Şimdi Ara

Nvidia Tegra 2 tabanlı Notion Ink ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geçtiğimiz günlerde verdiğimiz bir haberimizde Nvidia Tegra 2 platformu için Flash merkezli bazı problemler olduğuna ve bu nedenden ötürü Tegra 2 tabanlı tablet bilgisayarların gecikebileceğinden bahsetmiştik. Nvidia'nın bu iddiaları yalanladığı belirtilse de iş ortaklarından Notion Ink, Adam adını verdiği Tegra 2 donanımlı tablet bilgisayarını Flash'la ilgili problemler çözülene kadar satışa sunmayacağını açıkladı. Google'ın Android işletim sistemini çalıştıran ve 10.1-inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Notion Ink Adam için daha önce Haziran ayında pazara sunulacağı belirtilmişti ancak gelen yeni haberlere göre tablet bilgisayarın çıkışı daha ileri bir tarihe sarkabilir.
     
    Nvidia tarafından ilk defa Ocak ayında tanıtılan Tegra 2 platformu, firma tarafından sınıfındaki en güçlü yongada sistem platformu olarak tanımlanıyor. ARM Cortex A9 mimarisini, GeForce teknolojisi ile buluşturan Tegra 2 platformu, Nvidia'nın açıklamalarına göre Flash uygulamalarını içeren zengin içerikli internet sitelerinde  yüksek performans gösterecek ve gelişmiş kullanıcı deneyimi sunacak. Aralarında Asus ve MSI  gibi dünya devi isimlerin de yer aldığı pek çok firma Tegra 2 tabanlı tablet bilgisayarlar üzerine çalışma yürütürken henüz yaygın satışına başlanmış bir model bulunmuyor.







  • Adobe şimdi flash uygulamalarınıda grafik kartına hesaplattırıyor tegra 2 için hiç sorun olmicak demektir flash...
  • "nvidia"
    beklemeye alıştık zaten :)
  • yaw ne kadarda problemliymis bu flash bi suru cihazda problem bence flash kendini duzeltmeli yani netbooklarda da problemli calisiyo biz kufeyi devamli islemcilere falan yukledik ama bence flashta da hata var cok genis kullanim alani olan bi uygulamanin optimizasyonu daha iyi olmaliydi bence mesela netbooklar 720p lik divx videoyu cok rahat oynatirken 480p lik youtube yada internetteki videolar da problem yasayabiliyor
  • Stive JOBS deyince suçlu oluyor...
    HTML 5.0 flashı tarihin tozlu sayfalarına göemecek.
  • yavas adaleniz atar

    html 5.0 flash ı tarihe gömermiş
  • ati oyle bir vurduki nvidia ya şaşırdı adamlar neyapacaklarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.