Şimdi Ara

5800 şarjı çok az gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu alalı 1 hafta oldu. v40 kurulu geldi. bi arkadaşımla aynı zamanda aldık fakat farklı yerlerden aldık. onunki 2 gün rahat giderken benimki 1 gün bile gitmiyor. 5-6 defa doldur boşalt yaptım hala aynı. fazla kurcalamıyorum telefonu şarjı biter diye. günde 200 sms alıp gönderiyorum arkadaşım da aynı şekilde. ne yapmalıyım hard format mı atmam gerek? yoksa bunu mu yapmam gerek?

http://forum.donanimhaber.com/m_37648095/tm.htm

sonradan batarya açılır diyeceğim ama öyleyse neden arkadaşımda uzun gidiyor?

• bendede 5530 var onunkide 1 gün gidiyo galiba bu telefonların yinede fazle enerji tüketiyo 1650 mah pil almak lazım bide sen uygulamaları açık bırakıyor olabilirsin ona dikkat ediyormusun?
  • hayır açık bırakmıyorum daha önce symbian kullandım
  • ozmn problem telefondandır
  • ekran parlaklığı, dokunmatık ekrana dokununca cıkan tıtresımler vs bu sureyı etkıleyebılır. belkı arkadasın gece telı flnda kapatıyordur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

ekran parlaklığı, dokunmatık ekrana dokununca cıkan tıtresımler vs bu sureyı etkıleyebılır. belkı arkadasın gece telı flnda kapatıyordur ?

onun yaptıklarının aynısını yapıyorum. hatta onun telefon çift modda benimki gsmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

telefonu alalı 1 hafta oldu. v40 kurulu geldi. bi arkadaşımla aynı zamanda aldık fakat farklı yerlerden aldık. onunki 2 gün rahat giderken benimki 1 gün bile gitmiyor. 5-6 defa doldur boşalt yaptım hala aynı. fazla kurcalamıyorum telefonu şarjı biter diye. günde 200 sms alıp gönderiyorum arkadaşım da aynı şekilde. ne yapmalıyım hard format mı atmam gerek? yoksa bunu mu yapmam gerek?

Bu topicdekihttp://forum.donanimhaber.com/m_38559648/tm.htm yazılımı güzelcene bir kur telefonuna. Daha sonra telefonundaki hafıza kartına ve telefon hafızasına güzel bir format at veya biçimlendir. Bunuda yaptıkdan sonra telefonuna hiç bir yazılım yükleme. Eğer hala devam ediyosa şarj problemi teknik servise götür ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPadim çok yavaş şarj oluyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs

quote:

telefonu alalı 1 hafta oldu. v40 kurulu geldi. bi arkadaşımla aynı zamanda aldık fakat farklı yerlerden aldık. onunki 2 gün rahat giderken benimki 1 gün bile gitmiyor. 5-6 defa doldur boşalt yaptım hala aynı. fazla kurcalamıyorum telefonu şarjı biter diye. günde 200 sms alıp gönderiyorum arkadaşım da aynı şekilde. ne yapmalıyım hard format mı atmam gerek? yoksa bunu mu yapmam gerek?

Bu topicdekihttp://forum.donanimhaber.com/m_38559648/tm.htm yazılımı güzelcene bir kur telefonuna. Daha sonra telefonundaki hafıza kartına ve telefon hafızasına güzel bir format at veya biçimlendir. Bunuda yaptıkdan sonra telefonuna hiç bir yazılım yükleme. Eğer hala devam ediyosa şarj problemi teknik servise götür ver.

hack mi yapayım? telefonu anladım da hafıza kartına neden format atacağım onu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

hack mi yapayım? telefonu anladım da hafıza kartına neden format atacağım onu anlamadım

Hafıza kartına format atma nedeni şundan dolayı eğer sen telefonuna uygun olmayan bir uygulama yüklemişsen telefonunla uyuşmazlık gösterip şarjını erken bitiriyor olabilir. Örneğin ben telefonuma bir office uygulaması yüklemiştim. Bu office uygulaması telefonumun şarjını çok hızlı bir şekilde bitiririyodu. Örneğin o program yüüzünden telin şarjı 1 gün bile dayanmıyordu. Telefonuna format attığında sadece telin hafızasına format atar. Hafıza kartına format atmaz. Bundan dolayı hafıza kartını biçimlendirmen gerekli. Ha birde yazılım yükledikden sonra gene telefona format atmak lazım telefondan tam verim elde etmek için. O sana yolladığım linki adım adım anlayarak dikkat ederek yaparsan bir problemin kalıcağını zannetmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hafıza kartına format atma nedeni şundan dolayı eğer sen telefonuna uygun olmayan bir uygulama yüklemişsen telefonunla uyuşmazlık gösterip şarjını erken bitiriyor olabilir. Örneğin ben telefonuma bir office uygulaması yüklemiştim. Bu office uygulaması telefonumun şarjını çok hızlı bir şekilde bitiririyodu. Örneğin o program yüüzünden telin şarjı 1 gün bile dayanmıyordu. Telefonuna format attığında sadece telin hafızasına format atar. Hafıza kartına format atmaz. Bundan dolayı hafıza kartını biçimlendirmen gerekli. Ha birde yazılım yükledikden sonra gene telefona format atmak lazım telefondan tam verim elde etmek için. O sana yolladığım linki adım adım anlayarak dikkat ederek yaparsan bir problemin kalıcağını zannetmiyorum.

daha hiç birşey yüklemedim şarjı etkiler diye

• Ben telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu. ilk günlerde 2-3 gün gidiyordu şarjı, sonra ürün kodunu değiştirerek yazılımı güncelledim bu şekilde bi süre kullandım şarj en fazla 3-4 gün gidiyordu.
    Sonra bi hard format attım telefona, şuanda sadece arama yapıyorum fazla kurcalamıyorum telefonu tam 6 gün gidiyor şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kponedin

Ben telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu. ilk günlerde 2-3 gün gidiyordu şarjı, sonra ürün kodunu değiştirerek yazılımı güncelledim bu şekilde bi süre kullandım şarj en fazla 3-4 gün gidiyordu.
    Sonra bi hard format attım telefona, şuanda sadece arama yapıyorum fazla kurcalamıyorum telefonu tam 6 gün gidiyor şarjı

nasıl yaptın söyler misin? hack mi yaptın yoksa yukarda dediğim yöntemi mi yaptın?
  • aynen yazdığım gibi başka hiç birşey yapmadım hack falanda yok telefonda.
    yazılımı güncelledikten sonra 1 ay falan hard format atmadan kullandım. sonra format atayım dedim belki değişir gerçektende 2 katına çıktı süre.
    Yazdığım gibi telefona şarj için başka hiç bişey yapmadım.
  • quote:

aynen yazdığım gibi başka hiç birşey yapmadım hack falanda yok telefonda.
    yazılımı güncelledikten sonra 1 ay falan hard format atmadan kullandım. sonra format atayım dedim belki değişir gerçektende 2 katına çıktı süre.
    Yazdığım gibi telefona şarj için başka hiç bişey yapmadım.

bunu yukarda verilen linkteki şekilde mi yaptın dostum?
  • hayır o linkte yazılanlarla ilgili bişey yapmadım.
  • quote:

quote:

Ben telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu. ilk günlerde 2-3 gün gidiyordu şarjı, sonra ürün kodunu değiştirerek yazılımı güncelledim bu şekilde bi süre kullandım şarj en fazla 3-4 gün gidiyordu.

nasıl yaptın söyler misin? hack mi yaptın yoksa yukarda dediğim yöntemi mi yaptın?

bu nasıl kullandığınla alakalı bir durum, ben günde en az 1 saat görüşme ve 1,5 saat müzik dinliyorum temel ihtiyacım yani bu şekilde 6 gün gidiyor demek komik olur, onun kulanışıyla 6 gün gider belki de hiç dokunmuyodur telefonuna, günde 200 sms atıyorum neden bir gün gidiyor şarjı nedemek yahu? geçenlerde yine vardı böyle birşey 160 karakter var bir mesajda yani sen 32bin kere ekrana dokunacaksın bu ara o mesajların gidip gelmesi de ayrı bir mesele ve neden bir gün gidiyor diye soracaksın:S arkadaşınla birebir aynı kulanıyorsanız ve onunki daha uzun gidiyorsa belki bu tartışılabilir ama bu kulanımla zaten bir gün gider.

ekran sensörü en altın bir üstünde, şebeke modu GSMde ve wireless taraması kapalı olan adam da eğer alttan çalışan bir program yoksa şarj problemi çekmemesi gerekir, 200 sms atmak ekstrem bir durum bence.

Ayrıca bir hafta kısa bir süre emin ol şarj süresi zamanla artıyor, benim 1 ay oldu, ilk günlere göre 2 kat arttı desem abartmış olmam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 13 Nisan 2010; 12:42:56 >

• ya büyük ihtimal programlardan dolayı
  • beyler bende düzelir düzelir diye bekliyorum. sürekli doldur boşalt yapıyorum fakat şarj 1 gün anca gidiyor.
    3g kapalı wireless araması kapalı parlaklık en az. günde 5-10dakika görüşme, 100-150 mesaj, 5-10 dakika wireless (maillere falan bakıyorum. bazen facebook'a) yarım saat 1 saat arası müzik dinliyorum. gps falanda açmıyorum. bir sorun mu war acaba? 1 hafta oldu alalı.
    bekliyorum bakalım zamanla artacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

beyler bende düzelir düzelir diye bekliyorum. sürekli doldur boşalt yapıyorum fakat şarj 1 gün anca gidiyor.
    3g kapalı wireless araması kapalı parlaklık en az. günde 5-10dakika görüşme, 100-150 mesaj, 5-10 dakika wireless (maillere falan bakıyorum. bazen facebook'a) yarım saat 1 saat arası müzik dinliyorum. gps falanda açmıyorum. bir sorun mu war acaba? 1 hafta oldu alalı.

Kardeş bence biraz daha bekle.Zaman geçsin biraz.Zaten alalı daha 1 ay olmuş.Bekle biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

beyler bende düzelir düzelir diye bekliyorum. sürekli doldur boşalt yapıyorum fakat şarj 1 gün anca gidiyor.

Kardeş bence biraz daha bekle.Zaman geçsin biraz.Zaten alalı daha 1 ay olmuş.Bekle biraz.

bekliyorum kardeş. dün gece doldurdum. şuan 1 diş kalmış. ne oyun oynadım ne nete girdim. 10-15dk görüşme yaptım. 100-150 msj attım. 10dakika falanda müzik dinledim. 1haftadır hep aynı tarife :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.