Şimdi Ara

Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR* (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
18.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yok arkadaş ne yaptiysam ne ettiysem olmadi ..Usbden deniyorum olmuyor cd ye yaziyorum olmuyor .. Nerde hata yapiyorum acaba ?

Edit : Ayrica artik profile sign up olarak başlamiyor xbox her açtiğimda illaki profile kendim giricem :S

Biri benide kaale alsin lütfen sinir krizi geçiriyorum birazdan kiricam bu aleti
  • tolgaxp@
    Sağol.Ben demo atmaya çalıştığımda donuyordu.

stormoffdarkness@
    Evet demo, game save atabiliyoruz.

Ayrıca şu sitede istemediğiniz kadar game saveleri var.Ben FFye yaptım oldu.
    http://gamecheats.xploder.net/xbox-360-saves/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    Peki bu programı nasıl kullanıyoruz anlatabilirmisiniz...

USBXTAFGUI.exe dosyasını admin yetkisi ile çalıştırıp menüden File/ Open Device... komutu veriyoruz.
    Eğer disk bilgisayara bağlıysa listede Content klasörü gözüküyor. Content'e sonrada 0000000000000000 klasörüne tıklayarak yüklü içeriğin gösterildiği listeye giriyoruz.
    Ben test için Burnout Paradise demosunu kullandım.
    Bırnout demosu aşağıdaki şekilde geliyor:
    Content\0000000000000000\45418839\00080000

Content ve 0000000000000000 klasörleri otomatik olarak diskin içinde bulunduğu için kalın yazılan klasörü sürükle bırak yöntemiyle 0000000000000000 klasörünün içine ekliyoruz. Program henüz çok yeni olduğu için gösterge gibi özellikleri yok. Bunun için program kilitlenmiş gibi gözüküyor fakat arkaplanda dosyayı yerleştiriyor.

Önemli Not: Demo ve tema için custom temalar için test ettim sadece diğerlerini elimde olmadığı için test edemedim. Programda bir çok hata oluşabiliyor doğal olarak onun için henüz save kayıtları profil bilgileri gibi önemli olabilecek dosyalar içeren disklerde kullanılmasını önermem.

• Ben de programla theme attım şimdi sorunsuz gördü
    Aynı harddisk gibi Content klasörü içine atıyoruz dosyaları
    @tolgaxp program için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Ben de programla theme attım şimdi sorunsuz gördü
    Aynı harddisk gibi Content klasörü içine atıyoruz dosyaları
    @tolgaxp program için teşekkürler

Oh be müthiş haber.Hemen deniyorum sabah sabah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

quote:

USBXTAFGUI.exe dosyasını admin yetkisi ile çalıştırıp menüden File/ Open Device... komutu veriyoruz.
    Eğer disk bilgisayara bağlıysa listede Content klasörü gözüküyor. Content'e sonrada 0000000000000000 klasörüne tıklayarak yüklü içeriğin gösterildiği listeye giriyoruz.

Content ve 0000000000000000 klasörleri otomatik olarak diskin içinde bulunduğu için kalın yazılan klasörü sürükle bırak yöntemiyle 0000000000000000 klasörünün içine ekliyoruz. Program henüz çok yeni olduğu için gösterge gibi özellikleri yok. Bunun için program kilitlenmiş gibi gözüküyor fakat arkaplanda dosyayı yerleştiriyor.

Önemli Not: Demo ve tema için custom temalar için test ettim sadece diğerlerini elimde olmadığı için test edemedim. Programda bir çok hata oluşabiliyor doğal olarak onun için henüz save kayıtları profil bilgileri gibi önemli olabilecek dosyalar içeren disklerde kullanılmasını önermem.

admin yetkisi ile Nasıl çalıştıracağım?????
    Ayrıca File/OPEN DEVİCE dedikten sonra bulamıyor usb yi.''0.name.txt'' yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 9 Nisan 2010; 9:41:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Arkadaşlar elimde WD1600BEVS 160 gb HDD var. Buna gerekli işlemleri yapıp hdd kutusu bulsam çalışır mı? Tüm hdd'ler uyumlu değilmiş sanırım.

Bu arada update için teşekkürler, hdd banı kaldırdık güzel oldu :)

Kardeşim bak buradan sipariş verebilirsin:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25939

Bende de sendeki diskin 120'lik olanı mevcut. bu kutuyu sipariş verdim geçen ayın 30'unda kargolandı görünüyor airmail ile. Bakalım ne zaman gelecek.

• @stormoffdarkness
    Programın exesine sağ tıklayıp Run As Admin Veya Admin Yetkisi ile çalıştırı tıklıyorsun. Büyük ihtimalle bunu yapınca usbnin içini görecektir çünkü harddisklerde de aynı problem oluyor.
  • bu update ile yanlışlıkla birde JTAG in önünü açsalar süper olurdu
  • quote:

@stormoffdarkness
    Programın exesine sağ tıklayıp Run As Admin Veya Admin Yetkisi ile çalıştırı tıklıyorsun. Büyük ihtimalle bunu yapınca usbnin içini görecektir çünkü harddisklerde de aynı problem oluyor.

Admin olarak çalıştır dediğimde Kullanıcı hesabı sınırlaması diyor.Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

@stormoffdarkness

Admin olarak çalıştır dediğimde Kullanıcı hesabı sınırlaması diyor.Ne yapmam gerekiyor?

Windows kullanıcı hesaplarında admin değilsin demek ki. Başka kullanıcı vardır herhalde admin diye onunla gir ve şu an kullandığının sınırını kaldır. Denetim Masasında kullanıcı hesapları olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

@stormoffdarkness

Usb'yi ilk önce xbox'a tak formatlasın formatladıktan sonra görecektir..
    @tolgaxp
    Bilgilendirme için teşekkürler..

Ayrıca hemen gittim dlc'leri attım yemedi.İnşallah onunda bir formulünü bulurlar...Ama demoyu attım çalıştırdı...Temalarada bakacağız bakalım nasılmış...

• Tema olayı güzelde orjinal konsolda sakata gelmesi var.

Microsoft anlamasın para vermeden attığımız temaları.
  • Admin olarak açmayı başardım ama malesef görmedi program.Usb de xbox tarafından formatlı.Bir de programda hata mesajı şöyle yazıyor;

Usb Xtaf Xplorer - Slashr.The process connot access the file'J:/XBOX360/DATA0002' becaause it is being used by another process

Başka bir program kullanmadığı halde.
  • USB ye oyun atıp oynayabiliyor muyuz yani şimdi ?
  • evet,usb'den oyun oynayabiliyoruz
  • Walla girmeyi başardım.Temaları neyin içine atacağım arkadaşlar?İlginiz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

quote:

Sürükle bırak ile olmuyor. Sürükleyince taşınmaz işareti çıkıyor.

Edit: Dosyayı PC ye atınca düzeldi. CD den direl olmuyormuş.

Bu arada aktarımın bittiğini nasıl anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 9 Nisan 2010; 14:20:14 >

• Attım ama demoyu göremiyorum. 900 mb yer kaplıyor. Silinmiyorda. Nasıl sileceğim bunu?
  • beyler usbleride hdd olarak kullanabiliyormuyuz bu update den sonra,32 lik alip icine oyun atma olayini yapabilirmiyiz !!??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.