Şimdi Ara

5800 Kalemi kayboldu :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün nerde düşmüşse düşmüş.Çok kötü görünüyor arkadaşlar.Daha alalı 2 gün oldu.Milletin telefonunda kalemi çıkmaz benimkinde gevşeklikten kalem düşüyor

Bulabileceğim yer veya aranızda fazla kalemi olan varsa bana ulaşabilirmi

• Yok mu hiç yardım edicek birisi
  • İlk paketlerde yedek kalemde veriyorlardı. Satmayı düşünen birisni bulabılırsen alabılırsın onlardan yada gitti gidiyorda 3-5 liraya çakmaları var :)
  • Garantiye götür yerlerse full arka kapağı değiştiriler olmuyorsa arka kapak takacaklardır o da 3-5tl bişe olması gerek
  • gg den al
  • Teşekkürler arkadaşlar.Ben bi de böyle basit konulara takılıyorum.Ufak bir eksik bile olsa hep gözüme çarpıyor.İnşallah forumda birisinin fazladırda satar.Ya da garantiye götürürüm de ne dicem ? Kalemim kayboldu desem olmaz.Kalem çıkmadı içinden desem olmaz yemezler.
  • Yeni kalem alacaksan bile oradaki gevşeklik problemini çöz:)
    Yoksa yine kaybolur.. Bunun için servise versen olur zannediyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum dükkan bölümünde satan var 12 tl
  • Doğru.Pazartesi servise vereyim.Ama 3-4 gün felan sürermi telefonun geri gelmesi ?
  • servise bildir durumu yardım ederler
  • Servis illaki hemen vermeyecektir ama sabrın sonu selamet:)
  • kalemin bir özlliği yok plastik olması dışında kendiniz yapabilirsiniz plastikten.telefon sağlam ise gönderme servise sağlam gider bozuk gelebilir sağı solu yıpranmış olarak geri gelebilir
  • bende var. profilimde ilan mevcut. hala almadıysan irtibata gecebilirsin.
  • cankaya 10 ytl ye satıyorlar ama pazarlıkla 5 e alırsın
  • Bence servisle uğraşma, neden diye sorarsan arkadaş servise verdi bir ton laf yedi + 2 ay telefon gelmedi. Servistede daha da bozdular telefonu vs. En iyisi GG'den paket al hani içinden yedek kalem yedek silecek, tv kablosu vs. çıkanlardan
  • telefoncularda var. 5 lira dedi 4 e aldım
  • Yapmayın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bence servisle uğraşma, neden diye sorarsan arkadaş servise verdi bir ton laf yedi + 2 ay telefon gelmedi. Servistede daha da bozdular telefonu vs. En iyisi GG'den paket al hani içinden yedek kalem yedek silecek, tv kablosu vs. çıkanlardan

2 ay beklemek hata zaten.. 1 ay süresi vardır maksimum. Servise verildikten 30 gün içerside telefonun tamir edilmezse yenisini vermek zorundalar. Arkadaşın beklemekle zaten hata yapmış..
  • İlk başta benimkinin kalemi de çok zor çıkıyordu şimdi ise gevşek ve düşme riski var...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.