Şimdi Ara

Windows 7'ye Dreamscene Kurulumu ve Tüm Dreamscene Videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Dreamscene dream scene activator activation enabled by vasanrulez

Bu programı kullanarak ta windows 7'de dreamscene özelliğini çalıştırabilirsiniz...

Windows 7′de DreamScene kurulumu How to Install & Enable DreamScene in Windows 7 Windows 7'de "Dreamscene" Kullanmak İsteyenler

Bildiğiniz gibi vista da bulunan Dreamscene özelliği "ağırlık" yapmasın diye windows 7 den çıkarılmıştı. Ancak yinede bu özelliği kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir. Bu özellik yani dreamscene masa üstümüzde duvar kağıdı yerine video çalıştırabilmenize olanak sağlar.

* Windows 7 nizin aero özelliğinin aktif olduğuna emin olun.

* 32 Bit (x86) Windows 7 kullananlar aşağıda ki programı indirip yönetici olarak çalıştır komutu ile çalıştırın.

* Aynı işlemi 64 bit (x64) kullanan arkadaşlar aşağıda ki dosyayı indirerek yapsınlar.

* Program çalıştıktan ve işlemler bittikten sonra explorer kapanacak yani ekranınızda sadece duvar kağıdı gözükecek. Bu duruma geldiğinizde CTRL+ALT+DEL tuşlarına basıp görev yöneticisini çalıştırın. Ardından dosya menüsünden yeni görev çalıştır komutunu tıklayın ve gelen pencereye explorer.exe yazıp tamam tuşuna basın. Eğer explorer kapanmaz ise siz görev yöneticisinden kendiniz kapatıp çalıştırın.

* Masa üstünde boş bir yere sağ tıkladığınızda dreamscene in aktif olduğunu göreceksiniz. Uzantısı .wmv ve .mpg olan videoları seçerek arka planda oynatabilirsiniz.

* Ancak işlemciyi yoran bir özellik olduğu için güçlü sistemi olmayan arkadaşlara tavsiye etmem ayrıca yinede kullanmak isteyen arkadaşlar oyun oynarken veya yüksek çözünürlüklü filimleri izlerken dreamscene i lütfen kapatın.

* Bir kaç gün içerisinde sizlere dreamscene ve dreamscape programları ile kullanabileceğiniz videoları burada paylaşacağım. Eğer elinde bu şekilde kullanılabilecek video varsa ve herhangi bir yerde bir kaynağa sahipse bizlerle burada paylaşabilirsiniz...

* Benzere bir özelliğe dreamscape programı ile sisteminizi birazcık daha az yorarak sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 12 Nisan 2010; 11:16:15 >

• merak ettim kuruyorum sağolasın
  • açıklama için teşekkürler ama seninde dediğin gibi sisteme gereksiz bir yük bindiren bir özellik
  • Teşekkürler soulcubee

Ben de bir video paylaşayım

Not : Download linkideki Video Dream formatındadır.

Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 4 Nisan 2010; 23:00:15 >

• Çok kasar bu
  • Güzel paylaşım fakat bence Gereksiz bir özellik..Ben şahsen kullanmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 5 Nisan 2010; 16:54:08 >
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyrun Arkadaşlar Bu DreamScene Videoları da benden Beğendiklerinizi İndirin..
    Bu arada Youtubeden izleyemeyenler İZLE linkine tıklasınlar Altarnatif izleme linkidir. (:
    Alttaki videoyu izleyemeyenlerİZLE linkinden izleyebilir

Alttaki videoyu izleyemeyenlerİZLE linkinden izleyebilir

Alttaki videoyu İzleyemeyenler İZLE linkinden izleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz166 -- 19 Nisan 2010; 14:07:02 >

• yakamoz166 paylaşım için teşekkürler fırsat bulup ben paylaşım yapamadım...
  • soulcubee nedemek önemli değil daha çok var fakat bende pek fırsat bulamıyorum, tek dosya halinde de koymak istemiyorum millet beğendiğini alsın diye bu şekilde ara ara paylaşmaya çalışıyorum.
  • @yakamoz166
    Paylaşımların güzel fakat Videolar youtube'a upload olduğundan DNS ayarları olmayanlar Video'yu göremiyo..Videonun yanına bir tanede Önizleme resmi gibi birşey koyarsan daha iyi olur..
  • Teşekkürler, çok hoşuma gitti bu özellik. HD videolarla daha güzel oluyor..
  • Door Dreamscene by ~bloodyhippo
    Önizleme Resmi
    Download

• http://www.dreamscene.org/index.php Arkadaşlar bu adresten bir çok dreamscene için video bulabilirsiniz.
  • eyvallah
  • Bana yardımcı olacak birisi vamrı lütfen bi türlü düzeltemedim yazıların şefaflık sorununu

Pislick_brk06[et]hotmail[dot]com
  •  Windows 7'ye Dreamscene Kurulumu ve Tüm Dreamscene Videoları

5 Animated Wallpapers for Windows 7

Free Compaq Dream Pack

Atomic City Dreamscene Video | .WMV | 8MB

Explorer Lights Dreamscene Video for Vista | 3.5MB | .WMV
    Dreamscene Resolutions : 1024×768,1280×800,1280×1024,1600×1200

Free Beach

Free Fairy Tail

Free iDream 2.0

Free Pink Waves

Size: 21.6
    Resolution: 1280 x 720
    Duration: 30 sec.

Wide: 1920x1080 only

• Belki siseme gereksiz yük ama güzel paylaşım, teşekkürler soulcubee
  • bunu iptal etmek için ne yapmamız lazim remde çok kullaniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.