Şimdi Ara

Peace Walker'dan Yeni Videolar ve Figürler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Bugün bir hayli bilgisine kavuştuğumuz Metal Gear Solid serisinin yeni oyunu Peace Walker'dan video ve bilgiler gelmeye devam ediyor.
     
         Doritos ve diğer eşyaların oyunda bulunmasıyla bizleri http://şaşırtan Peace Walker için iki yeni video daha yayınlandı. Bu videolardan ilki oyunun açılışına ait. Oyunun açılış videosunda, Peace Walker'da yer alan tüm önemli karakterlerin tanıtımı da yapılmış. Barış işareti ile sona eren bu açılış videosunu http://buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
     
         Oyunun yayınlanan bir diğer videosu ise içereceği Monster Hunter 3 dünyası ile ilgili oldu. Peace Walker için yapılan süpriz açıklama da Snake'in Monster Hunter 3 canavarları ile savaşacağını da öğrenmiştik. İşte bu oyun modu için ilk videoda bugün yayınlandı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     
     
         Peace Walker'dan son haberimiz ise oyunun figür ve ekstraları ile ilgili. Oyunun çıkışıyla birlikte figür ve PSP taşıma çantasının da satışına başlanacak. Henüz bir fiyat ise verilmedi. Oyunun figürleri ve bu ekstralarının resimleri ise şöyle ;
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.