Şimdi Ara

Sony, 2 yeni giriş seviyesi Mp3 çalarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • En geniş ürün gamına sahip firmalardan biri olan Japon devi Sony, taşınabilir müzik denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Walkman serisini, B150 ve W250 model isimli iki yeni ürünü ile genişlettiğini duyurdu.



    Sony Walkman B150


    B150, 3 satırlık LCD ekrana sahipken B152 model ismiyle 2 GB, B153 model imiyle 4 GB'lık depolama alanı sunuyor ve istenilen parçalar sürükle-bırak ile kolayca atılabiliyor. Mp3 ve Wma formatlarını destekleyen ürün, 70 Dakikada şarj olan bataryasıyla 18 saat, Quick Charge özelliği sayesinde de 3 Dakikalık şarj ile 1,5 saat müzik oynatabiliyor. Ürünün diğer özelliklerinde ise; FM radyo, FM radyodan kaydedici, ses kaydedici, ekolayzır, Bass Boost ve Zappin(şarkıları kısa kısa dinleterek aranılanın bulunmasını kolaylaşıtırıyor) göze çarpıyor. MDR-E804Y kulaklığıyla gelen, siyah, kırmızı, pembe ve mavi renk seçenekli, 90.9 x 23.3 x 15.2 mm boyutlarındaki B150'nin Haziran ayına kadar piyasada olması bekleniyor.


     



     


    Hem kulaklık hem Mp3 çalar görevi gören Walkman'lerin yeni üyesi ise W250. Ürün, B150'de olduğu gibi 2 GB (W252) ve 4 GB (W253)'lık depoalama alanı seçenekleri sunarken(yine sürükle-bırak destekli), su geçirmeme özelliğiyle yağmurlu havada, duşta dahi kullanılabiliyor. Özellikleri göz önünde bulundurulduğunda daha çok sporculara yönelik olarak geliştirildiği söylenebilir. Ürünün sahip olduğu kulak içi kulaklığının sürücüsü ise 13,5 mm çapında. Mp3, Wma formatlarına ek olarak Aac ve Wav(PCM) ses formatlarını da destekleyen W250, tam şarj ile 11 saatlik pil ömrü sunarken, Quick Charge özelliği sayesinde 3 dakikalık şarj ile 90 dakikalık pil ömrü de sunabiliyor. B150'de bulunan Zappin özelliğine de destek veren W250'de FM radyo bulunmuyor. Siyah, beyaz, pembe, yeşil renk seçenekli, W250 modelinin de Haziran ayına kadar piyasada olması bekleniyor.



    Sony Walkman W250










  • Hiç sevmediğim tarz mp3 çalarlar...
  • evet sadece tarz olarak beğenmiyorum
  • Sony Walkman W250 çok beğendim tarzını
  • Bu tarz eski modelleri çok pahalı. Bana göre el yakıyor.
  • helal olsun valla bravo beklerim yani
  • ilginç bir tasarım aslında çok pratik olabilir tabi ses kalitesi nasıldır bir bakmak lazım.
  • Sony cıvıl cıvıl renkler ve kalp şekili mp3 çalarları ile emo'lara hitap etmeye başlarken, bir yandan da çıtayı düşürmeye devam ediyor... (mu desek ?)
  • ayrıca kulaklık taşımamak isteyenler icin uygun olabilir. Zira kulaklıklar cepte düğüm düğüm oluy0r
  • Batuist'e ayyyynen katılıyorum!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    ayrıca kulaklık taşımamak isteyenler icin uygun olabilir. Zira kulaklıklar cepte düğüm düğüm oluy0r


    çoğu mp3 playerın standart kulaklıığı beklentileri karşılamazken pek tatmin edici ses vermeyebilir. Sesi sağlam olsa ki o zaman da fiyatı giriş seviyesi olmaz vs :)

    ama kulaklığın ayrı olması daha mantıklı gibi, neticede bozulursa gidip yenisini alıp takabilirsn, bundaysa at mp3 playeri çöpe...
  • Spor yaparken çok daha pratik, çünkü itouch'ı bırakın taşımayı koyacak cep bile yok.

    Ayrıca üstünüzde bişi taşımak istemiyorsanız en güzeli. Sadece bluetooth ile cep ile konuşabileceğiniz bir modelde olsa fena olmaz, türk insanı illa bir cep taşıyor yanında. Arama gelirse böylece durup açmak zorunda kalmayız.
  • Nwz - W202 kullanıyorum. W250'in ilk çıkanlarından gayette güzel ve kullanışlı. Ayrıca emolarada hitap etmiyor. Dışarı çıktığımda nerdeyse hiç kimsede yok bu mp3'den arada sırada 1-2 kişide görüyorum. Bakalım W250'nin fiyatı nasıl olacak.
  • Umarım eski versiyonunda bulunan ses kısıklığı ve kapağın kolaylıkla yerinden çıkması sorunu çözmüşlerdir.
    Eski 142 serisiyle oldukça benziyor ama var olan özellikler devam edilmiş.Umarım sorunlar çözülmüştür.
  • apple oled ekrana geçer geçmez kapatıcam sony dosyasını. sürekli cepten yiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 13 Nisan 2010; 17:53:06 >
  • bugün aldım sony mp3 player 2gb siyah yani 79 lira olanından.tam anlamıyla bir müzik ziyafeti.bende nokia 5800 var.3 ay oldu alalı.hiç bir şey yapmamama rağmen 3 tane orijinal 40 tllik kulaklık değiştirdim .neden çünkü nokia 5800 ın orijinal kulaklığı 15 gün sonra bozuldu.ardından bir tane daha aldım orijinal 40 tl o da bozuldu.şu anda yeni aldığım 3. orijinal 5800 kulaklığı var gene.ama o da bozulmak üzere o kadar titiz olmama rağmen.bende düşündüm sony mp3 player almayı düşündüm.en azından her ay 40 tl 5800 kulaklığına para vermiyorum.toplam 120 tl 3 orijinal 5800 kulaklığına verdim 3 ayda.neyse bugün aldım sony mp3 playerın 2 gb olanından.79 tlye teknosadan.bir cep telefonuyla bu sony arasında mp3 dinleme olayı çok farklı.bu sony mp3 playerın mp3 müzik dinleme olayı adeta bir şölen bence .3 dakikada acil hızlı şarj özelliği var.90 dakika müzik dinleeyebileceğiniz.zaten 70 dakika normal şarj olayıda 18 saat müzik dinletiyor.yani benim demek istediğim cep tel cok kaliteli bile olsa mp3 ü mp3 playerlarda tabiiki belli bir kalitede olarak mesela sony mp3 playerlarda dinlemek daha güzel ve kullanışlı.zaten parasıda 79 tl teknosada sonynin.zaten 1 yılda en pahalı cep tellerde bile 2 3 defa bozulan kulaklık aparatına veriyorsunuz 120 tl ye yakın.sony ile gelen kulaklıkda baya kaliteli üstelik. ben cok beğendim sonyi.18 saat pil ömrü az değil.nokia 5800 ımda bile full mp3 olayı 8 9 saat gidiyor.bunda 14 saat kesin gidiyor full şarjla.birde şunu söylemek istiyorum.ses seviyesi baya yüksek yani 5800 örnek veriyorum 100 derece en fazla ses verebiliyorsa bu sony 115 derecede ses veriyor.yani bilmem anlatabiliyormuyum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.