şöyle pc nin tüm özelliklerini ortaya döken onları karşılaştıran bi proğram vardı onun adını bilemiyorum onu bilen birileri varsa bana yardımcı olabilirmi acaba??????
3DMark2001SE İLE MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMI TEST ETTİM SONUÇ OLARAK 6000 KÜSÜR TEST SONUCU YAZDI AMA BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ NEREDEN ANLIYACAĞIM. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAAAR????
bende hp4254 laptop varda acaba ısısını hangi test programıyla ölçerim. bende everest yüklü sadece hdd ısısını veriyo şuan 25derece gösteriyo nasıl acaba? başka bi yerde gördüydüm bilgisayarın değişik yerlerinin ısısını ayrı ayrı vermiş acaba o masaüstünün testimi? laptoplarda ayrı ayrı ısı degerlerini vermezmi?
25 derece dakikada min 4200 kere donen mekanik bi cihaz icin fazla dusuk geldi.. bence eger harddiskte thermal okuyucu yoksa everest onu minumum deger olan (ve ortalama oda sicakliginin ansiklopedik degeri olan) 25 dereceyi yapistiriveriyor gibi geldi bana. bence harddisk dedigin 35-40 dereceden souksa ozellikle laptop gibi kapali ve dar bi ortamda bi sorun var demektir
edit : yazimhatasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_guru -- 10 Şubat 2006 14:42:46 >
arzuluyana quamarkin skorunu sakladigi dosyayi yada text i pm atabilirim. aquamark in sayfaya update etkemeye calistim ama server not found dio sanirim artik web e yuklenmiyor sonuclar yada ben beceremedim.