Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
+++ ARES RESIMLI ANLATIMI +++

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> +++ ARES RESIMLI ANLATIMI +++ Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zafer

30 Ağustos 2005; 23:51:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Donanimyardim forumundan sevgili adminimiz negative in resimli anlatımı.

Merhaba Arkadaşlar Kazaa tarzında olan bu programımız için hazırlanmış olan gerekli gereksinimleri karşılamak amacıyla hızlıca hazırlanmış olan komik guide sunmak istiyorum.Aslında programın kendi içinde türkçe dil desteği var ama ginede burda yapılmışı var denmesi için olsun dedim bu guide daha çok kafanızı karıştıracak söyleyim baştan.Program diğe p2p programlarına benzer hızlı çoklu kaynak bulma özelliğine sahip server tabanlı çalışıyor.Programı burdan Download etmekle işe başlıyabilirsiniz.

Çektiğimiz exe dosyasının üsttünede horon tepilerek çift tıklanır

I agree Denilerek hiç okumayan antlaşma kabul edilir.

Kurulum sırasında Navhelper denen soytarı casus şüphesi verdiği için dezenfekte edilerek saf dışı bırakılır

Sonra karşınıza böyle bir cıyak ekran gelir.Hemen adres kısmına http://www.****.com yazılır.JanJanlı olması bakımından Aresin kendi sitesinin alayı fisss!

Sonraki adım nerdesin hay senin screen shottına!!

Bir adet kontrol paneline tıklanır.Vede General sekmesine gelinir

İlk önce Aresi için bir imitasyon yapılarak Preferred language den Türkçe dil özelliği aktif hale getirilir.Resimde olan antinkuntin yada zavozingolar işaretlenir.Bağlantı Kısmına Hayallerinizde olacak olan T1 yada T3 işaretlenir.Yalanda Kim Ölmüş.

Sonra Transfer sekmesine gelinir.

1- Sizden upload yapacak olan kişi sayısını belirler.Bir nevi Slot gibi
2- Sizden upload yapacak olan kişilerin upload sayısını belirler. 1 olması önerilir.
3- Yapabilecek olduğunuz download sayısı. 0 derseniz aynı anda istediğiniz kadar download yapabilirsiniz.
4-Madde için birşey yazmayı unutmuşum.
5-Upload hızını belirler.0 yaparsanız karşı taraftakiler bağlantınızı sonuna kadar kullanır.Kendi bağlantı hızına en uygun değeri girin.Genelde Türkiyedekiler Bunu Net Limiter denen bir programla -1 felan yapıyorlar .
6-Download hızını belirler. 0 yaparsanız ares bağlantınızın tümünü buraya aktarır o zaman dc++ yada emuleden birşey cekmeyi unutun ona göre demedi demeyin.
7-Yapmış olduğunuz yüklemeler bitince transfer listesinden siler.
8-Yapmış olduğunuz yüklemeleri %60 cinsinden gösterir.
9-Download klasörünün yerini değiştirir.Fazla oynamayın yerinde kalsın.
10-Ares in filmleri hortumladığı port numarası.

Sonra sohbet sekmesine tıklanır.

1- Diğer ares kullanıcıları ile konuşurken açabilecek olduğunuz dosya türlerini burdan belirleyebiliyorsunuz.
2-Karşı taraftan sizin share listenizin alınıp alınmamasını sağlar. Özel mesaj olayını kapatabilirsiniz.Aresin başında olmadığınız zaman telesekter özelliği devreye sokabilirsiniz.

Sonraki adım ağ adımı

Firewall arkasından internete giriyorsanız bu seceneği işaretleyin tabiki en başta firewall tarafında aresin çıkış portunun blocke edildiğini biliyorsanız.
Ares kendine ait olan portlarla çıkış yapabiliyor.Download hızını beğenmesseniz yada akıllı bir sistem yöneticisi ile baş başa iseniz.Burdaki ayarlardan proxy ile çıkış alabilirsiniz.Proxy ile bir sorununuz yoksa bu sekmeyi direkt olarak pass geçebilirsiniz.

Sonraki adım Link Gösterimi

Bulabilecek olduğuz magnet arnlk gibi linkleri buraya ekleyerek download yapabilirsiniz.

SOnraki adım Proxy Şıçraması

Ares birden çok proxy bir arada idare çoklu bağlantı sağlıyor.Bulmuş olduğunuz proxy adreslerini buraya ekleyebilirsini.Kayıt edebilirsiniz.Çoklu proxy sunucusu kullanını tıklayarak bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Gelişmiş Arama Özelliğinin Kullanılması

- Arama Sekmesine Tıklanır.Aradığınız filmlerin fake çıkma olasılığını en aza indirmek için Gelişmiş Arama Özelliği seçilir.Girecek olduğunuz arama kriterleri ile aradığınız filmleri en iyi şekilde bulabilmenizi sağlayacaktır.Ne kadar çok arama kriteri girerseniz o kadar az dosyayı vede en doğru dosyayı bulmanızı sağlayacaktır.

2- Filtre kullanarak aramalarınızı istediğiniz özelliklere göre sıralayarak p@rn@ gibi kelimeler yazarak arama veritabanından en doğru dosyayı görüntülemiş olursun.Fake yememek için kullanılabilir.

3- Gelişmiş arama butonuna tıklayarak basit arama özelliğine geçebilirsiniz.

Not : İstediğiniz dosya download başladıktan sonra Ares programı en yüksek hızlarda dosyayı indirmeye çalışacaktır.

Klasörleri Paylaşma :

Otomatik Arama :

1- Klasör Sekmesine Gelinir. Otomatik araya tıklanır.Ares bilgisayarınızdaki tüm mediaları (avi, mp3 vb) gibi dosyaları paylaşıma açacaktır.
2- Başla butonuna tıklanır.

Manuel Arama

Aresin bilgisayarınızı taraması istemiyorsanız manuel arama seçilirek istediğiniz klasörleri kendiniz paylaşıma açabilirsiniz

Seçeneklere tıklanarak Paylaşıma açmış olduğunuz dosyaları görebilirsiniz.Paylaşımda olan dosyalarınıza sağ tıklayarak paylaş / paylaşma diyerek özelleştirilmiş bir paylaşım sağlayabilirsiniz

Aresin son versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Indir

Bu günlük yeter bukadar.

Artık sizde hangi program hakkında soru gelirse bu topiklere yönlendirir seniz topik kirliliğinin önüne geçmiş oluruz.

Paylaşalım güzelleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_72 -- 20 Eylül 2005, 17:21:48 >
holywars

31 Ağustos 2005; 0:37:10 

ARES kullanmiyorum ama kullanmak isteyenler icin iyi bir anlatim sayilabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 31 Ağustos 2005, 0:37:31 >

SeRt KaL tAviZ VeRmE
İmkansıZ potansiyeldir. Geçicidir. İmkansıZ yoktur.
Siz OnLaRdan OlMayıN!
ReNNeG@De

31 Ağustos 2005; 2:16:37 

Ya zaten ARES in kurulumunda ozel birşey pek yok ya da bize oyle geliyo

Zafer

1 Eylül 2005; 1:40:56 

Yeni kullanıcak arkadaşlara faydası olsun diye ekledim bende.

Sen eMuleyi çözmüş adamsın bunlar tabiki basit gelir.
ReNNeG@De

1 Eylül 2005; 1:50:06 

quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Yeni kullanıcak arkadaşlara faydası olsun diye ekledim bende.

Sen eMuleyi çözmüş adamsın bunlar tabiki basit gelir.

serseri

Sisteme Gözat

1 Eylül 2005; 2:03:11 

ares kullanıyorum diğerlerine nazaran kullanımı daha kolay ve basit ben memnunum

anlatımda cok güzel eline sağlık

Taşıyamıyor beni bedenim artık yorgun
Ve SEN yanısın hala yüreğimin en suskun...
aTi

1 Eylül 2005; 3:25:44 

güzel olmuş eline saglık. eminim bi çok arkadasın işine yarar..

Sen gözlerimde bir renk,kulaklarımda bir ses,ve içimde bir nefes olarak kalacaksın ...
admin_mitnick

3 Eylül 2005; 3:02:12 

eline saglık çok güzel olmusta benim anlamadıgım bu programları nasıl yazıyolar ve adamların pclerinden dowland ediliyo

free_kevın
LaViNyA86

4 Eylül 2005; 1:18:31 

YA ARES FENA Bİ PROGRAM DEĞİL AMA BU SIRALAR SORUN YAPIYOR.BEN ARESİ SADECE MP3 İNDİRMEK İÇİN KULLANIYORUM.AMA BÖLGESEL DURAKLAMA NEDENİYLE İNDİRİLMİYOR.NEDENİN BİLEN BİRİ VARSA LÜTFEN AÇIKLASIN.....

Ege Ünv-Bilg Müh.
Figo

Sisteme Gözat

4 Eylül 2005; 18:41:43 

Çok güzel olmuş ve çok işime yaradı. Çok teşekkür ederim zafer_72

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyus)
gerekmez

4 Eylül 2005; 18:44:46 

eline sağlık, artık ares ile ilgili kurulum sorunu olmaz
engineer21

4 Eylül 2005; 19:25:39 

ellerine sağlık... bu arada elinde ares 2.06 nın ilacı varsa bana yollasann çok sevinirim...

Zafer

7 Eylül 2005; 15:36:25 

Areste ilaci ne yapacaksın ki?

can_globe

7 Eylül 2005; 16:06:21 

kardeş eline koluna sağlık. güzel bilgi illaki bilmeyenler vardır. işin rast gelsin....

GLoBeLoRD GEL GEL SİTEYE GEL http://www.ce.com.tr Yeni Web Sitemizi Lütfen Ziyaret Ediniz.
"Çete ye siz ulaşamazsınız Çete isterse size ulaşır"

...AY Gökte Kaldıkça Ulu Kocaların Ak Sakallıların duası üstüne olsun...
Zafer

9 Eylül 2005; 15:52:54 

quote:

Orjinalden alıntı: can_globe

kardeş eline koluna sağlık. güzel bilgi illaki bilmeyenler vardır. işin rast gelsin....

Eyvallah.

Zafer

19 Eylül 2005; 14:15:24 

Aresi hızlandırmak için aşağıdaki Ares Acceleration Patch i kullanabilirsıniz.

Ares Acceleration Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_72 -- 19 Eylül 2005, 14:25:56 >
Zafer

20 Eylül 2005; 10:56:32 

Aresin kendi kullandığım versiyonunu rapide upload ettim aşağıdan çekebilirsiniz.

http:/****.de/files/5310835/aresplus1.8.1.2966.zip.html
eärendil

Sisteme Gözat

22 Eylül 2005; 2:41:34 

çok teşekkürler Acceleration Patch için. senin sürümünle uyumlu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eárendil -- 22 Eylül 2005, 10:38:16 >

alyoşa şafağına at sürmek solamnia bozkırlarında
PcKeOS

22 Eylül 2005; 4:40:24 

Ares Plus spylardan temizlenmiş kurulum gerektirmeyen bir sürüm. Ama Alt yapı değişiyor. Belli bir süre sonra sunucuya bağlanma sorunu yapabilir. Ares için artık ben dahil birçok kişi özel sürüm çıkarmıyor. Benim kurduğum Ares Türkiye'yi yine ben kapadım. Almanya , Hollanda , Danimarka , İtalya , İspanya siteleride kapandı. Ares fransa açık ama oda kapanabilir. Programın yapımcısı arkadaşımız Alberto Traves kendi hırslarına kapılarak biz ülke temsilcilerini çok kızdırdığı için gönüllü olarak bu işi yapan (Türkçe tercüme , Türkçe site hazırlama , Türkçe online ve offline destek v.b.) arkadaşlarda görevlerinden ayrıldılar. Şu an aresin içinde bulunan tercüme hatalı bir tercüme. Eksiksiz ve türkçe karakterli tam tercüme www.ares.gen.ms adresinde duruyordu (gitmiş olabilir) isteyenler oraya bakabilirler. (sizdeki 1.3.1 tercümesi 1.8.1 son türkçe tercüme) Baştan bir ares yazılırsa Türkçe tercüme olmayabilir. En azından ben tercüme etmeyi düşünmüyorum.

Bölgesel duraklama olayına gelince o hatalı tercümeden kaynaklanıyor. Doğru tercümeyi yüklerseniz onun anlamını görürsünüz.

Talep olursa doğru tercümeyi buraya ekleyebilirim.

Tavsiye ettiğim p2p programı BearShare dir. Yanlız yükledikten sonra spy taraması yapın. Oda 1-2 şey sokuyor pc'ye. Yeni nesil Gnutella ağına bağlandığı için hem çok hemde güvenli dosyalar buluyor. Çoklu arama özelliği var. Yani aynı anda birden çok arama yapabiliyorsunuz.

Dipnot : Ares şu anki halinden çok çok daha iyi olabilirdi. Emule , dc++ v.b. programların hepsini toz duman ederdi. Ancak yapımcısı kendi hırsının kurbanı oldu. Alberto sizin benim gibi bir öğrenciyken şimdi programa soktuğu o spylar ile bir sürü para kazanıyor.

Ares yerel siteleri olmadan önce kullanıcı sayısı 100.000 cvarındaydı. Yerel siteler ve 12 dil desteğinden sonra 50-60 milyon civarı kullanıcısı oldu. 1 ocak 2004 tarihinde Ares'in Türk kullanıcı sayısı sadece 2000 kişiydi. 1 ocak 2005 tarihindeyse 350.000 kişi. Türkiye sitenin yayında kaldığı süre zarfında 348.000 üye kazandı.

Herkese p2p lerde aradığını bulabildiği seyirler dilerim.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
Zafer

22 Eylül 2005; 12:32:42 

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler pcforum. Ares plusta daha henüz kopma yaşamadım. Aynı anda bir kaç filmi indirebilmeside güzel bir özellik. Cfosspeed + dumeter ile 3kb upload yaparken rahatlıkla 25 kb download yapabiliyorum. Limiti sınırlamazsanız verim almayı unutun.

P2p lerin hemen hemen hepsini kullanıyorum. Ares ile ilgili takip ettiğim bir kaç güzel forum var. Eğer aradığım filmi buralarda görürsem kesinlikle Ares ile indiriyorum. Diğerlerine göre çok çabuk iniyor. Başladımıda bitirebiliyorsun. Kötü tarafı yeni çıkan filmler çok geç düşüyor.

Aresin aramasını genelde kullanmıyorum nedeni çoğu film fake çıkıyor. Allahtan Vlc player varda 3/5 mb indirip kontrol edip silebilirsiniz.

Zafer

25 Eylül 2005; 16:43:51 

Ares ile ilgili problem yaşıyan arkadaşlar kendi kullandığım versiyonunu aşağıdan çekebilirsiniz.

http:/****.de/files/5310835/aresplus1.8.1.2966.zip.html

SeKiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Eylül 2005; 17:41:29 

zaten türkçe ama ama güzel olmuş ellerine sağlık
yetonyali

25 Eylül 2005; 18:03:34 

ya ares den müzk indirmeye çalışıyorum çok ağır indiriyor yaa en iyisi internete girrpi indirmek intenet sayfasından daha çabuk iniyor neden kaynaklanmış olabilir acaba

Zafer

25 Eylül 2005; 19:07:12 

quote:

Orjinalden alıntı: yetonyali

ya ares den müzk indirmeye çalışıyorum çok ağır indiriyor yaa en iyisi internete girrpi indirmek intenet sayfasından daha çabuk iniyor neden kaynaklanmış olabilir acaba

Aramada çıkan sonuçlardan kullanıcı sayısı en çok olanlardan indir. Uploadu 3 kb a sabitlemeyi de unutma.Bu şekilde çok hızlı bir şekilde indirebilirsin.

è£èSSâr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Eylül 2005; 19:15:29 

yaa bende upload ı 3kb a sabitleyince indirilenler ve sıradakilerin hepsi leech paused oluyor nedeni nedir
Zafer

8 Ekim 2005; 17:17:09 

Areste bağlantı programı yaşıyan arkadaşlar aşağıdaki sürümü kullanabilirsiniz.

http:/****.de/files/6026979/AresLite20.zip.html
Sifre : Zafer

admin_mitnick

9 Ekim 2005; 2:49:41 

Paylasımın için tşk ler

free_kevın
ZiveR

9 Ekim 2005; 12:11:17 

Bu hızlandırma yaması gerçekten işe yarıyor mu?

|| Intel i7 920 @ TR Ultra 120 Extreme 1366 RT || MSI Eclipse SLI X58 || 3*2 GB OCZ Platinum @ 1333MHz || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || SeaGate 7200.11 , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||

|| Asus 1000 HE @ 1.95Ghz, 2 GB @ 775Mhz, Win 7 Build 7127 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
kanguner

9 Ekim 2005; 12:23:05 

daha yeni sürümleri çıkmış söyliyim.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.
RaMSeN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Ekim 2005; 13:06:51 

Hazırlayan arkadaşın eline sağlık ama bir konuya uyuz oldum... "Guidemiz" ne oluyor...Bu kelimenin Türkçede karşılığı yokmu??

Rehber olarak değiştirirsen sevinirim...Türkçemiz ölmedi..

TÜRKÇE Yİ YAŞATALIM....YOZLAŞMASINA İZİN VERMEYELİM...!!!!
Zafer

9 Ekim 2005; 14:00:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bu hızlandırma yaması gerçekten işe yarıyor mu?

Emule ve eDonkeyde yaradığına göre Areste de yaraması lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: kanguner

daha yeni sürümleri çıkmış söyliyim.

Son verdiğim Areslite20 en son sürümü zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Hazırlayan arkadaşın eline sağlık ama bir konuya uyuz oldum... "Guidemiz" ne oluyor...Bu kelimenin Türkçede karşılığı yokmu??

Rehber olarak değiştirirsen sevinirim...Türkçemiz ölmedi..

TÜRKÇE Yİ YAŞATALIM....YOZLAŞMASINA İZİN VERMEYELİM...!!!!

Ben hazırlamadığım için değiştiremiycem. Hazırlıyan arkadaşta zaten esprili bir şekilde anlatmaya çalışmış.
Neyse daha başka da bir şey yazmıyım da konu başka yerlere gitmesin. Anlayan anladı.Lütfen harcanan emeğe saygı gösterelim.

kanguner

9 Ekim 2005; 16:52:43 

madem en son versiyonu , o zaman ilk resimleri düzeltmeni tavsiye ederim. dikkatli bakarsan ARES 1.81 yazıyo. ben o yuzden şey ettimde. yanlışsam söyle.

|..::ModDünya::..|
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Ekim 2005; 17:59:13 

kullanmasam da güzel bir açıklama olmuş
Zafer

9 Ekim 2005; 21:05:02 

quote:

Orjinalden alıntı: kanguner

madem en son versiyonu , o zaman ilk resimleri düzeltmeni tavsiye ederim. dikkatli bakarsan ARES 1.81 yazıyo. ben o yuzden şey ettimde. yanlışsam söyle.

Resimleri düzeltmeye gerek yok aşağı yukarı aynı ayarlar. Uğraştırm beni şimdi.

Aşağıda alıntı yaptığım en son versiyonu.

quote:

http:/****.de/files/6026979/AresLite20.zip.html
Sifre : Zafer

kanguner

12 Ekim 2005; 17:44:35 

yahu arkadaşlar ben sizin vermiş olduğunuz linkten ares 2.0 ı indirip kurdum aşağıdaki gibi oldu . benim bildiğim ares , ya bağlanıyo diyip bağlanmaya çalışır yada online diyip dl yi yapar. sizcede bi gariplik yokmu.

PcKeOS

12 Ekim 2005; 21:46:20 

Ares artık açık kaynak kodlu ve içerisinde (kurulumunda) artık spy yok. Ares'in mümkün olduğunca son ve orjinal sürümünü kullanın.

Ares Regular'ı aşağıdaki linkden yükleyebilirsiniz. 1.8.6 (son) sürümüdür.

http://prdownloads.sourceforge.net/aresgalaxy/aresregular186.exe?download

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ares Lite sürümü iptal edilmiştir. Yeni regular sürüm win98 ve ME içinde sorunsuz hale getirildikten sonra birde çoklu arama özelliği eklendikten sonra "Ares Lite" iptal olmuştur. Artık Ares Lite sürümü çıkmayacaktır.

Şu an son sürüm Ares Regular 1.8.6 dır. (Regular ekide yakında kalkacaktır)

Ares son sürümünde bağlantı sorunuda çözülmüş ve SP2 ile tamamen uyumlu hale getirilmiştir.

Sorunsuz ve en son Türkçe karakter destekli Türkçe yamayıda aşağıdaki link'den yükleyebilirsiniz.

http://www.****.com/?d=ED8NAJFH

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
Zafer

12 Ekim 2005; 22:58:26 

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Ares artık açık kaynak kodlu ve içerisinde (kurulumunda) artık spy yok. Ares'in mümkün olduğunca son ve orjinal sürümünü kullanın.

Ares Regular'ı aşağıdaki linkden yükleyebilirsiniz. 1.8.6 (son) sürümüdür.

http://prdownloads.sourceforge.net/aresgalaxy/aresregular186.exe?download

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ares Lite sürümü iptal edilmiştir. Yeni regular sürüm win98 ve ME içinde sorunsuz hale getirildikten sonra birde çoklu arama özelliği eklendikten sonra "Ares Lite" iptal olmuştur. Artık Ares Lite sürümü çıkmayacaktır.

Şu an son sürüm Ares Regular 1.8.6 dır. (Regular ekide yakında kalkacaktır)

Ares son sürümünde bağlantı sorunuda çözülmüş ve SP2 ile tamamen uyumlu hale getirilmiştir.

Sorunsuz ve en son Türkçe karakter destekli Türkçe yamayıda aşağıdaki link'den yükleyebilirsiniz.

http://www.****.com/?d=ED8NAJFH

Hocam katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Lite sürümünü hemen şimdi kaldırıyorum.

Gerçi ben prosunu kullanıyordum ama bu verdiğin son çıkanını da denemek lazım.

Ares ile ilgili bir de bir şey dikkatimi çekti. Mesela bağlanıyor durumunda bekliyorken arama yaparak download listemizdeki filmleri tekrardan arattığımızda bu sefer kaynakları hemen bulup indirmeye başlıyor.

ZUĞAŞİBERE

12 Ekim 2005; 23:07:08 

ya ben yaklaşık 6-7 aydır ares kullanıyorum. Son bi haftadır bi sorun var, sürekli, bağlanıyor yazıyo yukarda, arama yaptığımda da bişe bulamıyo doğal olarak, ayarlara baktım bi terslik yok, kaldırıp yeniden krdum yine aynı. Acaba varmı bu problemin nedenini bilen

24 Erkek
Laz, TÜRK, Tunus göçmeni
Sporcu, Sosyal Bilimci, E-Ticaret ve Bilişim uzmanı Yazar, Şair, Müzik tutkunu
Sosyal, Aktif, Duyarlı, Paylaşımcı...Vesaire...
Zafer

12 Ekim 2005; 23:21:24 

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

ya ben yaklaşık 6-7 aydır ares kullanıyorum. Son bi haftadır bi sorun var, sürekli, bağlanıyor yazıyo yukarda, arama yaptığımda da bişe bulamıyo doğal olarak, ayarlara baktım bi terslik yok, kaldırıp yeniden krdum yine aynı. Acaba varmı bu problemin nedenini bilen

Bir üst mesajda pcforum arkadaşımızın verdiği sürümü kullanmanı tavsiye ederim.

ZUĞAŞİBERE

13 Ekim 2005; 14:31:03 

quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Bir üst mesajda pcforum arkadaşımızın verdiği sürümü kullanmanı tavsiye ederim.

bende aresregular kullanıyorum zaten, ama daha önce böle bi sorun yoktu

24 Erkek
Laz, TÜRK, Tunus göçmeni
Sporcu, Sosyal Bilimci, E-Ticaret ve Bilişim uzmanı Yazar, Şair, Müzik tutkunu
Sosyal, Aktif, Duyarlı, Paylaşımcı...Vesaire...
Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> +++ ARES RESIMLI ANLATIMI +++ Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY Experience Center Lansmansı
SONY'nin üstün teknoloji ürünlerinin tümünü bir arada görebileceğiniz tek yer!
Gün ışığı ile aydınlatma
Güneş enerjisi fuarında Gün Işığı ile Aydınlatma standındayız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız