Şimdi Ara

Just Cause 2 - Artılar Eksiler Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Scorpio lakaplı Rico Rodrigez, ilkinden çok daha büyük bir alanda, çok daha büyük bir macera ile karşımıza çıkıyor. Bakalım Just Cause 2, kaos barını yeterince doldurabiliyor mu?

• Bence çok eğlenceli bir oyun. Kesinlikle oynanmalı... Video da güzel olmuş. Elinize sağlık.
  • güzel inceleme olmuş
  • güzel oyun
  • aksiyonu bol bir oyun kancada oyuna ayrı bi tat katmış..inceleme için teşekkürler
  • genel olarak vasat die nitelendirilmis sanirim oyun .
  • bence oyun mükemmel bir oyundan daha ne istenebilirki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonunda bi video inceleme tskler...

puanlı incelemeyıde kısa zmnda yaparsınız umarım

anladıgım kadaryla kırılmıs bır xbox360 nız veya pc nız varsa 5 tlye alın oynayın ps3 sahıbıysenız uzak durun degmez dıyrsunuzz eksıler cok fazla olmus zaten cogu yabancı sıtede de ıncelemlerde oyundan iyi bahsedılmıyor ama 8.0 ustunde almıs heryerde İngilterede satıs listesinde 1.sırada ilginç gercekten

ingiltere listesi

Full UK software sales chart follows:

1. Just Cause 2
    2. Pokemon Soulsilver
    3. Battlefield: Bad Company 2
    4. Pokemon Heartgold
    5. Just Dance
    6. Call of Duty:Modern Warfare 2
    7. God of War III
    8. Final Fantasy XIII
    9. Wii Sport Resort
    10. Wii Fit Plus
    11. New Super Mario Bros.
    12. FIFA 10
    13. Sonic & Sega All-Stars Racing
    14. Metro 2033
    15. Heavy Rain
    16. Aliens vs. Predator
    17. Prison Break: The Conspiracy
    18. Ben 10: Alien Force – Vilgax Attacks
    19. Mario Kart Wii
    20. Assassin's Creed II

kaynak

http://www.edge-online.com/news/just-cause-2-takes-top-of-uk-charts

• Bence oyun güzel ama Ersin kılıç'ında dedigi gibi oyun grafik yönünden kötü hele ölenlerin yok olması biraz saçma olmuş ama oyun çılgınlık için süper...
  • Abicim bu nasıl bir anlatış biçimi ya biraz daha dikkat lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

bence oyun mükemmel bir oyundan daha ne istenebilirki

Hiçbir şey!..

Geriye oyundan zevk almayı bilmek kalıyor. Ben bu oyundaki muazzam özgür oynanışın yanında yapay zekanın bir eksi olduğunu düşünmüyorum. Yani oyun size bir görevi yaparken olaya farklı şekillerde müdahil olma özgürlüğü sunuyorsa buna elbette kusursuz bir yapay zeka oturtmak kolay bir iş değildir.
    Herşeyden öte "görevi tamamla - ilerle" tarzı oyunlarla karşılaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu oyunu farklı ve bu kadar güzel kılan özelliklerinin yanında eksilerinin lafı olmaz bence.
  • ben ps3 de oynuyorum
  • Bu oyunu bekliyodum ama eksileri biraz soğuttu beni bide bu oyun Win 7'de oynanıyomuş XP de çalışmıyo dediler doğrumudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Bu oyunu bekliyodum ama eksileri biraz soğuttu beni bide bu oyun Win 7'de oynanıyomuş XP de çalışmıyo dediler doğrumudur acaba?

Bneim win7'de çalışıyor ama xp'yi bilmiyorum...
  • arkdaslar bi sorum olcak Just Cause 2 benchmark yaptıgımda ram 2gb gosteriyo benım makına 3gb neden olabılır
  • haftaya gta çıkmasaydı alıcaktım ama sonra alırım artık
  • Gayet iyi bir oyun olmus. Gerçekten bana tam böyle bir oyun lazımmış bunu farkettim. Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Gayet iyi bir oyun olmus. Gerçekten bana tam böyle bir oyun lazımmış bunu farkettim. Herkese tavsiye ederim

oyunu nekadara aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 6 Nisan 2010; 13:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Bu oyunu bekliyodum ama eksileri biraz soğuttu beni bide bu oyun Win 7'de oynanıyomuş XP de çalışmıyo dediler doğrumudur acaba?

doğru arkadaşım ama işletim sisteminden kaynaklı bir durum değil. Oyunun dx9 desteği yok. Sadece dx 10 la çıktı. Yani windows 7 olsa bile dx10 destekli kartın yoksa yine oynayamassın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Gayet iyi bir oyun olmus. Gerçekten bana tam böyle bir oyun lazımmış bunu farkettim. Herkese tavsiye ederim

oyunu nekadara aldın

Beleş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.