Şimdi Ara

Nokia 5800 V40 Güncellemesini Nereye Yaptırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)bende v20 var bunu v40 yapmak istedim oviden falan bakınca güncellemeleri buluyo ama yükleyeme başladıktan bi süre sonra baglantı kesilde kurtarma işlemleri çıkıyor onları yapsam bile devamlı aynı şey oluyor,updater da kullandım ondada bu sorun var,bu neden olabilir.
    2)Elimde teknosa faturası var fakat garanti belgesi yok,herhangi bi sorun olur mu garanti için.Telefonun arkasında Nokia Kom A.S GARANTİSİ YAZIYOR bu durumda bu nerden garantili oluyor kvk mı genpa mı.
    3)birde benim oldugum yerde nokia shop yok güncellemeyi kvk dan falan ücretsiz olarak yaptıra bilir miyim.
    4)Bu modellerde netten baktıgımda kasa açıklıgından bahsediliyor,bu tam olarak ne demek benim telin sag üst kçşesi mesela 1 mm falan açık bastırınca bu aralık kapanıyor,bu kasa açıklıgımı yoksa açıklık denilen durum daha büyükbir açıklık mı oluyor

• yardımcı olacak hiç kimse yok mu acaba???
  • normalde yapmaması lazım birde istersen nokia software update ile dene şarjın full olsun ve kabloyu kasasın ön usb değil arkadaki usblere bağla
  • herhangi bir nokia shop ' dan ücretsiz olarak güncelleme yaptırabilirsiniz ...
  • güncellemeyi wifi üzerinden de yapabilirsin..
  • genpa-kvk veya kendinde yapabilirsin
  • en kral yöntem git bir nokia shopa yaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 20 Nisan 2010; 0:50:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wifi dan zaten hiç güncelleme yok diyor, nokia software update dende çok denedim başlıyo 15 dakka kaldı dedikten baglantı gitti cihaz kurtarma yazısı geliryor,yarın kvk ya götürecem artık.
    birde benim telde kasa açıklıgı var garantiye versem ne olur acaba,yapılır mı
  • bak nss le kodu degiştir 5 dakkada güncelle ne uğraşıyon okadar bilmiyosan araştır yada msnden anlatıyım
  • Cihazınız Nokia garantisi altındadır.

Yani aldığınız ürün. Nokia Türkiye garantisi altında ise KVK ya da Genpa farketmez. İstediğiniz serviste işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Bunun dışında evet bahsettiğiniz kasa açıklığı odur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.