Bugün nerde düşmüşse düşmüş.Çok kötü görünüyor arkadaşlar.Daha alalı 2 gün oldu.Milletin telefonunda kalemi çıkmaz benimkinde gevşeklikten kalem düşüyor
Bulabileceğim yer veya aranızda fazla kalemi olan varsa bana ulaşabilirmi
Yok mu hiç yardım edicek birisi
İlk paketlerde yedek kalemde veriyorlardı. Satmayı düşünen birisni bulabılırsen alabılırsın onlardan yada gitti gidiyorda 3-5 liraya çakmaları var :)
Garantiye götür yerlerse full arka kapağı değiştiriler olmuyorsa arka kapak takacaklardır o da 3-5tl bişe olması gerek
gg den al
Teşekkürler arkadaşlar.Ben bi de böyle basit konulara takılıyorum.Ufak bir eksik bile olsa hep gözüme çarpıyor.İnşallah forumda birisinin fazladırda satar.Ya da garantiye götürürüm de ne dicem ? Kalemim kayboldu desem olmaz.Kalem çıkmadı içinden desem olmaz yemezler.
Yeni kalem alacaksan bile oradaki gevşeklik problemini çöz:) Yoksa yine kaybolur.. Bunun için servise versen olur zannediyorum:)
Servis illaki hemen vermeyecektir ama sabrın sonu selamet:)
kalemin bir özlliği yok plastik olması dışında kendiniz yapabilirsiniz plastikten.telefon sağlam ise gönderme servise sağlam gider bozuk gelebilir sağı solu yıpranmış olarak geri gelebilir
bende var. profilimde ilan mevcut. hala almadıysan irtibata gecebilirsin.
cankaya 10 ytl ye satıyorlar ama pazarlıkla 5 e alırsın
Bence servisle uğraşma, neden diye sorarsan arkadaş servise verdi bir ton laf yedi + 2 ay telefon gelmedi. Servistede daha da bozdular telefonu vs. En iyisi GG'den paket al hani içinden yedek kalem yedek silecek, tv kablosu vs. çıkanlardan
telefoncularda var. 5 lira dedi 4 e aldım
Yapmayın ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Bence servisle uğraşma, neden diye sorarsan arkadaş servise verdi bir ton laf yedi + 2 ay telefon gelmedi. Servistede daha da bozdular telefonu vs. En iyisi GG'den paket al hani içinden yedek kalem yedek silecek, tv kablosu vs. çıkanlardan
2 ay beklemek hata zaten.. 1 ay süresi vardır maksimum. Servise verildikten 30 gün içerside telefonun tamir edilmezse yenisini vermek zorundalar. Arkadaşın beklemekle zaten hata yapmış..
İlk başta benimkinin kalemi de çok zor çıkıyordu şimdi ise gevşek ve düşme riski var...