Şimdi Ara

Siyah Beyaz (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu ve Hakkında

Ahmet Boyacıoğlu’nun yönettiği ve Tuncel Kurtiz, Taner Birsel, Erkan Can ile Şevval Sam’ın oynadığı Siyah Beyaz, 23 Nisan 2010′da Tiglon Film dağıtımıyla Ankara Sinema Derneği - Akman Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Ankara’da 25 yıldır yaşamını sürdüren Siyah Beyaz Sanat Galerisi ve Bar, ünlü oyuncuların rol aldığı bir filmle beyazperdeye taşınıyor. Türkiye’nin ilk sanat galerilerinden biri olan, aynı zamanda bar olarak da hizmet veren Siyah Beyaz, çeyrek yüz yıldır Ankara’da sanatçıların, gazetecilerin ve politikacıların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Fulya ve Faruk Sade’nin yönettikleri Siyah Beyaz aynı zamanda yıllardır çizgisini korumasıyla tanınıyor.

Siyah Beyaz’ı beyaz perdeye taşıyan filmin karakterleri ise; fırtınalı bir hayat yaşamış ama 70 yaşına gelmesine karşın hala durulmamış, ideallerine bağlı bir ressam (Tuncel Kurtiz); kalp krizi geçirdikten sonra işini bırakan, sümüklü böcek besleyip sakin bir yaşam sürmeye çalışan bir avukat (Erkan Can); mesleğini yapmaktan sıkılmış, üstüne bir de karısı tarafından terkedilmiş bir doktor (Nejat İşler); ve hayata karşı tek başına direnen, yalnızlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş bir iş kadını (Şevval Sam)... Bu insanlar Siyah Beyaz’ın müdavimleri ve bu bar bir anlamda onların sığınabilecekleri son liman. Barın sahibiyse kimseye taviz vermeyen, sinirli, alıngan ama dünya tatlısı bir insan olan Faruk (Taner Birsel). Siyah Beyaz, dostluk, duyarlılık, 50 yaşına gelmek ve yaşlanmanın farkına varmak, bir mekana bağlanmak ve hayatın küçük ayrıntıları üzerine bir film.

"Siyah Beyaz" Filmi Resmi İnternet Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 8 Nisan 2010; 19:37:08 >

• İsmine kurban Olduğumm.... İzlemeyeni Öpsün Cümle alem
  • Oyuncular mükemmel.Kesinlikle izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 8 Nisan 2010; 0:41:50 >
  • Bende Beşiktaş tarihini anlatan film yapmışlar sandım.
  • Kadro cidden çok iyi inşallah film de iyidir.
  • caner bu konu açma işini artık gençlere bırak ya bütün film konularında senin ismini görüyom vala
  • Taner Birsel
    Hastasıyım bu adamın ya, bu film seti için söz almıştım, ama kısmet olmadı.
  • Tuncel Kurtiz vay be bayağı sağlam kadrosu var mutlaka izlenecez bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Kadro cidden çok iyi inşallah film de iyidir.

Bende katılıyorum saygıdeğer oyuncular var. izlenmeli
  • Çoğu kesimin bu filmi seveceğini zannetmiyorum. Çok durağan bir film olacağını tahmin ediyorum.Türk insanının sevmediği sanat filmlerden olacaktır. Ama ben bu tür filmlere bayılıyorum.
  • İnş. türk sinemasının hatırlanacak filmlerinden biri olur.
    Oyuncular iyi..
    Zaten kötü bir şey çıkması pek mümkün değil..
  • Tuncel Kurtiz ve diğerleri... Güzel bir yapıma benziyor, fragman etkisini hissettirdi.
  • Kadro muhteşem. Youtube de çok komik yorumlar var. Daha filmi izlemeden kötü diyenler, parası olan herkes film çekiyor diyenler olmuş.
  • Film İstanbul'da vizyona girmiyor mu? Büyük hayal kırıklığına uğradım, umarım yanlış görmüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Bende Beşiktaş tarihini anlatan film yapmışlar sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Kadro muhteşem. Youtube de çok komik yorumlar var. Daha filmi izlemeden kötü diyenler, parası olan herkes film çekiyor diyenler olmuş.

Çünkü artık kafasız insanlar çoğunlukta
  • quote:

Fulya ve Faruk Sade’nin yönettikleri Siyah Beyaz aynı zamanda yıllardır çizgisini korumasıyla tanınıyor.

Neymiş ki çizgisi?
  • Kardo güzel. Senaryo berbat. Bir an kabadayının senaryosunu anımsattı alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.