Şimdi Ara

===> Yeni Nokia C6 | 3.2' nHD 16M - QWERTY - 5MP - WLAN - GPS <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
27.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Yeni Nokia C6 | 3.2' nHD 16M - QWERTY - 5MP - WLAN - GPS <===

Kilit özellikler:
    - S^1 S60v5
    - 3.2" 16M nHD ekran
    - 200MB dahili hafıza + 16GB'a kadar kart desteği
    - 113.4 x 53 x 16.8mm
    - 150g
    - 1200mAh batarya
    - WLAN, GPS, micro-USB, 3.5mm kulaklık girişi, BT 2.0
    - 5MP + AF + Flaş

Broşür:http://events.nokia.com/everyoneconnect/pdf/NokiaC6_datasheet.pdf
    Detaylı bilgi:http://www.forum.nokia.com/devices/C6-00/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Nisan 2010; 17:36:58 >

• Verdiğin Pdf dosyasında C3'ün bilgileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Verdiğin Pdf dosyasında C3'ün bilgileri var.

Kafası karışmış olmalı Olacak o kadar.
  • düzeltildi :D
  • Bence iş yapacak bir model. 5800+qwerty+5mp diyebiliriz. Siyah olan
  • 5800 değilde, N97 yerine alınabilecek bir cihaz olmuş.
  • fiyatı 800-900 olurmu acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefon 2 ay içinde cıkarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizerdm

bu telefon 2 ay içinde cıkarmı?

Sanmıyorum C5 2 ayı geçmesine rağmen hala çıkmadı.

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-c6

http://www.forum.nokia.com/devices/C6-00/

Cihaz forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Nisan 2010; 17:53:52 >

• Güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaba

fiyatı 800-900 olurmu acaba??

Rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaba

fiyatı 800-900 olurmu acaba??

Rahat

Açıkçası ben daha düşük bekliyorum o fiyattan çıksa bile bir kaç ayda fiyatı 750 ye düşecektir belki dahada aşağısı neticede s60^3 ler yolda onlar çıkınca bu telefonları kimsenin gözü görmez
  • Cihazda 434MHz'lik Freescale MXC300-30 platformu işlemcisi kullanılmış. Fakat birşey dikkatimi çekti. Nokia S^1 platformunda 434MHz'lik işlemciler kullanmayı tercih ediyor. Hiçbir S^1 cihazında 600MHz'lik işlemci yok. Neden bunda ısrar ediyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Cihazda 434MHz'lik Freescale MXC300-30 platformu işlemcisi kullanılmış. Fakat birşey dikkatimi çekti. Nokia S^1 platformunda 434MHz'lik işlemciler kullanmayı tercih ediyor. Hiçbir S^1 cihazında 600MHz'lik işlemci yok. Neden bunda ısrar ediyor anlamıyorum.

Nokia her zaman birşeylerde diretir.
  • Öncelikle 600 MHz'lik işlemcilerin Freescale MXC300-30 olduğuna dair "kesin" bir bilgi yok elimizde, tek kesin bilinen ARM11 tabanlı oldukları. Ayrıca 434 MHz'lik işlemciler için de aynısı geçerli.

Bu durumda farklı marka ya da modelde işlemciler kullanıldığını ve 434 MHz olanının dokunmatik ekran kontrolü içerdiğini 600 MHz olan diğerinin içermediğini varsayabiliriz, olası tek açıklama da bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Öncelikle 600 MHz'lik işlemcilerin Freescale MXC300-30 olduğuna dair "kesin" bir bilgi yok elimizde, tek kesin bilinen ARM11 tabanlı oldukları. Ayrıca 434 MHz'lik işlemciler için de aynısı geçerli.

Bu durumda farklı marka ya da modelde işlemciler kullanıldığını ve 434 MHz olanının dokunmatik ekran kontrolü içerdiğini 600 MHz olan diğerinin içermediğini varsayabiliriz, olası tek açıklama da bu olabilir.

Freescale MXC300-30 olarak düşünmemin sebebi biraz değişikti. Mesela 369MHz'de çalışan işlemciler bildiğim kadarıyla Freescale idi. Dokunmatik olan 5800'ın da 369MHz olarak çıkması beni bu düşünceye itmişti. Daha sonraki çıkan S^1'lerde ise 434 MHz'lik işlemci olması, S60v3FP2 olan N86'nın da 434MHz olması Freescale işlemci düşünmeme neden olmuştu.

• quote:

Freescale MXC300-30 olarak düşünmemin sebebi biraz değişikti. Mesela 369MHz'de çalışan işlemciler bildiğim kadarıyla Freescale idi. Dokunmatik olan 5800'ın da 369MHz olarak çıkması beni bu düşünceye itmişti. Daha sonraki çıkan S^1'lerde ise 434 MHz'lik işlemci olması, S60v3FP2 olan N86'nın da 434MHz olması Freescale işlemci düşünmeme neden olmuştu.

Ben de bu şekilde düşünüyordum ancak Nokia'nın diğer cihazlarında 600 MHz işlemci ve (E5-00'da) 256 MB RAM kullanmaya başlamasına rağmen dokunmatik cihazlarda yalnızca 434 MHz işlemci + 128 MB RAM kullanımı bu şekilde bir çıkarım yapamama sebep oldu, haklı da olabilirim haksız da çünkü şimdilik emin olma imkanımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 13 Nisan 2010; 19:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Ben de bu şekilde düşünüyordum ancak Nokia'nın diğer cihazlarında 600 MHz işlemci ve (E5-00'da) 256 MB RAM kullanmaya başlamasına rağmen dokunmatik cihazlarda yalnızca 434 MHz işlemci + 128 MB RAM kullanımı bu şekilde bir çıkarım yapamama sebep oldu, haklı da olabilirim haksız da çünkü şimdilik emin olma imkanımız yok.

Yada Freescale'ye ait başka bir işlemci de kullanmış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü son çıkan cihazlarda bekleme sürelerinin uzun olması da dikkatmi çekti. Freescale'nin en sevdiğim özelliği de batarya konusunda çok tutumlu olması. N82 beni bu konuda bazen çildeden çıkartıyor.

Ayrıca bu cihazı alacak olanlar kesinlikle siyah olanı alsınlar. Beyaz çok sırıtıyor, siyahın karizması bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Nisan 2010; 20:17:08 >

• bu cihazın öne çıkan en önemli özelliği nedir acaba.
  • Kafamda 5730xm vardı.
    Ama bu ürün hele ki siyah olanı gerçekten çok hoş, aklıma yattı açıkçası ekranıda büyük
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.