Şimdi Ara

Sony Ericsson'dan iki yeni Walkman telefon: Zylo ve Spiro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • (Sony Ericsson Zylo™)


    Sony Ericsson, uzun süreli bir sessizlik döneminin ardından Zylo ve Spiro modellerini tanıtarak Walkman telefon portföyünü genişletiyor.


    Kızaklı tasarıma sahip ve java platformunu kullanan telefonlardan ilki Zylo, 115 gram ağırlığındaki tasarımıyla ve kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSDPA şebekesi desteğiyle dikkat çekiyor. Zylo'nun 2.6 inç boyutunda, 240x320 piksel çözünürlüğünde TFT ekranı 262.144 rengi görüntüleyebiliyor ve telefonun 260 MB'lık dahili belleği microSD kartlar aracılığıyla 16 GB'a kadar yükseltilebiliyor. MP3, AAC, AAC+, eAAc+, WMA ve FLAC gibi popüler ses formatlarına destek veren Zylo'da 3.2 megapiksel çözünürlüğünde CMOS kamera yeterli görülmüş. Telefonun siyah, gümüş ve pembe renk seçenekleriyle 2010'un 3. çeyreğinde boy göstermesi bekleniyor.


    Teknik özellikler;


    Şebeke: Dört band GSM; HSDPA

    Boyut ve ağırlık: 103 x 52 x 11.5 (16) mm; 115 gram

    Ekran: 2.6 inç, 240x320 piksel, 262.144 renk TFT

    İvme sensörü: Var

    Bellek: 260 MB dahili + 16 GB'a kadar microSD kart girişi

    Kamera: 3.2 Megapiksel, 2x dijital zum, geo-tagging, video kaydı

    FM radyo: Var, RDS desteği

    Bluetooth: Var

    Desteklenen ses formatları: MP3/AAC/AAC+/eAAc+/WMA/FLAC















     


     


     




    (Sony Ericsson Spiro™)


    Bugün tanıtılan telefonlardan ikincisi Spiro, Zylo'ya göre biraz daha düşük özellikler sunuyor. 850, 900, 1800, 1900 MHz'lik GSM frekanslarıyla uyumlu çalışabilen kızaklı telefon 92x48x16.75 mm ebatlarında ve 90 gram ağırlığında tasarlanmış; telefonun ön yüzünde müzik dinleme esnasında kullanabileceğiniz kısayol tuşları ile 2.2 inç 240x320 piksel 262.144 renk ekran dikkat çekiyor. Yaklaşık 5 MB dahili belleği bünyesinde barındıran telefonun kapasitesi microSD kartlarla 16 GB'a kadar arttırılabiliyor. Telefonun diğer özellikleri arasında 2 MP kamera, RDS'li FM radyo, Bluetooth ve 3.5 mm jak girişi yer alıyor. Spiro ile Zylo'da Twitter - Facebook entegrasyonu bulunduğunu da ekleyelim. Spiro, Zylo ile aynı şekilde 2010'un 3. çeyreğinde satışa sunulacak. Her iki telefonun da fiyatları hakkında bilgi verilmedi.


    Teknik özellikler;


    Şebeke: Dört band GSM

    Boyut ve ağırlık: 92 x 48 x 16.75 mm; 90 gram

    Ekran: 2.2 inç, 240x320 piksel, 262.144 renk TFT

    3.5 mm jak girişi: Var

    Bellek: 5 MB dahili + 16 GB'a kadar microSD kart girişi

    Kamera: 2.0 Megapiksel, 2x dijital zum, video kaydı

    FM radyo: Var, RDS desteği

    Bluetooth: Var

    Desteklenen ses formatları: MP3/AAC/AAC+/eAAc+




















  • zylo alınır bence kutu içeriğinde mh 907 varmış diğer konuda yazıyordu müzik için alınır 3,5 mm çok büyük eksi ama cihaz fena değil.
  • İkiside 5 para etmez... buna benzer en az 50 model zaten var...SE kullanan biriyim ama hala müzige takmıslar kafayı bu artık basit bir özellik ve her cihazta üç aşşagı 5 yukarı standartlar aynı! hatta SE nin K serilerindeki mp3,walkman serilerinden 10 gömlek daha başarılı, SonyEricsson cok kötü yönetiliyor...ve Tr yi pek ciddiye almıyor,piyasada hala adam gibi bir modelleri kac yıldır aynı cihazlar...
  • etkileyici bi özellikleri yok
  • jack girişi olmayan telefon piyasaya sunulmamalı bence
  • çok şirin görünüyorlar..
  • Kasalar güzel ancak fonksiyon çeşitliliği açısından fazla bir gelişme yok...
  • ne firma ama yaaa düşük olan modele 3.5mm jack koyuyor yüksek olan modeline koymuyor :)

    ayrıca w595 varken ne gerek vardı buna gibi bi cümle kurucam ama hep bu nokia ve samsungun yüzünden oluyor onlara özeniyor ama bu aynı modeli boyayıp çıkarmak konusunda özenicegine modellerini getirme ve pazarlama konusunda özense şimdi çoktan 1 numara olmustu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    İkiside 5 para etmez... buna benzer en az 50 model zaten var...SE kullanan biriyim ama hala müzige takmıslar kafayı bu artık basit bir özellik ve her cihazta üç aşşagı 5 yukarı standartlar aynı! hatta SE nin K serilerindeki mp3,walkman serilerinden 10 gömlek daha başarılı, SonyEricsson cok kötü yönetiliyor...ve Tr yi pek ciddiye almıyor,piyasada hala adam gibi bir modelleri kac yıldır aynı cihazlar...


    Telefonlar walkman serisi olduğu halde 3G bağlantı, GPS ve kamera var, ekran 2,6", özellikle Zylo'nun tasarımıda çok güzel neden 5 para etmez olsun. Bu telefonlar walkman serisi ise öncelikli olarak ses kalitesinin iyi olması ve müzikçaların özelliklerinin yeterli olması gerek sonra diğer özellikler. Dediğiniz gibi her markada müzik özelliği var ama birçoğu vasat maalesef, her özellikten azcık koyacağına koyduğu özelliği adam gibi kullanılabilir ve kaliteli yapsınlar tercih sebebim olur. Zylo'nun en büyük eksisi bence 3,5 mm kulaklık girişinin olmayışı.




  • @tepeb

    Aynen katılıyorum sana , Zylo'nun tasarımı da göz hoş geliyor.Ayrıca dediğin gibi bu bir W serisi telefonu. bu telden Xenon flaş a.focus beklemek ,WIFI beklemek yanlış.haa olsaydı tabii ki çok ii olurdu.ama bunun hitap edeceği kitle belli.
    Ama + yönleri fazla gibi gözükmekte şu an, FLAC desteği veren 3.tel şu an. Fiyatı eğer 300-350TL arasında çıkarsa , bu tel Nokia'nın X3 ünü samsungun vs... yerle bir edebilir.
    Yeter ki ülkemizde zamanında görelim
  • ben bu telefonu cok begendim zylo'yu fakat uzun şarj suresi ve 3.5 mm gibi bir durumun olmamasi yuzunden alamicam galiba sony ericsson boyle bilerek mi satislarini dusurmek istiyor... herkes biliyor ki 3.5 mm kulaklik girisi herkes tarafindan isteniyor anlamiyorum anlayamiyorum sony'yi hele sarj suresi 3,5 - 4 saat gidiyo internete girerken veya konusurken... bu telefona yakismiyo tam bi fiyasko :D
  • flac formattakı muzıklerı calabılmesı bence harıka ve rakıplerının ustune cıkaran bı ozellık olmus
  • Sony, motorola, samsung gibi markaladar cep telefonlarına bilerek 3.5mm kulaklık girişi koymazlar çünkü kendi aksesuarları satılsın isterler. Ne varki bu bencilce ve saçma marketing stratejisi nedeniyle tüketiciler ana ürünü (cep telefonunu) almıyorlar ki aksesuarlarını da alsınlar:)

    SE Türkiye'yi unutmuş ve gözden çıkarmış durumda. muhteşem modelleri Avrupa ve Amerika'da satışta olmasına rağmen, zamanın gerisinde kalmış telefonları stok eritmek için ülkemizde satıyorlar
  • beğenmedim
  • Nee FLAC mıÇok iyi ya.ZYLO'nun tasarımı diğerine göre daha hoş ve kibar.3,5mm jak olmaması bence büyük eksi.Sonyericsson'un bir standart yakalaması gerekiyor.Mesela tüm W serisi telefonlara 3,5mm jak koymalı.
  • se bu isimleri nereden buluyor böle?hiç akılda kalıcı değill...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigatusac
    se bu isimleri nereden buluyor böle?hiç akılda kalıcı değill...

    W100i - Spiro
    W20i - Zylo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 16 Mayıs 2010; 11:37:14 >
  • w100 spiro ya ait diye biliyordum söylenti ilk çıktığında sony ericssonun yeni bir telefon duyuracağı ve modelin w100 ve spiro olarak isimlendirildiğini yazmışlardı
  • arkadaşlar bilmem dikkat ettnizmi bu modellerde megabass yada clearbass özelliğinden bahsedilmemiş. zaten bu ikisinden biri yoksa walkmann in bi özelliği de kalmıyo. sırf flac diye milleti kandırmaya mı çalışıyolar acaba. ğer gerçekten de özel bi bass desteği yoksa artık yuh demek gerek bu SE a. hiçbir yeni özellik eklemeden 1000 tane model çıkardılar birbiri üstüne. diğer markalar ekranları üzerinde halogram simulasyonu yaparken sony hala daha çıkardığı telefonlarda "süper css ve javascript destekli tarayıcı" reklamları yapmaya çalışıyo. SE'un en büyük savunucularından biriydim sırf bass desteği için ama artık bende bıkmaya başladım bu saçmalıktan.
  • Arkadaşlar Zylo'nun dış hoparlör sesi nasıl ? son seviyedeyken yüksek ve net ses veriyor mu ? dışarıya ses verme konusunda W550'nin bir ünü var..Mesela W550 ile kıyaslanacakolursa ne durumda kalır dışa verdiği ses kalitesi ve yüksekliği ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.