet mükemmel.Haritada gezinirken veya e-kitap okurken sayfayı gerçek kağıt gibi atlama özelliği çok güzel.Film dosyası olarak mov ve mp4 açıyor.Yani film seyredecekseniz dönüştürmeniz gerekiyor.İnternete şu anda sadece Wi-fi ile bağlanabiliyorsunuz.İphonedeki Safari int taraycı kullanıyor gayet hızlı.Fotoğraf görüntüleme yine çok zevkli.En büyük eksiği ise hala şirketler arası çekişmeden dolayı hala Flash desteğinin olmaması.Yani webde gezerken Flash içerikleri göremiyorsnz.Kamerasıda yok bu arada ne önde ne arkada.insan bu kadar paraya en azında önde 1.3 lük bir kemara istiyor görüntülü konuşma için.Telefon özelliğini atın biraz ebat olarak büyüğünü düşünün başka bir farkı yok iphoneden.Son olarak 7 aylık bir teknoliji sağlar elinizde, bu süre içinde diğer markalardan da daha iyisi çıkacaktır....”




  • İpadle telefon görüşmesi yapılabilir mi peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosef

    İpadle telefon görüşmesi yapılabilir mi peki?

    Hayır... ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uygarozdemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: cosef

    İpadle telefon görüşmesi yapılabilir mi peki?

    Hayır... ;)


    eveet.. line 2 ile ben yapiyorum.. biraz zor kullanmasi kafaniza dayarsaniz, ama bt kulaklik kullaninca super calisiyor. line2 ile push destegi de gelirse direkt arama da almak mumkun olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.