Şimdi Ara

Alman üretimi tablet WePad hakkındaki bilgiler detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Neofonie'nin Alman üretimi tableti WePad


    Daha önce sizlere duyurduğumuz Neofenie firmasının Android işletim sistemini kullanan tableti WePad hakkındaki bilgiler detaylandı. Arayüzü ve kullanımı ile ilgili bir demo video yayınlayan firma, tabletin 16 GB'lık 3G'siz versiyonunun 610 Dolar, 32 GB 3G'li versiyonunun 770 Dolar olacağı belirtiliyor. Arayüzde çoğunlukla sağ ve sol kısımlarda bulunan sütunlar ana ekranlar ve çalışan uygulamalar arası geçişi hızlandırırken, ekranlar üzerindeki araçlar güncel olarak bağlantılara kolayca ulaşılabilmesine olanak tanıyor.


    Tabletin özeliklerini kısaca hatırlatmakta fayda var. 1,66 Ghz Intel Atom N450 işlemci ve GMA3150 grafik yongasına sahip olan ürün, 1,3 MP ön kamera, USB portları, kart okuyucu, Flash, GPS desteği de veriyor. Bataryasının kullanım süresi ise 6 saat olarak belirtmilmiş.


    Arayüz videosuna buradan , demo arayüzün çalıştığı tabletin videosuna buradan ulaşabilirsiniz.










  • Tabletlerin üretiminde artış var bu aralar bence.

    Önümüzdeki aylarda Ipad Wepad mBook karşılaştırılması yapılsa çok iyi olur.
  • Bu ne ya, heryerde pad patlaması yaşanıyor. Apple lamı başladı bilmiyorum artık ama gelecek notbookdan padlere doğru kayıyor. Ama bu kayışta padlerin suyu çıktı, yakında orkid'de yeni bir pad çıkarıyormuş ultra ince
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    Bu ne ya, heryerde pad patlaması yaşanıyor. Apple lamı başladı bilmiyorum artık ama gelecek notbookdan padlere doğru kayıyor. Ama bu kayışta padlerin suyu çıktı, yakında orkid'de yeni bir pad çıkarıyormuş ultra ince




    Apple ile başladı diye biliyorum ben. Daha sonra sanırım Wepad haberleri çıkmıştır. Apple çıkarınca klonlama uzmanı Çin hemen atak yaptı çıkardı mBook'u.
    Dediğin gibi önümüzdeki on yıl içinde klavye tarih olacak gibi görüyorum ben.

    Önce telefonda başladı bu, şimdilerde bilgisayar moduna zorluyorlar. Yakındır 15.4'' dokunatik laptopları göreceğimiz zaman.

    Düzeltme: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 13 Nisan 2010; 2:28:03 >




  • Keşke fiyatlar daha makul seviyelerde olsada herkes alabilse...
  • Bende aynı şeyi düşünmeye basladım. Apple yapmasa kimsenin yapacagı yok. Özellikle telefon ve mp3 calarlar için bunu söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.