Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KLASÖR ŞİFRELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> KLASÖR ŞİFRELEME Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serseri

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 1:17:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Soru: Bilgisayarımdaki bazı klasörleri pratik biçimde şifrelemek ve gerektiğinde şifre girerek açmak istiyorum. Bunun için en basit ve ücretsiz çözüm nedir?

Cevap: Bir kayıt defteri hilesiyle Windows'un şifreleme / çözme özelliğine hızlıca erişebilirsiniz. Başlangıç'tan Çalıştır bölümüne girip "regedit" komutunu verin. Daha sonra;
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\CurrentVersion\Explorer\Advanced" anahtarını açın ve boş alana sağ tıklayıp YENİ > Dword değerini yaratın. Adını EncryptionContextMenu koyduktan sonra değerinin 1 olarak girin ve kaydedip çıkın. Artık bir dosya üzerine sağ tıklayıp şifreleyebilirsiniz....

PCNET Dergisi AĞUSTOS 2005 Sayfa 192...

Uyus kedim
selenvirus

30 Ağustos 2005; 1:25:40 

vay be saol deniyelim umarım işe yarıyordur

:)) ya işin ilginç tarafı bu yol doğrumu bende curent version yok
şimdi baktım sakın yanlış bakmışsındır demeyin resim koymak zorunda bırakmayın allala nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 30 Ağustos 2005, 1:32:29 >

Dağlıca aslanlarına benden hatıra olsun yazdığım şiir, siz rahat uyuyun biz rahat uyuyoruz, uyuyoruz, uyuyoruz , uyuyoruz....
Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- MAGAZİN 2- DİZİLER 3 - FUTBOL. UYANIN, UYANDIRIN.

ATATÜRK'ÜN TÜRK TANIMINI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. Tarih 18.05.2007 ziyaretçi sayısı 12672 / 19.09.2007 sayı 19180 :))
"SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM". Allah o emri verenden de gözünü kırpmadan ölüme gidenden de razı olsun.
Ne Avrupa'dan ne de Arabistan'dan: Atalarım Asya'dan, dinim Allah'tan geldi.
Sen sevilmeyi hak etmiyorsun çünkü düşmana sığınmadın, takiye yapmadın, sen bop'çu değil Kuvayi Milliyecisin.
Bu şarkıya bitiyorum ya, tıklayın.
koko_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Ağustos 2005; 1:37:43 

Saol dostum bilgilendirdiğin için..
serseri

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 1:42:21 

Ben de daha denemedim az önce okuyunca dikkatimi çekti sabah bakacağım ama dergide yazılanların aynısını yazdım

Uyus kedim
asuzen

30 Ağustos 2005; 2:00:04 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\CurrentVersion\windows\Explorer\Advanced olacak herhalde ama denedim sağ tıklayınca değişen birşey olmuyor acaba kapatıp acmakmı gerekiyor

SEN BİR EVET DESEYDİN BEN NELERDEN GEÇMEZDİM
serseri

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 3:23:25 

quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

vay be saol deniyelim umarım işe yarıyordur

:)) ya işin ilginç tarafı bu yol doğrumu bende curent version yok
şimdi baktım sakın yanlış bakmışsındır demeyin resim koymak zorunda bırakmayın allala nasıl oluyor

bende de yok hmm acaba sorun nerede?

Uyus kedim
selenvirus

30 Ağustos 2005; 4:08:39 

bence sorun derginin basımını yanlış yapanlarda yada yazan arkadaşın baskıya yanlış vermesinde sanırım oda bizim gibi uykusuz kaldı.

Dağlıca aslanlarına benden hatıra olsun yazdığım şiir, siz rahat uyuyun biz rahat uyuyoruz, uyuyoruz, uyuyoruz , uyuyoruz....
Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- MAGAZİN 2- DİZİLER 3 - FUTBOL. UYANIN, UYANDIRIN.

ATATÜRK'ÜN TÜRK TANIMINI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. Tarih 18.05.2007 ziyaretçi sayısı 12672 / 19.09.2007 sayı 19180 :))
"SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM". Allah o emri verenden de gözünü kırpmadan ölüme gidenden de razı olsun.
Ne Avrupa'dan ne de Arabistan'dan: Atalarım Asya'dan, dinim Allah'tan geldi.
Sen sevilmeyi hak etmiyorsun çünkü düşmana sığınmadın, takiye yapmadın, sen bop'çu değil Kuvayi Milliyecisin.
Bu şarkıya bitiyorum ya, tıklayın.
Pcbuilder

30 Ağustos 2005; 4:25:49 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

doğrusu bu

VsP Yazılım Bilgisayar Barkod Otomasyon Sistemleri
Online Adsl Başvuru,Tarife Değişikliği,TTnet Müzik,
www.vspbilgisayar.com
Tel:0232-4386004 Fax:0232-4380308
cezve

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 4:42:34 

o şifreleme sandığınız şifreleme değil kardeş...

Bir küçük dünyam var içimde benim / Mihnetim ziynetim bana kâfidir / Görenler dar görür geniştir bana / Sohbetim ülfetim bana kâfidir

acayipfazla.org
perspective

30 Ağustos 2005; 6:05:05 

quote:

Orjinalden alıntı: cezve

açarmısın biraz konuyu?

cezve

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 7:23:30 

quote:

Orjinalden alıntı: perspective

quote:

Orjinalden alıntı: cezve

açarmısın biraz konuyu?

hay dilimi ... kardeş ordaki olay efs dir o da klasorlere sifre koymak icin değil veri güvenligi içindir. neyse uzatmamak lazım klavyeden bıktım yaw. dokuman kurcalamak lazım boyle yuzeysel bakmamak lazım...

Bir küçük dünyam var içimde benim / Mihnetim ziynetim bana kâfidir / Görenler dar görür geniştir bana / Sohbetim ülfetim bana kâfidir

acayipfazla.org
KontG

30 Ağustos 2005; 9:02:50 

arkadaşlar bunlarla uğraşmaya gerek yok. bende çok güsel bir klasör şifreleme programı var. Gerçekten çok beğeneceksiniz...

Buyrun link burada;

http://www.inndir.com/program.php?id=20045

LOST Fan iPod Touch User
MicroCube

30 Ağustos 2005; 12:01:18 

yorumları okuyun format attıktan sonra açılmıomuş başka doğru düzgün bitane varmıdır??

tone is in the fingers, effects just do the coloring *Joe Satriani

Ibanez RG Prestige
Haiko de Poel, jr

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2005; 12:06:41