Şimdi Ara

ELİN ADAMI SEMPRONLA NELER YAPMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar bi araştırma için amd in forumunda gezinirken tamda sempronla ilgili araştırma yaaprken bide ne göreyim adam yapacağını yapmış 128 Kb cache li semprondan beklenmiyecek bi super pi skoru

bi de siz bakın
    linksiz olmaz dimi
    http://forums.amd.com/index.php?showtopic=54036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 30 Ağustos 2005, 13:38:05 >

• bence skor normal anakarta bakıyor sempronlar işlemciden önce fsb anakarta takılıyor.anakart iyi çıkmış eğer anakartım iyi çıksaydı 1-1 de 295-300 yapabilseydi 36sn lik skor 33 e kesin düşerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trooper27 -- 30 Ağustos 2005, 7:39:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trooper27

bence skor normal anakarta bakıyor sempronlar işlemciden önce fsb anakarta takılıyor.anakart iyi çıkmış eğer anakartım iyi çıksaydı 1-1 de 295-300 yapabilseydi 36sn lik skor 33 e kesin düşerdi

İstersen ve Sempronunu deneyeyim. Şaka değil . Bir hatfa sonu bize gidip deneyelim.
    Benim mobo 325 FSB de çalışıyor. Ramler de 310 FSB de CAS2.5 1:1 olarak çalışıyor.
    Ne zaman müsait olursan söyle... Ben de merak ettim. Kaç alacak.

• quote:

bence skor normal anakarta bakıyor sempronlar işlemciden önce fsb anakarta takılıyor.anakart iyi çıkmış eğer anakartım iyi çıksaydı 1-1 de 295-300 yapabilseydi 36sn lik skor 33 e kesin düşerdi

yani bu skor normal diyosun super pi için ön belleğin önemini kavrayamadın herhalde L2 önbelleği 128 Kb olan bi cpu dan bahsediyoruz burda bence bu önbellek için fazlasıyla iyi bi skor bu arada
    @overclocking
    senin anakart ne ben asus k8n in 300 fsb sınırına takıldım önerebileceğin daha iyi bi anakart var mı?

• eleman başka bi sempronla yapmış sempron 3000 ile 319 fsb ( 2.8 Ghz)

ne diyelim helal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

quote:

İstersen ve Sempronunu deneyeyim. Şaka değil . Bir hatfa sonu bize gidip deneyelim.
    Benim mobo 325 FSB de çalışıyor. Ramler de 310 FSB de CAS2.5 1:1 olarak çalışıyor.
    Ne zaman müsait olursan söyle... Ben de merak ettim. Kaç alacak.

biz 754 den bahsediyoruz senin anakart 939

• quote:

Orjinalden alıntı: KAPTAN54

eleman başka bi sempronla yapmış sempron 3000 ile 319 fsb ( 2.8 Ghz)

ne diyelim helal olsun

ilk bu resmi koysaydın adam iyi yapmış derdik yanlız kalkıpta bize 37.küzür saniyelik ssi verirsen bizde normal deriz tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 37sn normal , 32 sn iyi sayılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 31 Ağustos 2005, 11:51:59 >
  • Elin adamını ne yapcen bizim adam yamış zaten...

http://forum.donanimhaber.com/m_3917911/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 31 Ağustos 2005, 12:47:34 >

• 3ghz den aşağı yapmadan gelmesin elin adamı...
  • hava soğutma ve fsb sınırı olan board ile bu kadar
  • @jack görünmüyordun ortalıkda
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacktheripper

hava soğutma ve fsb sınırı olan board ile bu kadar

hocam benim dikkatimi bişey çekti cpuz de amd athlon 64 yazıyo altta sempron ama benim verdiğim ss de ise direk sempron başta yazıyo koduna kadar bu işte bi anaormallik olmasın hocamm
  • quote:

quote:

eleman başka bi sempronla yapmış sempron 3000 ile 319 fsb ( 2.8 Ghz)

ne diyelim helal olsun

ilk bu resmi koysaydın adam iyi yapmış derdik yanlız kalkıpta bize 37.küzür saniyelik ssi verirsen bizde normal deriz tabii

valla o foruma baktıysan o ss ler daha sonra kondu önce onlar konmöuş olsaydı bende aynen öyle yapardım vede tabiki daha önce sempronla o hızlaar çıkan görmedğim için koydum bunu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jacktheripper

hava soğutma ve fsb sınırı olan board ile bu kadar

hocam benim dikkatimi bişey çekti cpuz de amd athlon 64 yazıyo altta sempron ama benim verdiğim ss de ise direk sempron başta yazıyo koduna kadar bu işte bi anaormallik olmasın hocamm

bendeki cpu-z 1.29 doğru görmüyor sempronları. yeni versiyonu yoktu bende bunla aldım...

• 64bit sempronları cpuz tanımıyor athlon 64 diyor

ama 32bit s754 sempronları tanıyor
  • kaptan süper bunlar yaa
  • sen
    quote:

Orjinalden alıntı: Loup

kaptan süper bunlar yaa

bide buraya bak

http://forum.donanimhaber.com/m_3936460/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.