pokemonu bile incelediniz bi xl2370 ' i incelemediniz
birde bu ürünün fiyati bana fazla geldi ? acaba Türkiyede vergilerden dolayimi bu böyle.
Dsi+Oyun olduğundan dolayı Türkiye koşullarına göre uygun aslında fiyat. Diğer ülkelerle kıyaslama yapacak olursak evet bir fark var arada. O da dediğin gibi vergiler gibi birkaç sebepten dolayı oluşmakta. Pokemon serisi dünyada azımsanamayacak kadar geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Ülkemizde bu kadar yaygın olamamasının sebebi ise(aslında ülkemizde de hatrı sayılır bir kitleye sahip fakat kendini iyi bir oyuncu diye nitelendiren çakma oyuncular bu kitleyi küçümsemekten zevk alıyorlar) ülkemizdeki oyun mantığının diğer ülkelere göre gelişememiş olması- tabii sadece pokemon ile ilgili değil genel bir durum bu-.
İnceleme için teşekkür ederim
güzel incelmeolmus elinizesağlık
quote:
Orijinalden alıntı: Coca Cola Hastası
o kadar para verilir mi la bu oyuna.. çocuk oyunu resmen
git lütfen git ya bi düzgün mesaj göremedik en azından. irtibat koptu... dıt dıtt.
Oyuna baktigimda paranin hakkını veriyor cihaz valla
Erdinç bey kararlı bize DSi aldıracak ama 3DS açıklanmışkende yapmak istediğim bişey değil bu.
Bu videoları konu dışına yansıtmamak lazım. Daha gelmemiş ama 1-2 gün içinde rezil yorumlar gelir...
Çok güzel bir video. İnsanın DSi alası geliyor. Benim tek Nintendo cihazım Classic Nintendoydu. O zamandan beri Nintendo'm yok. 3DS 'i çıkar çıkmaz almayı planlıyorum
Taksitle alabileceğim için paket banada cazip geldi. Yakından görmüş birisi olarak, harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim
oyun nasıl arkadaşalr oyun hakknda bilgi vericek yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000
oyun nasıl arkadaşalr oyun hakknda bilgi vericek yok mu