Şimdi Ara

Plextor'dan yeni ağ depolama sunucusu: PX-NAS2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Optik sürücüleriyle tanıdığımız Plextor, PX-NAS2 adını verdiği çift sürücülü yeni sunucusuyla ağ depolama pazarında iddialı olmayı hedefliyor. Ev kullanıcılarını ve küçük ölçekli işletmeleri hedef alan yeni sunucu ile veri yedekleme ve çoklu ortam uygulamaları hedefleniyor. 135.4 x 120.3 x 254.5 mm boyutlarında olan çift sürücülü cihaz üzerinden3.5-inç boyutunda iki adet sabit disk ile toplamda 2TB'a kadar kapasite sunabiliyor.


    Siyah renkli sade bir tasarıma sahip olan Plextor PX-NAS2, DLNA 1.5 uyumluluğu ile destek veren pek çok cihaz ile bağlantı kurabiliyor. Ön yüzünde durum LED'lerine, güç butonuna ve USB konnektörüne sahip olan ağ depolama cihazı, iTunes, HTTP ve FTP sunucusu olarak kullanılabiliyor. Hızlı veri yedekleme, senkronizasyon ve içerik paylaşımı için Memeo yazılımıyla birlikte gelen PX-NAS2 yurt dışında tek başına 179 Avro, 500GB kapasiteli iki adet disk ile 285 Avro ve 1TB kapasiteli iki adet disk ile 389 Avro seviyesinden satışa sunuluyor.








  • MiniITX anakart+işlemci

    512mb bellek

    Kasa

    ve FreeNAS yazılımı şaşmam :)
  • Benim anlamadığım bu pazar çok mu büyükte, her önüne gelen buraya giriş yapıyor. Ondan sonra başarılı olmadık diyede ağlıyorlar.

    Zaten bu pazarda Synology, Qnap gibi iki güzide firma varken başkalarının girmesi bence gerekesiz. Hadi Asus markası şuyu buyu ile bu tür özellikleri router'ınıa filan ekliyor kötü etmiyor o ayrı ama diğerleri ne gibi yenilikler getiriyorlarda satmayı bekliyorlar merak ediyorum.
  • Plextor argesinin bosluguna gelmis gibi bence...ne yapsak.. ne yapsak.. diye dusunurken bu cıkmıs gibi ortaya ...aslında her kucuk isletmenin olmassa olmazlardan bu gibi cok profesyonel olmayan urunler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.