Şimdi Ara

Apple iPad, eBay satış listelerine girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın 3 Nisan'da satışını başlattığı tableti iPad'in eBay sitesinde satışları başladı. Yurt dışı kargo imkanı ile verilen bazı ilanlarında önümüzdeki günlerde satış listelerinde görülmesi bekleniyor.



    eBay sitesinde yer alan iPad ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.




  • Gec Bile Kalindi :)
  • abi 1.400 lira oha diyorum. değermi hayır.bu ne kazıktır ya 600 dolar 800 900 civarı bişe. vermem
  • Iste Turk'un Gucu Bu !

    http://urun.gittigidiyor.com/Apple-iPad-Tablet-PC-16-GB-Wifi-3G_W0QQidZZ25922366

    Cikmamis Urunu Direk Satariz :)

    GittiGidiyor dan Millet YurtDisina istetsin Apple falan alir belki
  • “ G.antepde yaşıyorum.Ürünün ilk burada tanıtılacağından haberim yoktu.Elmacı pazarına öylesine uğramıştım.İpad'i görünce hemen inceledim.İşimden dolayı 15 yıldır bilgisayar başındayım.Hangi marka hangi özellikleriyle öne çıkar, artıları ve eksileri nedir, fiyat aralığı nedir hepsini takip eder teknolijiyi sevdiğim için int'den video incelemlrni seyrederim.Gelelim İpad'e.İlk elinize aldığınızda o hızı ve daha hiçbir markanın (htc,hp,sams.vs... pc ve tlfnun) yapamadığı dokunmadaki hassasiyet mükemmel.Haritada gezinirken veya e-kitap okurken sayfayı gerçek kağıt gibi atlama özelliği çok güzel.Film dosyası olarak mov ve mp4 açıyor.Yani film seyredecekseniz dönüştürmeniz gerekiyor.İnternete şu anda sadece Wi-fi ile bağlanabiliyorsunuz.İphonedeki Safari int taraycı kullanıyor gayet hızlı.Fotoğraf görüntüleme yine çok zevkli.En büyük eksiği ise hala şirketler arası çekişmeden dolayı hala Flash desteğinin olmaması.Yani webde gezerken Flash içerikleri göremiyorsnz.Kamerasıda yok bu arada ne önde ne arkada.insan bu kadar paraya en azında önde 1.3 lük bir kemara istiyor görüntülü konuşma için.Telefon özelliğini atın biraz ebat olarak büyüğünü düşünün başka bir farkı yok iphoneden.Son olarak 7 aylık bir teknoliji sağlar elinizde, bu süre içinde diğer markalardan da daha iyisi çıkacaktır....”




  • usa'dan ısmarlayacagım ben..
  • Peki Turkiye de usa den getirttirme olasiligi nedir? yada bunu yapan herhangi bir site yokmu? Suan IPAD almak icin ugrasiyorum ama USA da gumruk probleminden oturu korkuyorum? Bilgisi olan biri lutfen yardimci olabilir mi?
  • Herkese Merhaba

    önümüzdeki ay amerika'ya gidiyorum. Mayıs ayı içinde dönmüş olacağım.
    Makul bir fiyat karşılığından Apple Storedan dileyenlere IPAD getirebilirim. ABD'de en fazla 2 adet satış yapılabiliyor. İlgilenenler olursa bana PM atabilir. (tam olarak hangi ürünü istiyorsanız yazarsanız sevinirim.)

    Saygılarımla
  • 3G diye geçen ürünlerde İMEİ kaydı gerekli değil mi? Telefon gibi mesaj atılabiliyor mu ve telefon edilebiliyor mu? Sadece internet amaçlı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    3G diye geçen ürünlerde İMEİ kaydı gerekli değil mi? Telefon gibi mesaj atılabiliyor mu ve telefon edilebiliyor mu? Sadece internet amaçlı mı?



    Sadece internet amaçlı, 3G li netbooklar gibi düşün. Data hatlı sim kart satın alınıyor. Bu hatlar da görüşme yapılmıyor.
    IMEI kaydı konusunda tam fikir sahibi değilim açıkcası. Bu arada 3G li modeller satışa çıkmadı henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.