Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HI - FI hakkında herşey...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: HI - FI hakkında herşey... Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sivil

6 Ocak 2006; 13:38:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pioneerların tipi gerçekten hoş bu doğru.Yalnız servis olayında bana göre bitmiş durumda.Öyle alakasız yerlere servis vermişki digicom plazma montajından başka birşey bilmiyorlar.Heleki bir cihazınız bozulmasın yandınız tamirattan anlayan servis yok.Zaten beni amfi arayışına itende bu oldu.Bende eski model bir A-505R amfi vardı ve bunun kumanda kısmı bozuldu amfi içinde.Digicomun güya önerdiği bir servise götürdüm Mayıs ayında hesaplayın işte geçen zamanı adamlar amfiyi tamamen çalışmaz hale getirdiler,halbuki sadece kumandası bozuk diğer işlevlerinde bir bozukluk yoktu.Bir sürü sinir bozukluğu ve yazışmadan sonra bana bir tane sinema amfisi verdiler aynı amfiden bulamadıkları için.Bende lanet olsun alayımda bari kafamdan gitsin şu hadise diye ama gidermi gitmez tabi.Nerede benim eski amfimdeki stereo performansı bu receiverda.Hatırlarsanız bir arkadaştan ödünç aldım dediğim amfi bu(detaylara girmemek için söyledim)
Tabi ben yine huzursuz gittim takas ettim bu amfiyi ve yeni model A-607 R aldım üste para vererek.Tamam bu amfi sinema amfisinden çok çok iyi ama benim aklım hala o eski amfimdeki seste kaldı.Ses karakteri falan çok değişmiş pioneer yeni modellerde.Daha geniş daha iri bir sesi vardı eski amfimin.Şİmdiki amfi arayışlarımda bunun yüzündendir.Neyse lafı uzattık yani serviside düşünmek lazım.Tabi bu tüm diğer markalardada olabilir ama pioneerda bizzat yaşadığım için artık gözümden düştü satış sonrası olarak.

Bu arada the_cantan başka marka model ne önerirsin sesini bildiğin?

OVERCLOCK İLE İLGİLİ ÖZEL MESAJ VE MAİL ATMAYINIZ OKUMUYORUM
the_cantan

6 Ocak 2006; 13:39:28 

Ben rica ederim.
ve pioneer konusunda haklısın çoğu ürününü beğenmem hele eski av alıcılarını hiç.şimdi ki hoparlörleri beş paraetmez. nerde o eski Quantum5, hpm serisi. bir iki istisna oluyor onlardan biri işte vsa-08, 1014, 1015 gibi. ve bu konuda bazı firmalar genelde daha başarılıdır.

KING
Affan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ocak 2006; 13:47:25 

quote:

Orjinalden alıntı: sivil

pioneerların tipi gerçekten hoş bu doğru.Yalnız servis olayında bana göre bitmiş durumda.Öyle alakasız yerlere servis vermişki digicom plazma montajından başka birşey bilmiyorlar.Heleki bir cihazınız bozulmasın yandınız tamirattan anlayan servis yok.Zaten beni amfi arayışına itende bu oldu.Bende eski model bir A-505R amfi vardı ve bunun kumanda kısmı bozuldu amfi içinde.Digicomun güya önerdiği bir servise götürdüm Mayıs ayında hesaplayın işte geçen zamanı adamlar amfiyi tamamen çalışmaz hale getirdiler,halbuki sadece kumandası bozuk diğer işlevlerinde bir bozukluk yoktu.Bir sürü sinir bozukluğu ve yazışmadan sonra bana bir tane sinema amfisi verdiler aynı amfiden bulamadıkları için.Bende lanet olsun alayımda bari kafamdan gitsin şu hadise diye ama gidermi gitmez tabi.Nerede benim eski amfimdeki stereo performansı bu receiverda.Hatırlarsanız bir arkadaştan ödünç aldım dediğim amfi bu(detaylara girmemek için söyledim)
Tabi ben yine huzursuz gittim takas ettim bu amfiyi ve yeni model A-607 R aldım üste para vererek.Tamam bu amfi sinema amfisinden çok çok iyi ama benim aklım hala o eski amfimdeki seste kaldı.Ses karakteri falan çok değişmiş pioneer yeni modellerde.Daha geniş daha iri bir sesi vardı eski amfimin.Şİmdiki amfi arayışlarımda bunun yüzündendir.Neyse lafı uzattık yani serviside düşünmek lazım.Tabi bu tüm diğer markalardada olabilir ama pioneerda bizzat yaşadığım için artık gözümden düştü satış sonrası olarak.

Bu arada the_cantan başka marka model ne önerirsin sesini bildiğin?

Eğer bulabilirsen,eskilerden Pioneer A-757,858 modelleri başarılı stereo konusunda,ama yeni ürünlerden www.egemende.com adresinde de bakabileceğin Marantz 4400 yada Maratnz 7200 olabilir,ben dinledim ve sesi hoşuma gitti,4400 modelini peşinde 550'ye bıraktılar,bunu göz önünde bulundurarak pazarlık yaparsın
Yada tam model olarak hatırlamıyorum ama DENON'larında stereo performansı iyi,ama tabii daha NAD CEE-320 var,ROTEL'in modelleri var ama fiyatları hakkında pek fikrim yok,bunlar iyi f/p oranına sahip bildiğim kadarıyla,ama @the_cantan dostumuz daha ayrıntılı yardımcı olabilir belki stereo konusunda Hoşçakalın...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Affan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ocak 2006; 19:24:47 

quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

merhabalar ben yeni müzik sistemi kurmak istiyorum.TRIANGLE markayı önerdiler bana sizce triangleler kalitelimi? verdiği ses nasıl? fiyatları yüksek yalnız sizce bu fiyatları hak edermi?

Dostum selamlar,öncelikle foruma hoşgeldin Evet TRIANGLE'lar muhteşem kolonlardır,ve en ucuzu 1000 EURO'nun üstündedir ama tek kelimeyle kusursuz sesleri vardır,ne söylesem az o kolonlara,sahnesi inanılmazdır,çok fazla detay vardır seste,her sesi tane tane duyarsın,tonu çok iyi vs...Ama amacın stereo dinlemek değil mi?Çünkü kolonlar kadar,o kolonları süreceğin stereo amfide çok ama çok önemli Mesela ne tarz müzik dinlersin,yada daha doğrusu toplam BÜTÇEN ne kadar?Ona göre TRIANGLE ile kullanabileceğin en iyi amfilerden birini önereceğim...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
chef1119

6 Ocak 2006; 20:05:44 

öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.ben genellikle pink floyd yada roger waters dinlerim.bütçe konusuna gelince hoparlörleri bir tanıdık satıo ve byk ihtimalle normal fiyatından bayağı bir ucuz alıcağım.bana nasıl bir amfi önere bilirisin ve fiyatı ne olur?
Affan

6 Ocak 2006; 20:11:28 

quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.ben genellikle pink floyd yada roger waters dinlerim.bütçe konusuna gelince hoparlörleri bir tanıdık satıo ve byk ihtimalle normal fiyatından bayağı bir ucuz alıcağım.bana nasıl bir amfi önere bilirisin ve fiyatı ne olur?

PRİMA LUNA ONE(stereo amfi) =1200 EURO civarı,ama dersen ki üzerine 200-250 EURO daha koyabilirim diye,o zaman daha tok ses veren PRIMA LUNA"TWO"modelini öneriyorum Bu iki üründe LAMBALI amfidir ve ikisi de kusursuz bana kalırsa,harika ses renkleri var ve sahnesi çok geniş,ben çok beğeniyorum,bana kalırsa eğer bütçe uygunsa kesin alınmalılar

SamirCakir

Sisteme Gözat

7 Ocak 2006; 10:07:52 

arkadaşlar ben baya bi önce Rusyadan kendi ellerimle seçerek AIWA BMZ-K1 modelli bi Hİ-Fİ system aldım sadece görünüşü değil seside çok iyi son seste en yüksek baslı bi müzikte bile seste en ufak bi bozulma yok canavar gibi bas veriyor tizlerini anlatamam dinlemek gerek bir çok arakadaşımda hi-fi systemler var ama her dinleyen süper diyor. Sadece sesi değil özellikleri ve görünüşüde çok farklı.
5 adet mp3 cd çalabiliyor bu cdleri bi kumbaraya para atar gibi tek bir delikten atıyorsunuz ardından cd changer ile değişitirebiliyorsun sonra bilgisayara usb ile bağlanabiliyor ses kartının görevini görüyor yani ses kartına gerek yok kendi ses çözücüsü var içinde pc bağla ve driverını ve winamp plugininide yükledikten sonra kumanda ile winampı istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.

• 100w/ch output power (rms 10% thd)
• newly developed 5-cd slot-in changer
• mp3 playback
• dual woofer (14cm) 3-way speaker system
• interactive front usb connectivity
• front a/v input

amplifier
output power: 100w/ch (rms 10% thd) • electr. graphic equalizer (3 band / 5+1 mode) • middle / treble volume control • i-bass • power economizing mode • interactive front usb terminal • front a/v input • optical digital output

tuner
fm/am digital tuner • 32 station random memory presets • 3 modetimer (play /rec./sleep) • rds-eon

cd player
5-cd slot-in changer • vertical loading cd player • cd-r/rw playback • mp3 playback

cassette deck
auto reverse cassette deck x 1 • ! top loading cassette

speakers
dual woofer (14cm) 3-way speaker system

dimensions (WxHxD)
center unit 211 x 379 x 381 mm • front speaker 266 x 455 x344 mm

Cpuografi: P Celeron 433 & P Celeron 633 & Amd Athlon XP 2500+ & Pentium D 935

P D 935 3,2 Ghz@4,0 Ghz & Gigabayte 965P-DS3 F12 & A-Data Vitesta Extreme 2x1 Gb 800 mhz@1200 mhz (5-5-5-15)
& Zotac 9600gt 512 Mb Gddr3 & Skystar2D & Samsung 320Gb sata & Samsung 80Gb Pata & Samsung 2232BW 22" Lcd
& Aiwa BMZ-K1 & Creative Muvo TXFm 512MB & Senheiser CX300 Black & Cort X2 & Marshall MG15CDR & Thermaltake BigTyp 120vx &
Hp C4280 & FSP BlueStorm 2 500W & Logitech MX3200 Lazer & Linksys AG241 & Zoom X5 & K750i @ W800i & 128x64 Grafik LCD - 4 Port el yapımı fan kontrol

tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ocak 2006; 11:14:00 

tek kelimeyle super '' görünüyor ''. dual woofer olayı zaten harika. fiyat olarak ne ödedin acaba?
Affan

7 Ocak 2006; 11:35:53 

quote:

Orjinalden alıntı: djjanes

arkadaşlar ben baya bi önce Rusyadan kendi ellerimle seçerek AIWA BMZ-K1 modelli bi Hİ-Fİ system aldım sadece görünüşü değil seside çok iyi son seste en yüksek baslı bi müzikte bile seste en ufak bi bozulma yok canavar gibi bas veriyor tizlerini anlatamam dinlemek gerek bir çok arakadaşımda hi-fi systemler var ama her dinleyen süper diyor. Sadece sesi değil özellikleri ve görünüşüde çok farklı.
5 adet mp3 cd çalabiliyor bu cdleri bi kumbaraya para atar gibi tek bir delikten atıyorsunuz ardından cd changer ile değişitirebiliyorsun sonra bilgisayara usb ile bağlanabiliyor ses kartının görevini görüyor yani ses kartına gerek yok kendi ses çözücüsü var içinde pc bağla ve driverını ve winamp plugininide yükledikten sonra kumanda ile winampı istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.

• 100w/ch output power (rms 10% thd)
• newly developed 5-cd slot-in changer
• mp3 playback
• dual woofer (14cm) 3-way speaker system
• interactive front usb connectivity
• front a/v input

amplifier
output power: 100w/ch (rms 10% thd) • electr. graphic equalizer (3 band / 5+1 mode) • middle / treble volume control • i-bass • power economizing mode • interactive front usb terminal • front a/v input • optical digital output

tuner
fm/am digital tuner • 32 station random memory presets • 3 modetimer (play /rec./sleep) • rds-eon

cd player
5-cd slot-in changer • vertical loading cd player • cd-r/rw playback • mp3 playback

cassette deck
auto reverse cassette deck x 1 • ! top loading cassette

speakers
dual woofer (14cm) 3-way speaker system

dimensions (WxHxD)
center unit 211 x 379 x 381 mm • front speaker 266 x 455 x344 mm

Arkadaşım selamlar,öncelikle setini iyi günlerde kullan Ama yazın çok ilginç olmuş yarım kalmış gibi sanki..Hani devamında mesela"YAWWW ALDIM AMA SİZE ŞU KONUDA DANIŞMAK İSTİYORUM"yada"ŞU KONUDA BİR SORUM VAR NASIL ÇÖZEBİLİRİM"yada"EVET ARKADAŞLAR ALDIM VE KISACA BİR TEST YAYINLAYAYIM,ŞURASI ŞÖYLE BURASI BÖYLE"diyecekmişsin gibi olmuş Tekrar iyi günlerde kullanmanı dilerim,güzel bir alete benziyor hakkaten,ama "SON SESTE BOZULMA YOK"demen biraz abartı olur sanırım dostum,çünkü setin THD(TOTAL HARMONIC DISTORTION) oranı çok çok yüksek,%10 çok çok fazla bir değerdir,b