Bildirim
R.U.S.E. - Eğitim Videosu (Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yararlı bir çalışma olmuş elinize sağlık.Ayrıca oyun çok detaylı ve bu tarzı sevenlerin beğenisini kazanacak türden. -
Starateji severlerin gözdesi olacak bir oyun -
windows7 ve multitouch desteğini sonuna kadar kullanan enteresan oyun :)) public betasına katıldım steam üzerinden... gayet değişik geldi :)) ağzımı yüzümü kırdılar da denebilir :) ben daha ne nasıl anlamadan artillery dikiyo adamlar :)) -
Şuan pc'de orjinalı yüklü ama bni pek sarmadı, çözme isteği olmadı valla -
Bu oyunun reklam vıdeosu muhtesem -
Bende betasını oynadım ama pek fazla ısınamadım.. bu yapılan video oyunu iyi gösterip , pazarlama videosu gibi geldi bana... -
Şahsen ben her akşam betasını oynuyorum. Allahtan uzattılar betayı, şu an bayağı zevkli geçiyor.
Oyun Makro Strateji olarak bahsediliyor. O yüzden mikro sevenler pek sevmezler. Birde takım maçlarında ortaklaşa çalışırsanız çok zevkli oluyor.
Kısaca hiç bir oyun bu kadar komutanlık hissi vermiyor. -
Parayı Yetiştirsem Alıcam Bende Bi Bilgisayarda Betasının Sistem Gereksinimleri Nelerdir? -
Bu başlığı görünce cidden iç geçirmiştim keşke süper sistem bir pc olsa da oynasam diye, çünkü strateji oyunları benım ıcın çok farklı ve ozel yerdedır. Hatta baslıga bakarsanız mesajım falan da var ustlerde
Bugun oyun hakkında arastırma yaparken ps3 e de cıkacagını ogrendım ve havalara uctum hatta ps3 bolumune oyunla ılgılı baslık dahi açtım.
Artık sizi kıskanarak takıp etmek yerıne buyuk bır mutlulukla takıp edıcem.
Herkese bol oyunlu seneler dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 10 Nisan 2010; 1:42:31 > -
güzel bi oyun betasını bende denedim
ve altyazılı değil türkçe üstyazılı oLmş bu -
quote:
Orijinalden alıntı: Hacker-x
güzel bi oyun betasını bende denedim
ve altyazılı değil türkçe üstyazılı oLmş bu
Videonun altını üstüne getirdik diyebiliriz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X