Şimdi Ara

Pasen firması Android'li internet tabletini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  



    Pasen MID5; mobil internet tableti


    Tablet ürünlerin sayılarının hızla arttığı bugünlerde Pasen firması da bu akıma uydu ve yeni mobil internet tableti MID5'i geliştirdiğini açıkladı.


    MID5, 5 inç boyutunda, 800 x 480 piksel çözünürlükte TFT LCD teknolojisini kullanan bir ekrana sahip. İşletim sistemi olarak Google'ın hızla yükselen Android'ini kullanan ürün, Rockchip RK2808 mobil işlemcisi sayesinde 720p boyutundaki videoları oynatabiliyor ve HDMI çıkışı aracılığıyla bu görüntüleri HD TV'lere aktarabiliyor. MID5 de benzerleri gibi MKV, AVI, DIVX, H264, RMVB, RM, MPEG1/2/4, MOV, FLV video; MP3, WMA,WAV, AAC, OGG, APE, FLAC ses format ve kodeklerine destek vermesinin yanısıra, 2300 mAh bataryası sayesinde 4.5 saat video oynatımı/10 saat müzik/4 saat internette sörf(Wi-Fi ile) gerçekleştirebiliyor. Batarya süresinin ortalamanın üzerinde olduğu söylenebilir. MicroSD hafıza kartı girişi ise depolama alanın 32 GB kadar daha arttırılabilmesine olanak tanıyor. MID5'in çıkış tarihi hakkında bilgi bulunmazken fiyat etiketinin 200 Dolar civarı olacağı verilen bilgiler arasında.










  • Fiyatına göre harika özelliklere sahip. Fotoğraf çerçevesi almaktansa biraz paraya kıyıp bu cihazı tercih etmek daha mantıklı. Keşke USB host özelliği de olsaymış.
  • microfonu varmi acaba ? varsa skype de kullanilabilir.
  • 200$ mı Ülkemizde 350$ civarına gelse bile kesin alırım bu cihazdan, 720p mkv oynatan mobil cihaz dendimi akar sular durur benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.