Şimdi Ara

King K-063 Saç ve Sakal Kesme Makinesi , çift taraflı 32lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürün 1ay önce hepsiburada da 76liraya satılıyordu, şimdi birçok sitede uygun fiyata satılıyor, kargo dahil en uygunu ekodepo sanırım. Ben ürünü buradan aldım. 5üzerinden 4lük bir ürün.

Kargo dahil 32lira
    http://www.ekodepo.com/index.php?do=catalog/product&pid=105975

K-063 IMAGE ELEKTRİKLİ & ŞARJLI TRAŞ VE SAÇ KESME MAKİNESİ
    * Yumuşak ve kolay traş fonksiyonu
    * Kolay Saç kesme ve favori düzeltme fonksiyonu
    * Profesyonel paslanmaz çelik bıçaklar
    * 7 seviye ayarı, her seviye 3 mm
    * Kablolu ve Kablosuz kullanım (Yalnız klavuzunda şarjda iken çalıştırmayınız yazıyor)
    * Nikel kadmiyum şarj edilebilir pil 2x AA 600MA
    - Klavuzunda 7 saat şarj ile 70dk(tek taraf) çalışıyor yazıyor. Gerçekten şarjı çok uzun gidiyor en az 50dk gibi.
    -İki taraflı olması kesinlikle engel olmuyor, ergonomi açısından uygun yapılmış çok kullanışlı..
    -Saç kesme tarafı, ayar başlığı ile kirli sakal bırakmak için çok uygun.Dolayısıyla iki tarafıda sakal için işinize yaracayak.
    -
    -

Eksileri
    -Ürünle gönderilen makas saç kesimi için uygun değil, eğer makasta kaliteli olsaydı 5 5 lik bir ürün olurdu.
    -Su geçirmez değil
    -Birçok ürün gibi zamanla bakım yağını kullanmak gerekiyor. (Bazı markaların bazı modellerinde bakım yağı gerekmiyor)
    -Saç kesme tarafından ayar başlığını çıkarsanızda sıfır almıyor, ona göre 1mm gibi uzunluk bırakıyor. Bu deriyi kesmesin diyede yapılmış olabilir. Traş kısmı ise sıfır alıyor.
    -Traş kısmında 3 çarkı döndüren kısım plastik ama sağlam duruyor, aslında king o kısımlarıda metal yapıp fiyata ekleyebilirdi..

http://www.king.com.tr/urundetay.asp?ProductID=219

Ürün hakkında sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 14 Nisan 2010; 15:44:35 >

• Traş kısmı ne kadar iyi traş ediyor normal jilet kadar iyi alıyor mu?
  • Bayağı iyi alıyor, jilete yakın diyelim..
  • Site güvenilir mi acaba
  • Ben ekodepodan aldım, sorun çıkmadı. Kargo parasından tasarruf için site 3gün içinde ürünleri toplu gönderiyor.. Yani 3gün seni bekletebiliyor ama dediğim gibi kargo 5lira değil 2lira bu yüzden adamların siparişleri toplu gönderip sürat kargo ile anlaşmışlar....
  • Verdim siparişi bakalım
  • Bende bir tnesi almayı düşünüyordum.. :::Banner::: arkadaşımıza bir ulaşsın birde ondan fikirlerini alayım.. Teknosadan 40-60 liralık bir ürün almayı düşünüyordum ama bazıları sakalı jiletle tıraş etmiş gibi tıraş ederken bazıları ise kirli sakal için falan kullanılabiliyordu.. Bu ürünü alırsam bir tarafı jilet kullanımı etkisi yaratır diğer tarafı ise yine sakal üzerinde kısaltma ve düzeltme işinde kullanılabilir.. Kapıda ödemeyi tercih edersek 36 lira oluyor ben öyle alırım Ben saç kesen tarafını kullanarak sakalımı kesmeye çalışsam sorun olmaz sanırım.. Sakalllar falan zaten yeni yeni çıkıyor.. bıyıklar ve çenede sakal var.. favorilerden yeni yeni sertleşiyor sakallar..

Kısaca saç kesme kısmı sakal tıraşı için iş görür mü??

• Ürün gelince; sende olumsuz yönlerini görürsen buraya yazmanı istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Ürün gelince; sende olumsuz yönlerini görürsen buraya yazmanı istiyorum..

Hocam sen kullanıyorsun acaba saç kesme kısmını sakal bıyık için kullansam iş görür mü.. Biraz yorumlara bakayım, fiyat uygun olduğundan almayı düşünüyorum..

:::Banner::: İnde yorumları alalım bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Nisan 2010; 15:21:47 >
  • Evet saç kesme tarafı ayarlı tarakla sakal ve bıyık için çok uygun.. Yalnız ayarlı tarağın 1 numaranı biraz yüksek. Yani kirli sakal 1 haftalık gibi durur..

Birde traş kısmı ile traş olurken yanaklarda sorun olmuyor ama çene altını boyunu alırken çok bastırmayın etinizi kızartıyor. Bu her makinada olan birşey, çene altındaki et yumuşak ve kıvrımlı olduğundan dolayı öyle..
  • kılı tüyü seven biri değim şuan boyun kısnından çıkın kılları cımbızla alıyorum.. bıyıkları ve çene kısmındaki sakalları olabildiğince geç jiletle alıyorum.. yanaklar için farklı bir yöntem kullanıyorum.. jilet kadar gürleştirmez diye tıraş makinesi almayı düşünüyorum.. teşekkürler

Ek1: Amacım saçlarda kullanmak değil ama bunu kendi kendine saçları keserken kullanmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Nisan 2010; 16:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

kılı tüyü seven biri değim şuan boyun kısnından çıkın kılları cımbızla alıyorum.. bıyıkları ve çene kısmındaki sakalları olabildiğince geç jiletle alıyorum.. yanaklar için farklı bir yöntem kullanıyorum.. jilet kadar gürleştirmez diye tıraş makinesi almayı düşünüyorum.. teşekkürler

Ek1: Amacım saçlarda kullanmak değil ama bunu kendi kendine saçları keserken kullanmak mümkün mü?

Boyundan çıkan kılları cımbızla alma, işkenceye dönüşür, sonuçta onlar sonsuza dek çıkacaktır. Yanaklar için iplik yöntemini kullan, çok kötü acıtıyor yalnız, berber/kuaför yapıyor.. Birde berberler ağda yapıyor, sürüyor plastik gibi donuyor sonra onu bir çekiyor.. Ağdayı kulaklara ve buruna yapıyorlar..

Hayır kendi kendini saçı traş etmek sadece filmlerde olur. :D En fazla kendin favorilerini düzeltebilirsin.. Saçın için yardım alman gerek, berberlik bilmeyen birisine saçını sakın kestirme..

Arkadaşta sinbo vardı, sakallarını sürekli onunla alıyordu. 0.5mmye kadar alıyor.. Bir bak bunada..
    http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 14 Nisan 2010; 23:22:31 >

• :::Banner::: de bir yorumunu alayım bakalım bende ona göre alacağım.. Kapıda ödeyince 39 lira oluyor.. Ürün fiyat olarak normalde uygunda acaba 39 lira çok mu olur yani değer mi bu ürüne.. Yoksa Teknosada reminton muydu ismini yanlış yazmış olabilirim onu 50 liraya alacağım.. 10 lira indirim var 40 yapıyor..

Yani aynı fiyata geliyor.. Teknosanın sitesinden bakım bir fikir verirmisiniz.. remingtonda bilindik birşey, en azından uydurum birşey değil..

bunuda alsam 40 lira, onuda.. birde 70 liralık phliphs var oda 10 lira indirimle 60 oluyor ama sakalı komple aldığı için cazip gelmiyor..

Sanırım :::Banner::: 'e ürün yarın ulaşır.
  • Beklemedeyiz

Ekleme: Bu banka hesaplarına nasıl havale yapabiliriz? Misal; hepsiburada.com a fortisbank şubelerinden ücretsiz havale yapabiliyoruz, bunda nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 16 Nisan 2010; 9:48:20 >
  • Arkadaşlar Site kapıda ödeme seçeneği diye bir seçenek sunmaktadır.Hiç Havale ile falan uğraşmayın bence direkt olarak ürünü alın parasını kargo görevlisine ödeyin:))) Kapıda ödeme ücreti 5,9 TL diye biliyorum ben. bir de tabi kargo parası biniyor toplamda 9,4 TL oluyor.yani ürün bedeline bu rakam ekleniyor.
    Zaten ürünü bir yere almaya gitsenizde yol parası bu kadar tutar :))) ürün ayağına kadar geliyor sonuçta
  • :::Banner::: ürün geldi mi acaba bir de sen deneyimlerini paylaşırsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

kılı tüyü seven biri değim şuan boyun kısnından çıkın kılları cımbızla alıyorum.. bıyıkları ve çene kısmındaki sakalları olabildiğince geç jiletle alıyorum.. yanaklar için farklı bir yöntem kullanıyorum.. jilet kadar gürleştirmez diye tıraş makinesi almayı düşünüyorum.. teşekkürler

Boyundan çıkan kılları cımbızla alma, işkenceye dönüşür, sonuçta onlar sonsuza dek çıkacaktır. Yanaklar için iplik yöntemini kullan, çok kötü acıtıyor yalnız, berber/kuaför yapıyor.. Birde berberler ağda yapıyor, sürüyor plastik gibi donuyor sonra onu bir çekiyor.. Ağdayı kulaklara ve buruna yapıyorlar..

Hayır kendi kendini saçı traş etmek sadece filmlerde olur
    . :D En fazla kendin favorilerini düzeltebilirsin.. Saçın için yardım alman gerek, berberlik bilmeyen birisine saçını sakın kestirme..

Arkadaşta sinbo vardı, sakallarını sürekli onunla alıyordu. 0.5mmye kadar alıyor.. Bir bak bunada..
    http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=332

Denemzsen sadece filmlerde olur tabi...

• arkadaslar firmadanbende siparis verdim ama birturlu ulasılamıyor her zaman mesgul calıyor. urun eline ulasan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

arkadaslar firmadanbende siparis verdim ama birturlu ulasılamıyor her zaman mesgul calıyor. urun eline ulasan varmı?

Benimki 2 gün sonra elime ulaştı
  • sonunda c.tesi gun surat kargo ile ulastı sorunsuz alısveris biraz bilgilendirme eksikligi mevcut sadece.. ama urun sakal almak icin cok uygun degil ben sakalı kirli sakal seklinde almasını bekliyordum 1 numara cok uzun bırakıyor. aletin tarakları cok kalın oldugundan derinden alamıyor.. tarif biraz degisik oldu ama anladınız sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.