Şimdi Ara

Trinity: Souls of Zill O'll (PS3 EXC.) Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Trinity: Souls of Zill O'll (PS3 EXC.) Ana Konu

Yayıncı KOEİ Omega Force tarafından geliştirilen Trinity: Souls of Zill O'll, aynı Knight Online'da olduğu gibi partilere katılabilir ve seviyemizi arttırabiliyoruz. KOEI göre oyun şu anda% 30 tamamlanan oyun 2010 yılı ıcerısınde RPG severlerle bulsması beklenıyor.. ilk oyunu olan Zill O'll İnfinite PS2 de gercekten cok iyi bir puan almış ve oynanırlıgı bakımından unutulmaz Chorono Cross a benzerlılıgı ıle PS2 oyuncularıyla bulusmustu.

TRINITY: SOULS OF ZILL O'LL E3 TEASER

Trinity: Souls of Zill O'll Trailer in HD

Merak edenler için Diğer platformlardakı versıyonları

Zill O'll infinite PS2

Zill O'll(opening) PSX

Zill 'o Infinite PSP

Ve işte koei'den beklenen gameplay demosu

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=DthI8kk91X8&feature=player_embedded#!]

Offical Site Link
    Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Ocak 2013; 16:32:35 >

• Süper konu olmuş teşekkürler.Online olarak partilere katılma ve seviye kasma olayı cezbedici benim için.Umarım çabuk çıkar.Bizim forumda kesin rağbet olmaz bu oyuna.
  • ragbet olmasın dıye actım zaten (dermişiim)
    rıca ederım ne demek rpg severler bır haber olsun dedık

bır an once cıksında oynasak ya wkc ye baslayacam da kımse yok sende bıtırmıssın bende tek oynaka ıcın bıraz zaman beklıyorum
  • Geow tarzı bir oyun ya da şöyle kaliteli bir shooter oyunları istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Geow tarzı bir oyun ya da şöyle kaliteli bir shooter oyunları istiyoruz.

dostum ps3 alalı pc de oynamadıgımdan fazla shooter oynadım sıkıldım gercı fps tarzlarından ve shotter lardan sıkılan o kadar cok kısı var kı artık yeter dıyor benım gıbı
  • Eski konsollarda sürüyle rpg vardı, ps3 bu konuda niye bu kadar kısır kaldı anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

ragbet olmasın dıye actım zaten (dermişiim)

bır an once cıksında oynasak ya wkc ye baslayacam da kımse yok sende bıtırmıssın bende tek oynaka ıcın bıraz zaman beklıyorum

Ben level 35'e kadar kastımve co-opların çoğunu yapmadım zaten zorlar ilerde başlıyor.Birsürü görev var yani yapılmamış.Bu ara hiç oynamıyorum ben,level 30-35 civarı kasabilirsen birlikte oynarız.Zaten dümdüz oyunu bitirsen level 35 olursun kafadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    God of War | Remake | ANA KONU
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Geow tarzı bir oyun ya da şöyle kaliteli bir shooter oyunları istiyoruz.

dostum ps3 alalı pc de oynamadıgımdan fazla shooter oynadım sıkıldım gercı fps tarzlarından ve shotter lardan sıkılan o kadar cok kısı var kı artık yeter dıyor benım gıbı

Sende haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

ragbet olmasın dıye actım zaten (dermişiim)

Ben level 35'e kadar kastımve co-opların çoğunu yapmadım zaten zorlar ilerde başlıyor.Birsürü görev var yani yapılmamış.Bu ara hiç oynamıyorum ben,level 30-35 civarı kasabilirsen birlikte oynarız.Zaten dümdüz oyunu bitirsen level 35 olursun kafadan.

dostum battle ları bı acayıp yawww
    dınk dıye vuruyor hep o sekıldemı yoksa ılerde combo falan cıkıyormu
    star ocean ı da baya sevdım bıtırecek 2 rpg ım oldu zaman yok kı lanet olası oynayamıyorum olsa 1 hafta bıle surmez de bıtırmem ıste gıt gel ıse yorgunluk acamıyorum makınayı

• Kombolar için birsürü kombinasyon var,güç barın dolunca saydırıyorsun deli gibi.Ben büyücü yaptığım için komboyla pek işim olmadı.
  • Konu baslıgını PS3 Exculsive olarak dehıstırebılırsın bu oyun ps3 e özel..

gzle benziyor fakat Ps3 kalitesine yakısan bir oyun gibide degil yani bir deamon souls veya multi platform olan CASTLEVANIA LORD OF SHADOW kadar kaliteli olması cook ısterdım en uzun oynanabılırlık suresı bu oyunlarda oluyor ve oldukcada zevkliler rpg ve hackn slashlar umarım cok cok daha kaliteli sekilde artar umarım God of war kalitesinde de hackn slashlar artar exculsive olarak ps3 un buna ıhtıyacı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

Konu baslıgını PS3 Exculsive olarak dehıstırebılırsın bu oyun ps3 e özel..

gzle benziyor fakat Ps3 kalitesine yakısan bir oyun gibide degil yani bir deamon souls veya multi platform olan CASTLEVANIA LORD OF SHADOW kadar kaliteli olması cook ısterdım en uzun oynanabılırlık suresı bu oyunlarda oluyor ve oldukcada zevkliler rpg ve hackn slashlar umarım cok cok daha kaliteli sekilde artar umarım God of war kalitesinde de hackn slashlar artar exculsive olarak ps3 un buna ıhtıyacı var..

baslıgı degıstırdım
    oyun zaten daha WKC ye benzıyor
  • Bu oyun grafik ve oynanış olarak Dynasty Warriors serisine benzeyecek kesin.Oda KOEI'nin oyunu.Koyduğunuz ekran görüntülerinden de benzeyeceği belli olmuş zaten
  • quote:

Bu oyun grafik ve oynanış olarak Dynasty Warriors serisine benzeyecek kesin.Oda KOEI'nin oyunu.Koyduğunuz ekran görüntülerinden de benzeyeceği belli olmuş zaten

Dynasty Warriors candır ya. Ekranda 500 tane moronu aynı anda kesmek kadar zevkli ne var

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Bu oyun grafik ve oynanış olarak Dynasty Warriors serisine benzeyecek kesin.Oda KOEI'nin oyunu.Koyduğunuz ekran görüntülerinden de benzeyeceği belli olmuş zaten

Dynasty Warriors candır ya. Ekranda 500 tane moronu aynı anda kesmek kadar zevkli ne var

yoda uzaklasmıs ama olsun 1 gunu kalmıs dedıgı gıbı 500-100 moronu kesıp stres atmaya bırebır oyun

ondan zıyade sanırım kımsenın bu oyuna ılgısı yok RPG seven kalmamıs forumda

• Çıksın ağlatırız bunu Emre.İnşallah yaza yetişir,çok geçe kalmaz.
  • İşte budur yaa oyun budur beklemedeyiz inş erteleme falan olmaz zamanında gelir
  • ınsallah erken cıkarda gelırde oynarız
  • Exp kasma sistemi zor olur ve haritalar geniş olursa bu oyun tadından yenmez emre
  • Koxperlar çıkmasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.