Şimdi Ara

Jays, t-Jays serisi kulaklıklarının üzerindeki örtüleri kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  



    t-Jays sersinin yeni üyeleri


    İsveçli ses ekipmanları üreticisi Jays, geçtiğimiz Mart ayında duyurduğu a-Jays serisi kulaklıklarından sonra şimdi de t-Jays serisi kulaklıkları hakkındaki bilgileri detaylandırdı.


    t-Jays One, Two ve Three model isimli üç kulaklık da 10 mm çapında 16 Ohm'luk empedansa sahip dinamik sürücüler kullanıyor. One modeli 17 Hz - 22 kHz frekans tepkisi ve 96 dB hassasiyet, Two 18 Hz - 20 kHz frekans tepkisi ve 97 dB hassasiyet, Three modeli ise 15 Hz - 25 kHz frekans tepkisi ve 98 dB'lik hassasiyet sunuyor(Three diğer iki modele göre daha güçlü bir neodmiyum mıknatıs kullanıyor). Kutu içeriği de farklılık gösteriyor; One modelinde yalnızca kulaklık uçları, Two modelinde kulaklık uçları, stereo ayırıcı, uçuş adaptörü, Three modelinde ise Two modelininkine ek olarak taşıma çantası da bulunuyor. Sırasıyla standart, parlak ve mat siyah renklere sahip olan kulaklıklar, 1,3 metrelik kablolara(60 cm'e ek olarak 70 cm ayrılabilir) ve 3,5 mm'lik altın kaplama standart jak girişlerine sahipler.


    Önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen kulaklıkların fiyatları ise 80 Dolar(One), 90 Dolar(Two), 100 Dolar(Three) olarak belirlenmiş.


     



    Jays t-Jays serisinin üst modeli t-Jays Three


     










  • jays bu piyasada yeni bir firma olsada çok beğenilen ürünleri olan bir marka...cx300-ve ep630 saplantısından kurtulsak ve bu tarz modellere yönelsek sennheiser-cx serisini bize kulaklık diye satmaktan vazgeçerdi...
  • şu kulak içi kulaklıklara bir alışamadım...@batman19 un dediği gibi cx saplantısından kurtulmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.