Şimdi Ara

Maingear'dan Adobe CS5 odaklı yeni iş istasyonu: Quantum SHIFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Fermi tanıtımları için SHIFT isimli oyuncu sistemi Nvidia tarafından sık sık tercih edilen Maingear, grafik profesyonelleri için hazırladığı yeni iş istasyonunu duyurdu. Quantum SHIFT adı verilen özel tasarımlı yeni sistem, Adobe CS5 ile eş zamanlı olarak lanse edilirken, grafik profesyonellerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiği açıklandı.


    İsteğe bağlı olarak 6 çekirdekli Core i7 980X Extreme Edition ile tercih edilebilen Quantum SHIFT, konfigürasyona göre 96GB bellek desteği sunabiliyor. GeForce GTX 470, GeForce GTX 480 ve bu modellerin SLI kurulumlarıyla donatılabilen iş istasyonu, 1GB bellekli Quadro FX 3800 ya da 4GB bellekli Quadro FX5800 ile alınabilecek. Maingear'dan yapılan açıklamaya göre FX 5800'ün dört tanesi ile 12GB video bellek kapasitesi de mümkün olabilecek.


    Geleneksel diskler veya NAND flash tabanlı SSD sürücüler ile donatılabilen Quantum SHIFT, konfigürasyon anlamında oldukça fazla seçenek sunuyor. Kasa tasarımıyla da dikkat çeken yeni iş istasyonu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler buraya tıklayabilirler.









  • Gerçekten alan oluyor mu bunları? Ciddi olarak soruyorum. Grafik işiyle uğraşan müesseseler için bile gersüz derecede pahalı olur. Fiyatını da performans bazında hak edeceğini düşünmüyorum.
  • Cad/Cam için veya 3dmax vs. çalışmaları için iş istasyonu kullanılmasını anlıyordumda photoshop için nedir bu sistem ?
  • 3DMax gibi programlar için şart. Şimdi bunun ücretini pahalı bulmamak lazım.

    Çünkü bu sistemde yapılacak bir çalışmanın bedeli 5.000$ 'dan başlıyor. Yani ev pc gibi getirisi olmayan bir sistem değil bu sistemler.

    Ne kadar hızlı olursa o kadar çok para kazandırır.
  • donatılabilen tercih edebilen vs.vs. hep bu cümleler.. adamlar hiç hazır sistem kurmamışlar istersen kurarım diyor.. onu bende yaparım.. siz paradan haber verin SSD diskinden tutunda istediğiniz profesyonel kart ile size sistemi kuriyim.. geçin bunları bilen herkes yapar ... donatılabilen tercih edilebilecek vs. kelimelerini bende söylerim.. hatta çok daha fazlasını da yaparım istediğiniz kasayı alasıyla yapıyım istediğinizi tercih edin.. nedir bu şimdi???
  • bunu nasıl alabiliriz bilgisi olan varmı_?
  • arkadaşlar adobe de buna ihtiyaç duyan tek bir program var. o da after effects ülkemizde pek sık kullanılmıyordu. son 4 yıldır başlandı. ama red cameralarla ve panasonic 4k tv ler le gelen 4k film boyutunu (5k desteklidir red camera) ancak böyle makinalarda eş zamanlı düzenleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.