Şimdi Ara

Bütün Windowslar İçin Gelişmiş Aero Seçenekleri (Aquasnap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 2000 / XP / Vista / 7 (64-bit versions supported) aero Enhance your productivity without slowing down your PC

Bütün Windowslar İçin Gelişmiş Aero Seçenekleri (Aquasnap)

AquaSnap ücretsiz ve çok işlevli bir Windows uygulaması. Amacı ise gelişmiş Aero tarzı efektleri Windows işletim sistemlerine getirmek.Windows 7, Vista ve XP işletim sistemlerinde Aero yoksa getiriyor, varsa da daha fazlasını sunuyor. Kendi içerisindeki ayarlardan neleri açıp, neleri kapatacağınıza karar verebiliyorsunuz.

Örneğin uygulama pencerelerinin hareket ettirilirken veya sallanırken şeffaflaşması bunlardan biri. Üstelik sadece 1 MB RAM kullanıyor, işlemci ihtiyacı ise yüzde 1'in altında. Yani sisteme hiç yük olmuyor. Chip tanıtım sayfası için tıklayın. Örnek resimler için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 12 Nisan 2010; 11:15:58 >

• Bunlar güzel direk indiriyor ama diğer açtığın konular içerik bakımından iyi fakat indirmeye çalışmak resmen bir ızdırap

Bu yüzden konuların cevapsız kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905
    Bunlar güzel direk indiriyor ama diğer açtığın konular içerik bakımından iyi fakat indirmeye çalışmak resmen bir ızdırap
    Bu yüzden konuların cevapsız kalıyor

nasıl yani örnek verin mesela
  • Win 7 starter da görev çubuğunu saydam yapmamızı sağlıyor mu peki, hocam?
  • Fîrzen starter kullanmadığım için bilmiyorum, sen sorunca cevap vermek için nette arama yaptım ama bulamadım, eğer sende veya çevrende startert kullanan varsa ve denersen sonucu da bizimle paylaşırsan sevinirim
  • Arkadaşta denedim ve yapamadığım için sordum belki ayrı bir ayarı vardır diye ama anlaşılan o ki Win 7 Starter da çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.