Şimdi Ara

Linksys E3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu wireless router yeni cıktı amazondaki fiyatı 149$-ile 179+$ arasında degisiyor.ozelliklerini kendis sitesinden gorebilirsiniz .
    WRT 610N modelinin nerede ise aynısı cekim gucu olarak birazdaha guclu oldugunu soylemisler(%10)
    http://homestore.cisco.com/viewproduct.htm?productId=97826163

Model: Linksys E3000
    Technology: Wireless-N
    Bands: Simultaneous 2.4 GHz and 5 GHz
    Transmit / receive: 2 x 3
    Antennas: 6 Internal
    Ethernet ports x speed: 4 x Gigabit
    USB port: Yes
    Software setup: CD Install
    Cisco Connect software: Yes
    Customer service: 90 days assisted setup
    Warranty: 1 year hardware limited warranty
    Lifetime award-winning online support tools

Burada da tanıtım videosunu bulabilirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/xcs5na_cisco-linksys-e3000-highperformance_tech

buradanda incelemesine ulasabilirsiniz.

http://gizmodo.com/5506093/linksys-e3000-review-still-a-lot-of-router

arkadaslar benim ingilizcem olmadıgından ceviriyaptırdım fakat tarzanca oldugu icin pek anlamadım fakat resimlerden internet girisinin oldugunu gordum acaba modem ozelligine de sahipmi bu router?

Not:Henuz turkiye de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 9 Nisan 2010; 15:06:14 >

• Internet Connection Type
    Select the type of Internet connection your ISP provides
    from the drop-down menu. The available types are:
    •• Automatic Configuration - DHCP
    •• Static IP
    •• PPPoE
    •• PPTP
    •• L2TP
    •• Telstra Cable

evet

http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/linksys/E3000

http://homedownloads.cisco.com/downloads/userguide/Linksys_E3000_UG_USA_V10_NC-WEB.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Nisan 2010; 16:44:30 >

• Oyle ise bu modem beklenir:D
  • siz bubilgilere nereden ulastınız ben bu yazdıgınız ozellikleri bulamadım lınk yollarsanız sevinirim.
  • Bu router ı modem olarak kullanabiliyor muyuz?
  • aynı soruyu bende sordum tecrubeli arkadaslardan yanıt alırım diye dusunmustum fakat net bir cevap alamadım resimlere bakarsanız internet diye bir girise sahip fakat halen muallak tayım.

bilen arkadaslar net bir acıklama yaparlarsa cok sevinegiz.
  • arkadaslar bu routera bir netlik kazandıramadık halen bunu modem olarak kullanabilirmiyiz bize net bir bilgi vere bilecek deneyimlibir network uzmanı yokmu bu forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

arkadaslar bu routera bir netlik kazandıramadık halen bunu modem olarak kullanabilirmiyiz bize net bir bilgi vere bilecek deneyimlibir network uzmanı yokmu bu forumda.

yukarıda evet diyten biri olmuş. link de vermiş zaten.
    bak puntalamış bir de •• PPPoE.
  • sadece router olması lazım bunun
    2.4GHz ve 5GHz bandında aynı anda yayın yapabiliyor olması çok güzel bir şey
    zaten modem özelliği de olsa en az 400 küsür fiyatı olur, biri bu firmayı durdursun
  • puntalanmıs olan bilgileri vermis oldugu linklerde goremedim zaten muallakta olma maksadım bu resimlerde ve tanıtım videosunda bir internet girisinin oldugunu goruyorum fakat firma modem olarak kullanıbilecegi hakkında hicbir beyanda bulunmamıs sadece router oldugundan bahsetmis sizin yazınızın altındaki arkadasta sadece router oldugunu soyluyor net olmamasının nedeni de bu iste.
  • aletin özelliklerini gösteren pdf dosyasında linksys'in bütün modemlerinde bulunan bağlantı ayar kısmı yok, yani bu sadece bir "router"dır
    arkasındaki internet girişi de bütün routerlarda bulunan modemden internet alınabilmesini sağlayan giriştir
  • boylelikle bir netlik kazanmıs oldu cok tesekkur ederim acıklamanız icin
  • pppoe bağlantısı için isp kullanıcı adı ve şifresi giriliyor web arayüzünde.
    sadece örouter özellikli bir alet olsaydı bu bağlantı türü bir yana isp kullanıcı adı ve şifresine hiç ihtiyaç duyulmazdı.
    modem üzerinde de internet led' i var. sizin dediğiniz gibi olsaydı bu access point olurdu herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

pppoe bağlantısı için isp kullanıcı adı ve şifresi giriliyor web arayüzünde.
    sadece örouter özellikli bir alet olsaydı bu bağlantı türü bir yana isp kullanıcı adı ve şifresine hiç ihtiyaç duyulmazdı.
    modem üzerinde de internet led' i var. sizin dediğiniz gibi olsaydı bu access point olurdu herhalde?

o arayüzün ekran görüntüsünü alıp buraya koyar mısın? sana zahmet, ben "data sheet"ini indirdim ama bütün linksys modemlerin "data sheet"lerinde olan bağlantı ayar sayfasını göremedim
    eğer dediğin gibiyse modemdir gerçekten

• yukarıdaki pdf içerisinde yazıyor. zaten bakmaya gerek var mı ki? pppoe varsa kullanıcı adı ve şifre de vardır.
    galiba atm modu ile karıştırılıyor. bence bu modelle hiç ilgilenmeye gerek yok. benzerleri var zaten şu anda piyasada.
    mesela billion, var birkaç tane daha alman patentli mesela bu com marka nereye gitti bunlar güzel modem..
  • evet şimdi bir daha baktım, bağlantı ayar sayfasını gördüm ama çok sınırlı bağlantı çeşitler var galiba bu yüzden sadece amerikada satılıyor
    benzerlerinden ziyade modemin en güzel özelliği 2.4GHz ve 5GHz frekanslarında aynı anda yayın yapabilmesi
    2.4GHz için wireless printing gibi işlemleri 5GHz için de oyunları ya da normal internet kullanımını ayarladınız mı hiçbir frekans karışmadan bütün işlerinizi aynı anda yapabilirsiniz
  • Yani kesinlikle modem olduguna kanaat vermis olduk guzel:D
  • E3000, router cihazidir, modem degildir, muadili WRT610N'dir. WRT610N ile temel olarakta ayni urundur, specler kullanilan chipsetler, dizayn aynidir.

Amerika'da ADSl modem satisi yok gibi birsey , sadece router satiliyor.

WRT320N/WAG320N den temel farki Dual-Bantin simultane calismasidir, yani 2,4 ve 5 ghz in ayni anda yapabilmesidir,

Linksys in bircok urunude Turkiye'de amerikadan cok daha ucuza satilabilmektedir, ornek USB alicilari amerika fiyatlarinin nerdeyse yari fiyatina bulunabilir, bkz wusb100, wusb600n gibi...

Burada satilan WAGxxx, serisi adsl modemler ise sadece avrupa da satilir, amerikada zaten pazar olmadigi icin satilmiyor... bilginize...
  • sanırım kesin cevabı bulmus olduk :)
  • ahaha bence hala cevabı bulamadık, ha gayret
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.